Starožitnictví se zabývá odkupem a následným prodejem starých věcí nejrůznějšího charakteru. V nabídce najdete nábytek, elektroniku, přístroje, klenoty, knihy, porcelán, hudební nástroje, obrazy nebo také hodiny, které mohou sloužit i jako dekorace.

Starožitnosti: - oceňování - aukce - prodej - výkup - inzerce na internetových stránkách. Restaurování starožitného nábytku. Provozovna: Jungmannovo nám. 438 Kutná Hora

Bazar Pracna - prodej stylového a starožitného nábytku, dobových a stylových předmětů.

Antik bazar - starožitný nábytek - obrazy, grafika, sklo, porcelán. Úklidové služby - úklid kanceláří i domácností - mytí oken.

Starožitnosti, kamenný obchod s více jak 20-ti letou tradicí. Prodej, výkup za hotové, komisní prodej: -obrazy -starožitnosti -mince, pohlednice -porcelán -sklo a staré lahve -hodiny -nábytek -svítidla -hračky -a další starožitné nebo sběratelské předměty. Možný i výkup celých pozůstalostí.

Prodej - koupě poštovní známky Česká republika 1993 až současnost, Československo 1918 - 1939, 1945 - 1992, katalogy a ostatní filatelistický materiál, zboží též zasíláme na dobírku, účtujeme jen platné poštovné . Žádné balné či manipulační poplatky . S úctou . FILATELIE - MARVAN.

Výkup a prodej starožitností - hodinky - nábytek - obrazy - hudební nástroje - sklo, porcelán.

Starožitnosti – Galerie USTAR s.r.o. Naše společnost se zabývá prodejem a výkupem starožitností a uměleckých děl. Zaměřujeme se zejména na kvalitní obrazy, hodiny, hodinky, nábytek, porcelán, sklo, stříbro, šperky, mince, medaile, řády a vyznamenání, zbraně, militárie a různé zajímavosti. Kromě klasického nákupu v sídle naší firmy Vám ...

Prodej, výkup a restaurování starožitností. Nově máme e-shop se starožitnostmi.

Provádění dobrovolných dražeb movitých věcí podle zákona o veřejných dražbách - zastavárna - prodej statožitností

Starožitnosti. Prodej historizujícího nábytku.

Internetový obchod, e-shop: - starožitnosti - starožitné šperky - starožitné hodiny - starožitné sklo.

Služby: - výkup sběratelských předmětů

Starožitnosti v Karmelitské Prodej - obrazy - porcelán - nábytek

Výkup a prodej starožitností, provoz aukční síně.

Prodej i komisní a výkup starožitného nábytku, obrazů, lustrů, doplňků a hodin.

Prodej - starožitnosti - starožitný nábytek

E - shop: - starožitnosti - historické a retro vybavení zahrad - historické stavebniny - potřeby pro restaurování - zvony, zvonky

Prodej a výkup: - starožitností se zaměřením na zbraně - uniformy - vojenská výstroj z první a druhé světové války

Výkup, prodej: - starožitnosti - umělecké předměty. Služby: - aukce.

Výkup a prodej starožitností: -obrazy -porcelán -hodiny -šperky.

Aukční dům a prodejní galerie. Pobočka světoznámé vídeňské aukční síně s 300-letou tradicí. Aukce, komisní prodej, zástavní činnost, výkup za hotové.