Nemáte prostory na sportování? Začněte sportovat v tělocvičnách, sportovních klubech, posilovnách, fit centrech, na bazénech, v halách, na hřištích a dalších sportovištích. Většinou je třeba uhradit roční poplatek, jednorázový vstup nebo permanentku.

Společnost REVA - stavebně obchodní spol. s r.o. nabízí široké spektrum zemních a stavebních prací. Specializuje se na pokládku zámkové dlažby a dalších dlažeb na klíč. Provádí výstavbu a opravy plotů a chodníků, zhotovení dětských hřišť, příjezdových cest a parkovišť.

Nafukovací haly: -zakrytí sportovišť pro různé druhy sportů -využití v průmyslu jako skladovací prostory -uskladnění zemědělské produkce -mobilní výstavní a veletržní pavilóny -zakrytí stavenišť před nepříznivými klimatickými vlivy.

PSS Přerovská stavební a.s. Přerov Stavby na klíč, opravy, rekonstrukce: - komplexní stavební práce - stavby na klíč - generální dodávky všech druhů staveb - občanská, bytová a průmyslová výstavba - rekonstrukce - zdravotechnické instalace - elektroinstalace - sádrokartony, podhledy.

Stavební činnost. Výstavba, opravy, rekonstrukce: - rodinné a bytové domy - průmyslové stavby, haly - inženýrské sítě - stavby na vodních tocích. Půjčovna: - ruční nářadí, malé stavební mechanizace. Středisko dopravy: - přeprava materiálu a zemní práce. Stavební bazar: - nové i použité stavební materiály.

Hlavní náplní firmy Promont s.r.o. jsou ocelové haly jedno i vícepodlažní, určené pro průmyslovou výrobu, zemědělskou výrobu, prodejní činnost, administrativní budovy, sportovní haly, skladovací haly. Firma Promont byla založena v r. 1991, a od svého vzniku se zabývá výšeuvedenou činností. Firma Promont dodává a montuje haly jak v tuzemsku tak i v ...

Firma se zabývá kompletní výstavbou, údržbou a rekonstrukcí fotbalových hřišť (přírodních i s umělými trávníky 3. generace) a dalších sportovních ploch (např. školních areálů, tenisových kurtů, hřišť na volejbal, beach volejbal) včetně úpravy bezprostředního okolí (dlažba, osvětlení, zábrany, světelné tabule atd.).

Vložkování komínů, včetně revize. Montáž odsavačů par. Výstavba: -sportovní plochy -tenisové kurty -hřiště.

Stavební firma: - veškeré stavební a údržbářské práce - stavby na klíč - stavební projekce - izolace střech rovných - provádění střech klasických - revitalizace panelových domů - hřiště. Zelená úsporám.

Výroba, návrh, realizační studie, prodej, kompletní realizace na klíč, oprava, servis: -dětská hřiště hrady, hradiště, lanovky, skluzavky, prolézačky, kolotoče, houpačky různé, houpačky pružinové, dřevěné s motivy zvířat, šplhací sítě -městský mobiliář (materiál litina, ocel, dřevo) lavičky, ...

Stavby, rekonstrukce, realizace: -projekční a inženýrská činnost -realizace pozemních staveb a sportovních zařízení -bourací a demontážní práce na stávajících stavbách a zařízeních včetně likvidace odpadu (kaly, betony, stavební suť apod.) -realizace staveb vodohospodářských -kanalizace - tlakové, gravitační ...

Živočišná a rostlinná výroba. Chov: - prasata. Stavební firma: - zemní a výkopové práce - pokládka zámkové dlažby - plynofikace - sportovní haly, hřiště - demolice. Provoz bioplynové stanice.

Činnost: - výstavby a rekonstrukce kotlů - modernizace kotelen a výměníkových stanic - výstavby a rekonstrukce rozvodných a řídících systémů - defektoskopie Prodej: - svářecí technika - armatury - technické plyny - kotle Buderus Půjčovna nářadí Svářečská škola

Činnost společnosti: - rekonstrukce panelových domů - zateplování budov - výměna oken a dveří - rekonstrukce nebytových prostor - školy, školky, kanceláře - rekonstrukce a stavby chodníků, sportovišť.

Stavební práce. Projekce staveb.

Hlavní činností společnosti je výstavba rodinných domů, rekonstrukce a modernizace občanských staveb, staveb průmyslového a účelového charakteru. Společnost se v posledních letech zaměřuje především na výstavbu rodinných a bytových domů v Praze a jejím okolí.

Výstavba: - komunikace - letiště - sportovní haly či areály - stavební projekce Recyklace nekovového materiálu.

Výroba, dodávka: - průmyslové značení - sportovní podlahy - značení a lajnování sportovišť - obložení tělocvičen.

Stavební činnost: - montované ocelové haly - průmyslové, zemědělské, skladové, komerční, sportovní haly. Dodávky a montáže: - ocelové konstrukce, zábradelní a silniční svodidla - haly od vrchní stavby po stavbu na klíč - ocelové konstrukce.

Stavební činnost: - inženýrské sítě - vodovody - gravitační, tlakové i podtlakové kanalizace - betonové jímky - čistírny odpadních vod - výstavba závlahových řádů a meliorací - bazény - tenisové kurty, sportoviště - budování zpevněných ploch, parkovišť, vjezdů a chodníků Další činnosti: - demoliční práce - zemní práce - zhotovování ...

Stavební firma, zemní práce a zakládání staveb. Realizace, provádění, stavby, stavba, výstavba: -zemních prácí : -inženýrské sítě, inženýrských sítí: -plynu, voda, kanalizace, kabelové rozvody, veřejné osvětlení -podvrty, protlaky do průměru 160mm -zpevněné plochy: -chodníky, chodníků -hřiště -přístupové cesty ...

Stavební činnost -školy, školky, university -obchodní centra -administrativní budovy -sportovní haly -zimní stadiony -koupaliště - ČOV a kanalizační sítě -dodávky ekologických staveb -příprava a řízení projektové dokumentace

Úpravy tenisových dvorců: -odstranění zatvrdlé antukové vrstvy po halové sezóně -zřízení konstrukční vrstvy pod antukový kryt. Prodává, pokládá umělé travnaté plochy.

Výstavba sportovních hřišť s umělými povrchy. Prodej sportovních povrchů v oblasti silničního stavitelství. Naše společnost zahájilavýrobu mobilní osvětlovací rampy na přírodní fotbalové trávníky. Sportovní stavby: - komplexní dodávka staveb pro sportovní a oddychové účely: - tenisové hřiště - fotbalové hřiště - hřiště pro více ...