Bagety, buchtičky, bulky, rohlíky, chléb, croissanty, housky, dalamánky, kaiserky, šátečky, koblihy, koláče a další pekařské výrobky najdete v nabídkách pekáren. Vybírat můžete z vícezrnného, žitného, pšeničného, tmavého, bílého nebo grahamového pečiva.

Poskytování gastronomických služeb a cateringu. maloobchod, potraviny, drogerie, kolonial, potřeby krmení a potrava pro zvířata.

Kavárna, bistro - cukrářské výrobky - pekařské výrobky - dorty - cateringové služby

Import a prodej zboží z Blízkého východu, především mýdel, kávy a čokolády.

Skupina firem se zaměřením na export a import mléčných výrobků. Produkty: - jogurty - ledová káva - smetany a šlehačky - tvaroh - smetanové krémy, zakysaná smetana - probiotika, mil drinky. Spolupracujeme s Bohušovickou a Choceňskou mlékárnou.

Prodej a nákup zboží, zprostředkování obchodu a služeb, prodej potravin maso, uzeniny, ryby, drůbež, sýry, mléčné výrobky, fair trade produkty, eshop feng shui.

Největší výrobce trvanlivého pečiva ve střední a východní Evropě.

Zabýváme se prodejem farmářských potravin, biopotravin a kvalitní uzeniny od malých a středních chovatelů a výrobců. Nabízíme čerstvé mléčné výrobky, sýry a pečivo.

Naše pojízdná prodejna přijíždí denně s nabídkou čerstvého pečiva až do vaší vesnice.

Dodávka - lahůdky Výroba - lahůdky.

Zabýváme se prodejem masa, uzenin a pečiva, výrobou masných polotovarů a hotových českých jídel. Zhotovujeme obložené mísy na objednávku.