Autoškoly zajišťují výuku nových řidičů a získání řidičského průkazu na motorku, auto a nákladní automobil. Poskytují výuku dopravních pravidel, výcvik na trenažéru, kondiční jízdy, rekvalifikaci a vrácení řidičského průkazu.

Autoškola: -výuka v řízení vozidel skupin AM, A1, As.o, Ab.o, B, B+E, C, C+E, T -zdokonalovací kondiční jízdy -školení a přezkoušení firemních řidičů -výuka nových učitelů autoškoly -navrácení řidičského oprávnění - bodový systém.

Autoškola: -výuka v řízení vozidel skupin AM, A1, As.o, Ab.o, B, B+E, C, C+E, T -zdokonalovací kondiční jízdy -školení a přezkoušení firemních řidičů -výuka nových učitelů autoškoly -navrácení řidičského oprávnění - bodový systém.

Autoškola: - výcvikové kurzy pro získání řidičského oprávnění skupin B, B+E, C a C+E.

Autoškola, výcvik na řidičské oprávnění pro skupiny, řidičský průkaz: -A motocykl -B osobní automobil. -C nákladní -D autobus -školením řidičů referentů a řidičů z povolání pro všechny skupiny, rovněž i přezkoušením řidičů. -na požádání provádíme besedy na školách a obcích pro širokou veřejnost. Vozidla: -Hyundai I 30 -Mazda ...

Autoškola: -osobní vozidlo, auto -motocykl, motorka.

Provoz autoškoly. Výuka a výcvik řidičského oprávnění skupiny B.

Autoškola - řidičské oprávnění AM, A1, A, B, A+B

Autoškola Fiala působí především v městě Moravský Krumlov, mimo jiné také v okrese Brno, Třebíč a Brno-venkov. Nemusíte nikam jezdit, jízdy od vašeho domova.

Autoškola. Provádíme výcvik na sk. AM, A1, A2, A, B, B+E, B96, C, C+E. Učíme již dlouhá léta, výcvik také v angličtině /we speak English !! Školení řidičů. Zajišťujeme i vrácení ŘP.

Autoškola: - výcvik všech skupin řidičského oprávnění ro skupiny AM, A1, A2, A, B, B96, B+E, C, C+E, D, T - kondiční jízdy - doplňovací výcvik - vrácení řidičského oprávnění.

Autoškola. Výcvik k řízení motorových vozidel všech skupin: - skupiny A, B, C, D, E, T - kondiční jízdy - školení řidičů z povolání (profesní průkazy) - školení řidičů referentských vozidel - příprava na vrácení odejmutých řidičských průkazů. Pobočka: budova Moravskoslezský kovošrot - Uhelné sklady Uhelná 2641/4 Znojmo Karel ...

Autoškola Neuschl - kurzy řízení vozidel pro získání řidičského oprávnění - výcvik na motocykl sk. AM, A1, A2, A - výcvik na osobní vozidlo sk. B - kondiční jízdy - školení řidičů.

Autoškola: -výuka a výcvik žadatelů o řidičské oprávnění na sk. B, B/B+E, AM, A1, Ao, A (neomezená) -kondiční jízdy -školení a přezkoušení řidičů -splátky školného bez navýšení. Výcviková vozidla: Renault Clio 1.5 dCi, (sk. B) Renault Clio 1.5 dCi, (sk. B) Peugeot 307 1.6 HDI, (sk. B) Motocykly: -Yamaha YBR 125 (sk. AM, ...

Autoškola: - motocykl, osobní vůz - nákladní, autobus

Autoškola - kondiční jízdy - školení řidičů.

Autoškola: -B – vozidla do 3500kg - osobní automobil, jezdíme s VW Golf IV. a Fiat Punto.

Autoškola: -skupiny A (M), A1, A, B, C, D, E -školení a přezkoušení řidičů -zdokonalovací jízdy řidičů - vnitrostátní autodoprava vozidlem zn. DAF 55.210B15, uzavřená prachotěsná skříň s hydraulickou nakládací plošinou - užitečná hmotnost 9t.

Autoškola: - mopedy a malé motocykly do 45 km/h - A1 lehké motocykly do 125 ccm - A - motocykly nad 125 ccm a do výkonu 25 kw - B - osobní automobily a ostatní vozidla do 3500 kg celkové hmotnosti - B+E - přípojné vozidlo nad 750 kg hmotnosti

Autoškola Nádeníček Brno nabízí výuku a výcvik řidičů pro získání různých skupin řidičských oprávnění. Mezi naše služby patří také školení řidičů a kondiční jízdy pro řidiče osobních automobilů. Naši kancelář najdete v Brně - Židenicích na Karáskově náměstí. Autoškola, kurzy, služby: - výuka, výcvik řidičů - školení řidičů referenčních ...

Autoškola - výuka řízení vozidel - přezkoušení řidičů - profesní školení.