Řeznictví a uzenářství Jana Černockého ve Vsetíně se s více než 70-ti letou tradicí věnuje výrobě domácích masných specialit. Sortiment masných specialit vyrábí ve vlastní výrobně podle původních receptur a výrobních postupů s vysokým obsahem masa. Najdete zde uzeniny, uzené šunky, špekáčky, kuřecí maso, pečené sele a další dobroty.
Naše řeznictví stanovuje po desítky let měřítka kvality - dodnes používáme původní receptury, vlastními silami bouráme a pečlivě opracováváme maso nakoupené výhradně z českých chovů. Uzeniny připravujeme ručně bez průmyslových vychytávek a umělých dochucovadel.
Díky naši rodinné tradici se můžete vždy spolehnout, že nakoupíte to nejlepší maso, uzeniny, zabijačku, ale i ryby. Zákazníci mají možnost u nás nakoupit tyto kvalitní a čerstvé domácí speciality, splňující kritéria bezlepkových potravin.
Snažíme se jít s dobou a proto máme i eshop, kde si vyberete veškeré výrobky online s dovozem až domů.
Uzeniny jsou vyráběny dle receptury s vysokým obsahem masa - široký sortiment výrobků:
- vepřový nářez
- šunka
- salám (jemnozrnný, klobásový, šunkový, sýrový, uherákový)
- kabanos, klobásy
- párky (debrecínské, opékací, tenké, loupací, hrubé, se sýrem)
- anglická slanina
- špekáčky s obsahem masa 90%
- pečená sekaná.
Maso
- čerstvě bourané kuřecí, telecí, vepřové, hovězí, kachní, krůtí maso z českých chovů
- čerstvé ryby (okoun nilský, pražma královská, losos, pstruh duhový)
Uzeniny
- aspik, trvanlivé salámy, klobásy, fuet, kabanos
- uzená masa (anglická slanina, sekaná, uzená hlava, krkovice, špice, rolovaný plec, uzená šunka od kosti)
- kýty předvařené, uzené, pečené (kýty pečeme čerstvé dle přání)
- uzené speciality (podbradek, špek z bůčku, koleno, špice, rolovaná plec, krkovice, nožky, hlava, kotleta, šunka od kosti, žebra)
Rauty a grilování
- grilovaná kuřecí stehýnka a křídla, žebra, kolena, hamburger, klobásy, párky
Sýry
- gouda, lovecký, grana padano, gazdovská parenica, blaťácké zlato, eidam, alpen blue
Pochutnáte si u nás i na zabijačkových výrobcích
- tlačenka, jelita, jelitový prejt, jitrnice, ovarová polévka, škvarková pomazánka, škvařené sádlo, paštika.