Starožitnictví se zabývá odkupem a následným prodejem starých věcí nejrůznějšího charakteru. V nabídce najdete nábytek, elektroniku, přístroje, klenoty, knihy, porcelán, hudební nástroje, obrazy nebo také hodiny, které mohou sloužit i jako dekorace.

Prodej: -sloupy -nábytek -dekorace -předměty z litin -krby a kamna -starožitnosti -zahradní doplňky.

Starožitnosti: -nákup -prodej -restaurování -přímé zastoupení čalounických látek BACKHAUSEN AUSTRIA -prodej-nové perské koberce, výkup starých -rákosové výplety. Poradenská činnost v oblasti starožitností Odhady starožitností Firma svým vývojem v současnosti postupně přechází k realizacím stylových interiérů v ...

Prodej a výkup: -starožitnosti -výkup za hotové -příjem zboží do komise -soudní odhady.

Služby: - příjem starožitných předmětů a starožitného nábytku do komisního prodeje.

Starožitnosti. Výkup, maloobchod, prodej, bazar: -starožitné předměty.

Starožitnictví. Výkup, komise, prodej: -staré předměty -nábytek. Restaurátorské práce: -staré předměty -nábytek.

Starožitnictví. Prodej, e-shop: Výkup: -starožitnosti za hotové nebo komisní prodej -sklo, porcelán -stříbro, šperky -sošky, obrazy -hračky -nábytek, koberce -hodiny, hodinky -hračky, loutková divadla -lustry, světla -obrazy, grafiku, tisky, pohlednice -reklamní předměty, betlémy i papírové -bronzové plastiky a figurky, ...

Půjčovna, výroba: -kostýmy -historické kostýmy -vojenské uniformy -karnevalové masky pro dospělé i děti. Nákup, prodej, vše do roku 1990: -oděvy, bižuterie -klobouky -militárie -zbraně -vyznamenání.

Nový způsob prodeje nových i použitých věcí, které již nepotřebujete. Bazar. Prodej, nákup. Internetové aukce. Dovoz na zakázku za zahraničí. Služba Paypal.

Prodej, maloobchod: - nákup a prodej sběratelských předmětů - hodiny - obrazy - šperky zlaté i stříbrné - mince zlaté stříbrné i z obecného kovu - staré bankovky - stříbrné i alpakové předměty - sošky porcelánové i kovové, reklamní předměty z papíru i smaltované cedule - kamenina - keramika - umělecké i užitkové sklo z ...

Nákup a prodej starožitností: - nábytek - hodiny - porcelánové plastiky - šperky - stříbrné a zlaté předměty.

Mince a starožitnosti. Výkup a prodej: -starožitnosti -mince. Výkup za hotové, možnost komise.

Výkup, prodej starožitností: - nábytek - porcelán - sklo - soubory nábytku - stříbro a šperky - zrcadla a rámy.

Starožitnosti. -obrazy -hodiny -šperky -porcelán, soupravy -sošky -komisní prodej

Prodej, výkup - starožitnosti: - obrazy, - sochy, - sklo, - porcelán, - staré zbraně, - hračky, - nábytek, - cín, - betlémy, - korbely, - hodiny, - šperky aj. Výkup je možný i za hotové. Možná i osobní návštěva po telefonické domluvě.

Starožitnosti. Výkup, prodej: -starožitností.

Prodej: starožitnosti, kuriozity, unikátní technické předměty, militaria, sklo, porcelán, kamenina, obrazy, hodiny, nábytek a další bytové doplňky.

Výkup, prodej: -starožitnosti. -starožitný nábytek. -starožitné sklo, porcelán.

Zastavárna, starožitnosti, prodej: -starožitnosti -šperky -zlato -umělecké předměty. Služby: -aukční síň -aukční a komisní prodej -výkup za hotové.

Starožitnictví - prodej nákup starožitnosti

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - dárkové a dekorační předměty - bytové doplňky - hedvábné kytky SIA.

Starožitnosti. Maloobchod: -hodinářství - starožitnictví