Laboratorní technika umožňuje ohřevy a chlazení směsí a roztoků, dávkování kapalin, mechanické operace, sterilizace a přesné měření díky kalibrovaným měřícím přístrojům. Pořiďte proto do své laboratoře chladničky, lázně, birety, dávkovače, váhy a další.

GORO, spol. s r.o. - snadná a účinná úprava vody reverzní osmózou
Snadnou a účinnou metodu rychlého a ekonomického čištění vody pomocí metody reverzní osmózy nabízí společnost GORO. Tato metoda je díky širokému technickému zařízení o různém výkonu uzpůsobená jak pro malé, tak i velké podniky. Moderní metoda reverzní osmózy nahrazuje zastaralé destilační přístroje a je vhodná téměř do všech oborů.
GORO, spol. s r.o. - snadná a účinná úprava vody reverzní osmózou
Výroba, prodej, servis: -automatické vzorkovače vod*. -laboratorní přístroje

Laboratorní činnost: - provádí základní a speciální chemické analýzy různých materiálů - voda, krmiva, rostliny, zemina Dodávka: - laboratorní potřeby-laboratorní sklo, chemikálie, pomůcky od tuzemských i zahradničních výrobců - Lach:ner, Penta, Sigma-Aldrich, Acros, Merck, VWR, Kartell, atd. - bazénová chemie Nákup, ...

Prodej a servis - zkušební zařízení pro teplotu VÖTSCH INDUSTRIETECHNIK. Laboratorní zařízení HERAEUS INSTRUMENT. Testovací zařízení s xenonovým zářičem ATLAS MTT. Zkušební zařízení pro teplotu, klima a škodlivé látky VOTSCH INDUSTRIETECHNIK. Operační světla HERAEUS INSTRUMENT. Servis - operační světla HERAEUS INSTRUMENT.

Výroba, zpracování: - formy pro sklářský průmysl - pryžové ventily pro abrasivní materiály - laboratorní přístroje - detekce plynu a par. Kovoobrábění. Nástrojárna.

Prodej, oprava, servis: - zdravotní a laboratorní technika

Prodej produktů pro: - biochemii - analytickou chemii - chromatografii. Prodej laboratorního vybavení a literatury.

Výroba -laboratorní inkubátory a termostaty

Prodej, dodávka, e-shop - vybavení a materiály pro zubní laboratoře - přístroje a nábytek do laboratoří.

Výroba, prodej a servis - odstředivky pro chemický průmysl Prodej a servis - odstředivky pro potravinářský průmysl Výroba - odstředivky pro potravinářský průmysl Prodej - odstředivky (pro farmaceutický, chemický a potravinářský průmysl) Servis - odstředivky (pro farmaceutický, chemický a potravinářský ...

Vývoj softwaru pro nemocnice a laboratoře. Prodej a servis zdravotnické a laboratorní techniky - přístrojová technika - chirurgické nástroje.

Servis, opravy a prodej: -mikroskopy -kolposkopy -oční přístroje. Dodání náhradních dílů k optickým přístrojům všech druhů a značek.

Kalibrace a prodej měřidel - kalibrace - kalibrační laboratoř - servis a opravy kalibrovaných měřidel

Dodávka - malé a středně velké laboratoře, archivace nádobí, počítání kolonií.

Oprava, renovace: - laboratorních přístrojů

HVM PLASMA, spol. s r.o. pracuje v oblasti PVD (Physical Vapour Deposition) technologie a zařízení. Nosný program tvoří vývoj, konstrukce a výroba klíčových součástí průmyslových i laboratorních povlakovacích zařízení, jmenovitě pro magnetronové naprašování a obloukové napařování. Neméně významné je i zakázkové povlakování těmito metodami ve ...

Prodej, servis: - analyzační technika - laboratorní technika

Zajišťování komplexních dodávek: - laboratorních přístrojů - laboratorních diagnostik - potravinářských ingrediencí. Našim zákazníků nabízíme následující služby: - technický servis - organizaci mezilaboratorního porovnávání zkoušek - NIR servis.

Služby: - zámečnictví - nástrojářství - výroba, instalace a opravy telekomunikačních zařízení, elektrických strojů a přístrojů.

Jsme česká společnost působící na domácím i zahraničním trhu v těchto oblastech: - laboratorní přístroje - ingredience a technologická zařízení - laboratorní diagnostika.

Dovoz produktů pro vědu, výzkum a běžný laboratorní provoz.

TECTRA A.S. působí na českém trhu od roku 1990. Nabízíme řešení úloh v oblasti: - měření - kalibrace - diagnostiky ve spolupráci se světovými výrobci. Poskytujeme technickou podporu, záruční i pozáruční servis a kalibrační služby. Nabízíme pomoc a konzultace při řešení úloh měření.