Pro balení produktů a ochranu prvků se používají plastové obaly a fólie. Klasické i zipové sáčky a pytle, bublinkové, hydroizolační a průtažné fólie, agrofólie, parotěsná ochrana a mnoho kvalitních umělohmotných výrobků v sortimentu výrobců i dodavatelů.

Kompletní výrobu a prodej obalových materiálů včetně dopravy zajistí firma Centroplast
Plastové výrobky a obaly pro různé použití vyrábí firma Centroplast, s.r.o. z okresu Uherské Hradiště. Dodáváme po celé ČR. V naší nabídce najdete přes tisíc typů produktů. Od plastových pytlů přes zip sáčky, bublinkové, smrštitelné a vícevrstvé fólie až po hadice, polohadice a mnohé další. Ve velmi krátké době také vyrobíme různé variace ...
Kompletní výrobu a prodej obalových materiálů včetně dopravy zajistí firma Centroplast
Velkoobchod: -chemické suroviny. -pojiva. -pigmentové saze. -hliníkové prášky. -fungicidy. -optické zjasňovače. -anorganické pigmenty. -skleněné obaly. -plechové obaly. -polyethylénové obaly, kanystry. -ocelové sudy.

Výroba: -plastové obaly. -plastové láhve. -preformy.

Distribuce plastových výrobků: - plastové potrubní systémy: - PVC pro venkovní kanalizaci - PVC tlakové pro rozvod vody - PVC, PP odpadové pro vnitřní kanalizaci - PE, PP pro tlakové rozvody vody - trubky pro rozvod topných plynů - drenážní trubky a příslušenství - kabelové chráničky z PE, PVC - střešní žlaby s příslušenstvím - ...

Výroba, prodej: - LDPE a HDPE folie - PE hadice - pytle - obalové folie - stavební a zahradní chemie - krbové dříví - chrániče kabelů.

Přepínatelné folie. Fólie pro instalaci na stávající okenní tabule. Fólie pro nové instalace.

Regranulace, recyklace, barvení plastů. Drcení plastového odpadu. Vstřikování plastů. Výkup, prodej: -plastová drť, drtě, plastový odpad ABS, PS, PE, PP. Recyklace: -plasty. Vyfukování folií, folie-LDPE. Výroba: -pytle plastové.

Zpracování - polyuretanové a polyetylénové pěny Výroba - tvarované výplně obalů pro křehké zboží skleněné figurky, sklo a porcelán

Prodej eko nádobí -koření -marinád

Prodej: - kancelářské potřeby - tiskopisy - laminovací stroje - školní potřeby - skartovací stroje - obalový materiál - plastové kelímky - papírové tácky - úklidové prostředky.

Hlavním sortimentem jsou průtažné (streč) fólie, lepicí pásky pro široké použití od základních přes barevné, oboustranné až po speciální pevnostní pásky. Jako další sortiment máme v nabídce překrývací fólie, bublinkové fólie, rychlouzavírací sáčky a další pomocný obalový materiál včetně jednotlivých balicích pomůcek jako jsou držáky fólií, ...

Prodej - plastové obaly - mikroteny - plexisklo

Prodej - obalové materiály lepící pásky, bublinkové fólie, potravinářské fólie.

Prodej - plastové výrobky Výroba - plastové výrobky

Rajapack patří k francouzské obchodní skupině Raja Group, která už více než 50 let nabízí obalové materiály v nejlepší kvalitě. RAJA se svými téměř 800 zaměstnanci v Evropě vytváří roční obrat 220 miliónů eur. Tím představuje skupina Raja evropskou jedničku v katalogu obalů. Tisíce produktů na skladě a online. Krabice, kartony, fólie, bublinková ...

Vyrábíme a prodáváme plastové obaly pro stavební chemii a potravinářský průmysl. Certifikáty ISO 9001 a HACCP. Obaly kbelíky) pro potravinářský průmysl, chemii apod.

Dovoz a servis balící techniky: - samolepící pásky pro zalepování - polypropylenové pásky pro páskování - folie pro ovíjení a další spotřební materiál pro balení.

Prodej obalového materiálu, plastového a papírového jednorázového nádobí, potravinářské, LDPE průtažné a PE folie..

Velkoobchod - igelitové tašky s potiskem Velkoobchod - kalendáře - diáře - PF - adresáře - výplatnice - tabelační papír Internetový obchod - hrací karty, pexesa - adresáře, diáře, kalendáře Velkoobchod - brousící prostředky (papíry a plátna, flex kotouče, brousící kotouče, ...

Internetový obchod, prodej: - obráběcí stroje - elektrické nářadí - ruční nářadí - svářecí technika - manipulační technika - kotvící technika - nástroje - brusivo - pracovní oděvy - potřeby pro důma zahradu.

Výroba pro rybářství: - kádě, košíky, přepravní bedny - laminátové formy.

Výroba a prodej extrudovaných a litých plastových desek z polymerů PS, SAN, PMMA, HIPS, PETG, PC a SPC (dutinky).

Maloobchod, prodej: - polyesterové fólie pro potisk v laserových tiskárnách - samolepící fólie. Výroba: - štítky.

Dodávky obalových materiálů. Komplexní služby a poradenství v oblasti balení zboží. Velkoobchod s obaly, zajištění výroby obalů. Sortiment obalů od tenkých potravinářských, po obaly pro použití v průmyslu: - pytle - tašky - sáčky - fólie - plachty.