API CZ s.r.o.
TRUCK TECHNIK
AD TACHO TRUCK s.r.o., Brno
AUTOSERVIS JANOVICE s.r.o.
MIKI AUTO, autodílna Jihlava

Autoservisy poskytují opravy a servis automobilů. Mezi nejčastější služby patří výměna oleje a vzduchového, kabinového a palivového filtru, servis klimatizace a výměna brzdových kotoučů a destiček. Poskytují záruční a pozáruční servis aut.

Autoopravna KFK s.r.o.- servis a pneuservis a diagnostika aut na jednom místě
Potřebujete opravit auto? Využijte spolehlivý autoservis a pneuservis AUTOOPRAVNA KFK s.r.o. Ostrava Vítkovice. Poskytujeme komplexní služby od výměny motorových a podvozkových dílů, plnění, servis, desinfekce klimatizace až po karosářské práce. Součástí našich servisních služeb je diagnostika všech řídících jednotek. V naší kvalitně vybavené ...
Autoopravna KFK s.r.o.- servis a pneuservis a diagnostika aut na jednom místě
API CZ s.r.o. - úprava vozidel pro tělesně handicapované
Naše firma se zabývá úpravami vozidel pro tělesně postižené. Jsme předními úpravci vozidel v České republice a naše výrobky a služby se snažíme stále zlepšovat a zdokonalovat. Své produkty prodáváme také na Slovensku i v mnoha evropských i mimoevropských zemích. Naše výrobky pečlivě testujeme tak, aby zaručovali maximální bezpečnost.
API CZ s.r.o. - úprava vozidel pro tělesně handicapované
Autoslužby JANOUŠEK kompletně vybaví Vaši autolakovnu
Autolaky Janoušek Havířov dodává kompletní sortiment pro autolakovny. Jsme dodavateli produktů výrobce NEXA AUTOCOLOR a dalších značek. Vlastníte-li nebo se chystáte založit novou lakovnu, neváhejte se na nás obrátit. Vybavíme Vás autolaky, ochrannými pomůckami a veškerým příslušenstvím, které využijete v každodenním provozu autolakovny.
Autoslužby JANOUŠEK kompletně vybaví Vaši autolakovnu
Komplexní služby motoristům Servis - dodávkové automobily Servis - osobní automobily opravy a renovace - veterány opravy a renovace Ekologická likvidace - vozidel, vystavení protokolu na počkání Odtahová služba asistenční služby - vyprošťování, odtahy vozidel v rámci Evropy.

Individuální úprava aut pro invalidy, přestavba vozů na ruční ovládání plynu, brzdy i spojky. Nájezdové rampy a plošiny, systémy pro přepravu osob na vozíku, jeřábky pro nakládání invalidního vozíku, přesedací sedátka, otočná sedadla apod.

Autoservis a pneuservis. Provádíme: - mechanické a klempířské práce - odtah, STK - opravy motorů - vyřízení pojistných událostí - výměnu autoskel.

Provádíme údržbu a servis automobilů všech značek. Nabízíme mechanické a klempířské práce, služby pneuservisu, čištění interiérů a ruční mytí vozidel.

Prodej, servis osobních automobilů ŠKODA-nové i ojeté. Náhradní díly. Měření emisí, STK. Odtahová služba.

Nabízíme automobily značky KIA, prodej, leasing, modely vozů s klimatizací: -Rio sedan, Rio combi -Shuma -Magentis -Sorento OFF Road -Carnival MPV -Carens MPV -užitkové, dodávkové vozy KIA: -Pregio -K2500. -podle přání nabízeme modely KIA také s vybavením airbagy, elektronickým zamykáním, alarmy, elektonickým ovládáním ...

Autopůjčovna Opravy: - osobní motorová vozidla

Provozujeme autoservis, pneuservis, pozáruční opravy, servisní prohlídky, geometrie a diagnostiku.

Opravy nákladních vozidel všech značek. Opravy návěsů a přívěsů. Výměny olejů a filtrů. Opravy a pravidelný servis pro autobusy. Opravy osobních a užitkových automobilů. Klimatizace osobních a nákladních vozidel. Geometrie osobních a nákladních vozidel. Příprava vozidel pro STK - včetně jeho zajištění.

Provádění klempířských oprav, oprav motorových vozidel a autoplastů. Provoz pneuservisu, odtahové služby a lakovny. Měření geometrie sbíhavosti.

Provádíme: - tuningové úpravy, - rekonstrukce veteránů, - úpravy motorů, podvozků, brzd. systémů.

Autoservis. Náš servis Vám může nabídnout: - test vstřikovačů a čerpadel Common Rail (opravy a seřízení), - čištění ultrazvukem, - opravy a seřízení mechanický čerpadel a vstřikovačů.

Prodej, údržba a opravy motorových vozidel.

Služby: - autoservis, autoopravna - pneuservis - prodej náhradní díly

Prodej a servis osobních vozů TOYOTA, LEXUS, SUBARU

Prodej - náhradní díly Lakýrnické práce Výměna - autoskla Plnění - klimatizace Autoservis - výměny olejů - opravy brzd - veškeré mechanické práce - garanční prohlídky - přípravy na STK - autodiagnostika - geometrie náprav Pneuservis Montáž - zabezpečovací a monitorovací zařízení

Vybavení autoservisu a pneuservisu. Autoservis, rychloservis - oprava a údržba vozidel. Pneuservis. Prodej pneumatik.

Cenově dostupný a vysoce kvalitní autoservis a pneuservis. Provádíme všechny druhy oprav. Od základní výměny oleje a brzdových destiček až po generální opravu motoru či celkovou rekonstrukci po havárii.