Starožitnictví se zabývá odkupem a následným prodejem starých věcí nejrůznějšího charakteru. V nabídce najdete nábytek, elektroniku, přístroje, klenoty, knihy, porcelán, hudební nástroje, obrazy nebo také hodiny, které mohou sloužit i jako dekorace.

Prodej a výkup, nákup. - starožitnosti.

Výkup, prodej a opravy historických a starožitných hodin a hodinek se zárukou chodu.

Starožitnictví, nákup a prodej starožitností.

Starožitnosti, eshop s kamennou prodejnou a hodinářstvím. Vykupujeme a prodáváme široký sortiment starožitných předmětů.

Antik Ohaveč nabízí dlouholeté zkušenosti s prodejem starožitností. Vykupujeme starý nábytek, šperky, obrazy, věci z pozůstalosti nebo dědictví.

AUREA Numismatika byla založena v létě roku 2000 jako společnost specializující se převážně na aukce mincí, medailí, vyznamenání, bankovek, literatury a ostatního numismatického materiálu. Nákup: - zlaté, stříbrné i bronzové mince - medaile - bankovky - vyznamenání - odborná literatura.

Bazar-nábytek. Prodej a výkup nábytku, kuriozit, starožitností a hudebnin.

Starožitnosti: -starožitný nábytek. -lustry, lampy. -obrazy.

Výkup a prodej: - starožitnosti.

Maloobchod, prodej: -starožitnosti -nábytek, sklo, obrazy, hodiny, porcelán, hračky.

Nákup, prodej starožitností: -nábytek -obrazy -sklo, porcelán -hodiny, hodinky -šperky, stříbro -rarity, hračky.

Prodej historického nábytku a jeho restaurování.

Starožitnosti: Výkup a prodej starožitností v Náchodě: - obrazy, nábytek, hodiny, sklo, porcelán…….

Starožitnictví. Prodej a výkup: - starožitné předměty. Šperky, Stříbro, Staré hračky, Kovové figury na podstavci, Nábytek, Kvalitní obrazy, Gramofony, Stolní lampy, mosazné lustry, Hodiny a hodinky, Miniatury, Skleněná těžítka, Malované hrníčky, Sklo, Korbely, Lidové dřevořezby, betlémy, loutky, Hole špacírky, Porcelánové fajfky, Perské ...

V našem obchodě a našich webových stránkách Vám chceme nabídnou široký sortiment : - starožitnosti - bytové doplňky - kuriozity V příjemném prostředí a s úsměvem Vás rádi obsloužíme. S námi si můžete doplnit interiéry ve svých domovech, chatách, chalupách i reprezentačních sídlech o vkusné maličkosti a kvalitní solitéry. Poradenství a ...

Starožitnosti. Prodej: -starožitnosti všeho druhu. Výkup: -nábytek -obrazy -porcelán -sklo -hodiny -hračky.

Starožitnosti. Bazar, výkup, prodej: -starožitný nábytek (do roku 1920) Práce: -restaurování.

Prodej: - sběratelské potřeby - numismatika - starožitností - PC sestavy.