Pořiďte si domů klimatizace, ventilátory, čističky vzduchu, topidla nebo odvlhčovače vzduchu, které spadají do vzduchotechniky. Klimatizace okenní, parapetní, nástěnné, ventilátory průmyslové, potrubní, stropní a mnohé další typy, vhodné do domů i firem.

Značkový sortiment BODY COMFORT. VENTA - pračky vzduchu pro astmatiky a alergiky. Masážní přístroje. Perličkové masážní koupele.

Dodávka, montáž, servis: - klimatizace do bytu, domu, kanceláře - montáže a instalace klimatizací.

Prodej, servis: - chladicích zařízení

Prodej, opravy: - spotřebiče - klimatizace. Pracovní doba: Po - Pá 7:30 - 17:00 So 8:00 - 11.30. Kuchyňské a interiérové studio: Kouřimská 136 Kolín 1 Tel/fax: 321727449. E: kuchynekolin@hvservis.cz.

Kompletní dodávka, montáž a servis vzduchotechniky a klimatizace. Zajištění projektové dokumentace.

Prodej, montáž, servis: - tepelná čerpadla - solární systémy - vzduchotechnika a klimatizace.

Společnost ENERGOEKONOM spol. s r.o. vznikla počátkem roku 1993 a věnuje se oblasti průmyslové vzduchotechniky. Hlavním programem společnosti Energoekonom jsou dodávky ventilátorových, dmychadlových a vakuových stanic od projektu až po montáž a dále oblasti průmyslového chlazení a filtrace. Náš sortiment zahrnuje: - radiální ...

Prodej a servis chladicích, mrazicích a klimatizačních zařízení.

Výroba, dodávka, montáž vzduchotechnických a klimatizačních systémů z plastu: -vzduchotechnické potrubí -vzduchotechnické příslušenství -ventilátory -digestoře a boxy -pračky vzduchu -biofiltry -odlučovače aerosolů -systém větrání vodojemů -měření emisí diesel.

Výroba,montáž,servis,projekce: -vzduchotechnika -klimatizace.

Výroba, dodávka, montáž, servis: - klimatizace - vzduchotechnika.

Prodej a servis: - klimatizace - chlazení - topení. Nabízí: - - klimatizace - čistička vzduchu - bílá technika - výčepní a nápojová technika.

Služby: - stavební činnost - projektování, dodávka, montáž vzduchotechniky a klimatizací

Prodej, montáž a servis klimatizací a tepelných čerpadel.

Prodej, oprava, servis: -chladící technika. -chladničky, ledničky. -mrazničky. Montáž: -klimatizace. -tepelná čerpadla.

Výroba, prodej: -vzduchotechnické prvky -tepelná technika -klimatizační jednotky.

Opravy: -chlazení -klimatizace.

Dodávka, servis a montáž: -vzduchotechnika -vytápění -tepelná čerpadla.

Systémy rozváděčových skříní, průmyslové skříně, malé rozváděče, montážní systémy pro elektroniku, klimatizace skříní, chlazení, rozvod proudu, sběrnicové systémy, NN sběrnice, přenos dat, venkovní skříně, 19" racky, datové rozváděče, ovládací panely, informační kiosky, telekomunikační skříně.

Chlazení, klimatizace: - opravy chladniček a mrazniček, - dodávky, montáže a opravy chladících a mrazících boxů, - dodávky a montáže klimatizačních zařízení, - dodaní výčepních zařízení, - servis výčepních zařízení.

Výroba a opravy: - průmyslových chladicích vzduchotechnických zařízení.

Dovoz, výroba a distribuce: - ventilační mřížky - plastové vzduchové rozvody - elektrické ventilátory - plastové okapy - mříže, poklopy, výlevky - vpustí, zpětných klapek - ventilační a odvodňovací rekonstrukce.

Prodej, montáž, servis a údržbu antén, satelitů, klimatizací, anténní a satelitní techniky, elektroniky a počítačů. Na míru zhotovíme systémy pro satelity, antény, klimatizace, televize, video, audio a PC. Záruční a pozáruční opravy.

Montáž - tepelná čerpadla Montáž - klimatizace Montáž - vzduchotechnika

Dodávka - halové vytápěcí systémy RHEINLAND RE - kompaktní halové vytápěcí systémy RHEINLAND RK Dodávka - zařízení pro přívod vzduchu RK - B a RK - K - větrací zařízení REKU - vzduchová clona TL - R pro velká halová vrata