Bohatý sortiment krmiv a doplňků stravy pro kočky, psy, malá zvířata, ptáky anebo hospodářská zvířata, akvarijní i terarijní potřeby, přepravky pro menší i větší zvířata, misky, napajedla, krmítka a mnohé další chovatelské potřeby na jednom místě.

HRADSKÝ - SUNK s.r.o.
Společnost HRADSKÝ - SUNK s.r.o. je specializovaný prodejce vybavení pro chov domácích zvířat jako jsou slepice, králíci, holubi již od roku 1992. V sortimentu naleznete mimo jiné také krmiva, vitamíny, minerály, krmítka, napaječky nebo také pasti na hlodavce. Zboží lez objednat pohodlně přes náš e-shop nebo navštivte naši prodejně na adrese ...
HRADSKÝ - SUNK s.r.o.
AGR Bohemia s.r.o. - prodej a montáž kvalitních roštů
Naše společnost dodává stájové technologie pro rekonstruované i nově postavené hospodářské objekty. Zaměřujeme se zejména na vysoce kvalitní rošty, které jsou vhodné jak pro chov prasat, koz, ovcí, telat, drůbeže, králíků tak i do dojíren. Pokud Vás naše nabídka zaujala, neváhejte se na nás obrátit. Nabízíme kvalitu a všestranost.
AGR Bohemia s.r.o. - prodej a montáž kvalitních roštů
Výroba, prodej, montáž: - plechové garáže - kotce pro psy - garážová vrata - zahradní domky - haly

Veterinární ordinace pod vedením MVDr. Richarda Savioly poskytuje služby veterináře pro vaše mazlíčky v komfortním prostředí. Zaměřujeme se na preventivní a léčebnou praxi u psů a koček - provádíme vyšetření zubů, kastrace, čipování, vakcinace a očkování. Také ošetřujeme drobné savce, jako jsou králíci, fretky a morčata. Používáme moderní ...

Dovoz, prodej: - mořští živočichové, ryby Výroba, prodej: - akvária - filtrace, technika, chemie pro mořská akvária

Internetový obchod, e-shop: - chovatelské potřeby - krmiva - škrabadla pro kočky.

Internetový obchod, e-shop: - chovatelské potřeby - kosmetika, šampony pro psy a kočky - obojky, vodítka, misky, pelechy.

Jezdecké potřeby pro koně a jezdce. V naši prodejně v Ostravě – Hrabůvce na ulici Hasičská 52 i na našem e-shopu www.epeus.cz vám nabízíme kvalitní výrobky jak prestižních zahraničních značek tak i našich, českých výrobců. Chceme tak rozšířit a obohatit nabídku tohoto sortimentu v naší oblasti.

E-shop, prodej - kamenná prodejna: - chovatelské potřeby - krmivo, granule pro psy a kočky - krmivo pro ptáky, rybičky - směsi pro krmení drůbeže a králíků, granule pro králíky - nosnice, šrot

Prodej: - krmiva pro psy a kočky, ptáky a drobné hlodavce, drůbež a králíky - chovatelské potřeby - pamlsky a konzervy - vitamíny, vitamínové doplňky stravy, veterinární přípravky - vodítka a obojky - přepravky a pelíšky - steliva - mražené maso a salámy pro psy - antiparazitální přípravky - štěňata Shar-pei.

O internetovém obchodu ALMITO.cz Domácího mazlíčka má v České republice víc než každá druhá domácnost a mnozí se snaží pro toho svého udělat maximum. Internetový obchod ALMITO.cz si to uvědomuje a proto neustále rozšiřujeme náš sortiment a zkvalitňujeme služby. Zakládáme si na tom, aby zákazníci nakoupili značkové a kvalitní zboží s možností ...

Výroba, oprava, servis, údržba, prodej: - akvarijní komplety na klíč včetně interiérů. - akvária.

Prodej: - chovatelské potřeby pro akvaristiku a teraristiku.

Prodej: - chovatelské potřeby obojky, hračky, krmiva, pelechy, misky, vodítka.

Prodej: - krmivo pro psy a kočky značky Faraon.

Veterinární ošetřovna. Veterina, veterinární lékař, veterinář, zvěrolékař. Prodej: - chovatelské potřeby.

Výroba: - psí kotce a boudy na míru - žárově zinkované klece - mříže - oplocení objektů, ploty (pletivové, laťové, vyzdívané, celodřevěné atd.) - jeklové branky. Dřevostavby: - domečky samonosné - zahradní domky s ložnicí - garáže zateplené. Půdní vestavby. Pokládka zámkové dlažby.

Velkoobchod. Zpracování a prodej masa pro zvířata: -sušené pamlsky -krmiva pro psy a kočky. Speciální kynologická prodejna: -krmivo -potřeby pro psy,kočky -obojky,vodítka.

E.shop. Internetový prodej krmiv a chovatelských potřeb.

Autodoprava, zasilatelství. Prodej: - granulovaná krmiva pro psy a kočky, granule - chovatelské potřeby.

Veterinární ordinace. Veterina, veterinární lékař, veterinář, zvěrolékař. Veterinární služby: - ošetření psů, koček a dalších zvířat - očkování psů - očkování proti vzteklině, psince - odčervení - tetování, čipování - rentgen - poradna. Prodej: - veterinární léčiva a preparáty - psí krmivo. Ošetření koní.

Prodej: - chovatelské potřeby, krmiva. Jízdárna. Výcvik: - jízda na koni.