Autoškoly zajišťují výuku nových řidičů a získání řidičského průkazu na motorku, auto a nákladní automobil. Poskytují výuku dopravních pravidel, výcvik na trenažéru, kondiční jízdy, rekvalifikaci a vrácení řidičského průkazu.

Autoškola Václav Sedlák poskytuje výcvik s místním učitelem pro skupiny B, B+E. Možnost výcviku ve Znojmě, Mikulově, Brně, na dálnici. Vyzvednutí a ukončení hodiny v místně bydliště žáka. Jízdy ve všední dny i o víkendu.

Vnitrostátní, mezinárodní, autobusová doprava Městská hromadná doprava Znojmo, Moravský Krumlov -autoškola -akreditované školící středisko -čerpací stanice PHM -plnící stanice CNG

Autoškola: - referenční školení - profesní školení řidičů s přezkoušením skupin C, D, TAXI, MAJÁK.

Autoškola Smart je moderní autoškola, která se zaměřuje na vzdělávání budoucích řidičů bez stresu a strachu z řízení. Naše autoškola využívá nejnovější technologie a moderní přístupy k výuce, aby se naši klienti naučili řídit s jistotou a bezpečně. V naší autoškole máme k dispozici moderně vybavená výuková vozidla.

Autoškola. Provozování autoškoly skupiny B v regionu Zlínského kraje v městě Kroměříž. Učebna - Základní škola Slovan. Teorie probíhá v Po, Stř, Pá v čase 14-18. Zajišťuji kvalitní přístup k výuce a schopnost dokonale připravit žáka na závěrečnou zkoušku. Ze statistik dlouhodobě nejlepší hodnocení.

Autoškola M&H s.r.o. provozuje autoškolu pro získání řidičského oprávnění skupiny B, B96, C a D.

Autoškola Bolina je firma, která se zabývá výcvikem řidičů pro automobily a motocykly. Nabízí základní, rozšiřující a doplňující výcviky, vrácení ŘP a kondiční jízdy. Autoškola Bolina působí v Příbrami a okolí, včetně Dobříše. Výuka teorie probíhá každou středu od 16 hodin v učebně na adrese Gen. R. Tesaříka 256 v Příbrami 1. Jízdy pro ...

Rodinná autoškola s dlouholetou tradicí získanou zejména v Liberci a okolí. Specializujeme se na výuku a výcvik potřebný pro získání řidičského oprávnění skupiny B, četně Řidičského oprávnění B78 - automat.

Milan Semera provozuje autoškolu, školící středisko. Zajišťuje také vnitrostátní a mezinárodní nákladní a osobní dopravu vozem Volvo a autobusem Karosa.

Společnost AUTO CZ, spol. s r.o. je autoškola. Nabízíme výuku a výcvik od nejmenšího motocyklu až po největší automobil. Řidičské průkazy skupin: B - v moderních osobních automobilech C - provádíme s vozidlem IVECO ML 120, ke kterému pro rozšíření na skupinu E připojíme nákladní přívěs O3 SPK 10 T - používáme ZETOR 6911 D - ...

Autoškola Pelikán se sídlem v Brně se již od roku 1990 zaměřuje na výcvik a výuku řidičů, kondiční jízdy i profesní školení.

Autoškola. Výcvik v řízení motorových vozidel.

Autoškola Chmiel s.r.o. je autoškola z Havířova s výcvikovými vozy značky HONDA. Nově i v automatu.

Martina Zukalová provozuje autoškolu pro získání řidičského oprávnění pro řízení motorových vozidel sk. B.

Poskytujeme profesionální výuku a výcvik k získání řidičského oprávnění v celém Libereckém kraji. Nabízíme kondiční jízdy a vrácení řidičského průkazu. Pro své klienty si jezdíme přímo domů nebo na předem domluvené místo a tuto službu od nás máte zdarma.

Autoškola: -výcvik řidičů skupiny M, A, B, C, D, T, E -školení řidičů tuzemské i zahraniční dopravy. Taxi služba: -tel.777717817. Autodoprava, tel.608460400: -přeprava kontejnéry -odvoz odpady.

Autoškola: - výcviky skupin AM, A1, A2, A, B1, B, B+E, C1, C, C1E, C+E, D, D1E, DE T - kondiční jízdy. Autobusová doprava: - zájezdová - mezinárodní - vnitrostátní Soudní znalectví: - oceňování motorových vozidel - výrobních strojů - motorové vozy. Školení: - profesní způsobilost řidiče v rozmezí 35h., 45h., 140h., 280h. - ...

Autoškola: - výcvik skupin AM, A1, A2, A, B, B+E, C, C+E, D Výcvík začínáme na trenažeru třetí generace. Novinkou je výcvik s automatickou převodovkou. Akreditované školení řidičů. školení řidičů referentských vozidel

Kurzy řízení pro skupiny AM, A1, A2, A, B, BE, B96, manuál i automat

Autoškola - školení řidičů - kondiční jízdyškolící středisko - pro získání profesního osvědčení - školení referentů.

Provozování autoškoly. Profesní školení řidičů.