Okna-dveře Vorel s.r.o.
Vodohospodářská montážní, servisní a obchodní společnost s.r.o.
ELZAS technik s.r.o.
EkviTech s.r.o.

PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Firma Martin Kocián má mnohaleté zkušenosti s kompletní realizací střech. Provádíme rekonstrukce střech, pokládku krytin a také se zabýváme prodejem a distribucí levných střešních krytin, okapních systémů a plechových střech. Na provedené práce poskytujeme dlouholetou záruku. Pokrývačské, klempířské, tesařské práce. Opravy, zateplování, ...

Stolařství. Výroba: - nábytek (ložnice, dětské a obývací pokoje) - kuchyňské linky, kuchyně - schodiště - okna, dveře - podlahy - kancelářský nábytek - zimní zahrady.

Stavby, výstavba: - rodinné, bytové domy - průmyslové objekty - objekty občanské vybavenosti - rekonstrukce, zateplování. Provádění: - fasády - omítky - průmyslové podlahy. Prodej: - stavební materiál, stavebniny - tel.: 777720834 - okna, dveře, garážová vrata - tel.: 777720832. Betonárna: - výroba, prodej betonových ...

Prodej, pronájem, půjčovna, oprava, servis: - vysokotlaké vodní paprsky - velkoplošné ocelové pažení - ucpávky potrubí - systémové bednění - stavební mechanizace-stroje. Maloobchod, prodej: - sanační hmoty - stavební chemie - těsnění staveb.

Elektromontáže, elektroinstalace. Práce: - elektromontážní, elektoinstalační. Montáž, projekce, revize: - elektrická zařízení - inteligentní domovní elektroinstalace Moeller. Výroba: - rozvaděče. Montáž: - vzduchotechnika - audiovizuální technika.

pbcable je dodavatel prémiových kabelů a příslušenství

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - stavebniny - stavební materiál - zdící materiály - cementové směsi - štěrky, písky, podsyp, mulčovací kůra - betonové výrobky - tepelné izolace - sádrokartonové systémy - komínové systémy - hydroizolace - stavební chemie. Sídlo firmy: - Gen. Hrušky 1216/23, Ostrava - Mariánské Hory.

Prodej, půjčovna, servis elektronářadí, prodej spojovacího materiálu, kotevní techniky, kompletního sortimentu nářadí pro profi i hobby uživatele.

KPTECH, s.r.o. Ostrava. Certifikát jakosti: ČSN EN ISO 9001:2009 ČSN EN 14001:2005 ČSN OHSAS 18001:2008 Certifikátu v oblasti katodové ochrany ČSN EN 15257:2007 Certifikát pro výstavbu, provoz a údržbu protikorozních zařízení GAS - G -0

PROKOM R & S s.r.o. je významnou českou firmou se sídlem v Opavě, která se specializuje na dovoz a distribuci kvalitních finských stavebních materiálů. Mezi jejich hlavní produkty patří tepelně upravené dřevo ThermoWood, které je ideální pro fasády a terasy, asfaltový střešní šindel KATEPAL a dřevěný zahradní nábytek PROWOOD. Firma je hrdým ...

Firma ASPERA elektro s.r.o. je součástí skupiny JAKUB, která na eshopu prodává svítidla, kabely, vodiče, příslušenství v oboru energetiky, svorkovnice, rozvaděče a další.

Podlahy Zbránek s.r.o. je firma působící na Severní Moravě, s poskytujeme profesionální služby pro Vaše podlahy. Zajistíme poradenství a pomoc při výběru podlahové krytiny.

Společnost T & S Ostrava s.r.o. se zabývá analýzami rizik strojních zařízení a linek, včetně průmyslových, dále pak projekčními pracemi (EPLAN P8), realizačními, výrobními, obchodními a servisními službami v profesích elektro a MaR. Dále zajišťujeme odborné poradenství a autorský dozor. Sídlíme ve městě Klimkovice na adrese 30.dubna ...

Oprava, servis: - elektronické a lampové příslušenství k hudebním nástrojům - hudebních nástrojů, snímačů, aparatur pro hudební nástroje, zesilovačů, efektů, částí PA systémů, DJ techniky...atd.

Jaroslav Tomala provádí servis oken, montáž žaluzií, alarmy.

Společnost PHK servis s.r.o. se zabývá energetickým poradenstvím, instalacím fotovoltaik, montáži tepelných čerpadel a plynových kotlů.

Společnost Jettube s.r.o. se zabývá prodejem, servisem i pronájmem koupacích sudů.

Velkoobchod - voda, topení, plyn: - instalatérský materiál. Koupelnové studio. Prodej: - sanitární keramika - koupelnový nábytek - vany, sprchové kouty - baterie - obklady, dlažby - koupelnové doplňky.

Prodej, maloobchod: - podlahy, podlahoviny - barvy, laky HOSTIVAŘ - REMMERS - lazury - vinylové dílce - PVC, koberce - plovoucí podlahy - malířské potřeby.

Železářství Třinec Věra Gachová V našich prodejnách nabízíme prodej železářského zboží, strojů, zahradní techniky, pracovní oděvy a ochranné pomůcky. Maloobchod, prodej: - železářství - elektrické ruční nářadí - zahradní technika - stroje a nářadí - sekačky, drtiče větví, plotostřihy, křovinořezy a motorové kosy, strunové sekačky - ...

Výroba, montáž - plastová okna, dveře - hliníková okna, dveře - parapety - sekční garážová vrata - stínící technika - žaluzie, rolety, markýzy - moskytiéry. Program Zelená úsporám.

Provozovna: - plastové výrobky pro vodoinstalace a kanalizace, plastové potrubní systémy - HT, PVC a PP plastové odpadní systémy - PVC trubky a tvarovky - PE potrubí pro tlakové rozvody pitné vody Sídlo firmy: - Unhošťská 505, 27361 Velká Dobrá.

Prodej, dodávka, montáž: - prefabrikáty z umělého kamene, umělý kámen - pletivo (pozinkované, poplastované) na ploty - ploty všeho druhu na klíč (také dřevěné ploty) - zahradní krby - elektromechanické brány a vrata - kování - zámková dlažba - kamínkové podlahy - výškové práce

Společnost ŽELEZO Maňák s.r.o. dodává hutní a spojovací materiál, zabývá se jeho zpracováním, poskytuje zámečnické služby.

Dřevoprodej. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - vše pro výrobu nábytku - potřeby pro stolaře a kutily - polotovary na výrobu nábytku - spárovky - laminované, dýhované, surové dřevotřísky - sololaky, sololity. - olepování, řezání, rozvoz