Okna-dveře Vorel s.r.o.
Vodohospodářská montážní, servisní a obchodní společnost s.r.o.
ELZAS technik s.r.o.
EkviTech s.r.o.

TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Prodej: -průmyslová čerpadla -spojovací potrubní systémy, vývěvy, dmychadla, míchadla, elektromotory, převodovky a průmyslové armatury.

Železářství. Prodej: - spojovací materiál - hutní materiál - kotevní technika, brusivo, svařovací materiál - ruční a elektrické nářadí od renomovaných výrobců - ochranné pomůcky, pracovní oděvy a obuv - lamino - pracovní desky.

Montáže: - sádrokartonové systémy RIGIPS - příčky, podhledy, podkroví, bezpečnostní příčky do bank, vysoké příčky haly, obklady stěn, podlahy. Montáže sádrovláknitých systémů Rigips a Fermacell, obloukové stěny, příčky. Řešíme design, akustiku, bezpečnost, požární odolnost. Montáže kazetových podhledů OWA, AMF, Armstrong . Montáže akustických ...

Kompletní realizace bytových jader a bytů - vodo, topo, plyn - elektropráce. Prodej: - obklady - dlažby - sanita - sprchové kouty.

Autoslužby. Distribuce materiálů pro povrchovou úpravu dřeva a kovu.

JPM parket Olomouc s.r.o. se zaměřuje na prodej a pokládku různých druhů podlah, renovaci podlah a půjčovnu brusek.

Dodáváme kompletní výplně otvorů do interiéru i exteriéru jak plastových tak hliníkových, veškerou stínící techniku a doplňky k oknům.

Maloobchod: - obklady, dlažby, sanitární keramika, vany, záchody, baterie, umyvadla. Koupelnové studio.

Velkoobchod, maloobchod, montáže: - vodoinstalační materiál - topenářský materiál - sanitární keramika. Práce: - vodoinstalatérské - topenářské.

Internetový obchod se zbožím na zahradu i do domácnosti. Zákazníci mohou objednávat venkovní dlažbu, pletiva a sítě, pomůcky pro psy, krmítka pro ptactvo, respirátory, úklidové rukavice, dezinfekční prostředky, vybavení do dílny apod.

Práce: - sanace potrubí bezvýkopovou metodou Insak, technologií založenou na principu zatažení vložky z textilního rukávce nasyceného pryskyřicí, tzv. inverzním procesem - sanace potrubí bezvýkopovou metodou UV lampami - monitorování trubních sítí TV-kamerou - lokální opravy trubních sítí kanalizačními roboty, krátkými rukávci - ...

Truhlářství TM Truhlářské práce. Výroba: -střechy -střešní okna -pergoly, altány -šalování schodiště -podbytí římsy -interiérový nábytek -schodiště -vestavěné skříně -bytové doplňky -plovoucí podlahy.

Truhlářství. Výroba: - vnitřní a venkovní dveře a zárubně z masivu i atypické - celodřevěná schodiště - okna - nábytek.

Velkoobchod, maloobchod: - koupelnové studio - PŘÍMÍ DOVOZCI DLAŽEB A OBKLADŮ ZE ŠPANĚLSKA - španělské obklady a dlažby PERONDA, APARICI, APAVISA, EXAGRES, GRESAN, VENATTO, KERABEN - sanitární keramika, CATALAŇO - veškeré vybavení koupelny . Grafické zpracování návrhů koupelen a interiérů podle přání zákazníka.

Zabýváme se činností v oblasti stavebních a výškových prací. V rámci stavebních prací nabízíme např. výstavbu RD, realizaci sádrokartonů, rekonstrukce bytů a bytových jader, realizaci vnitřních omítek, pokládku obkladů a dlažeb, a další. Současně zajišťujeme také další služby týkající se staveb - elektroinstalace, vodoinstalace. Dále provádíme ...

Maloobchod, prodej: - barvy (fasádní, interiérové, syntetické) - laky - malířské potřeby - ředidla - tónovací centrum - komplexní sortiment laků, barev. Tónování barev.

Výroba: - okna, dveře, zimní zahrady z plastu, dřeva, hliníkových a ocelových profilů - sekční a rolovací garážová a průmyslová vrata - protipožární bezpečnostní dveře - zámečnické prvky pro stavebnictví - ocelové konstrukce, turnikety, rošty, zábradlí.

Hlavní činností společnosti RESTA, spol. s r. o. se sídlem v okrese Prostějov je již od roku 1991 regenerace iontoměničových pryskyřic určených k demineralizaci pitné vody. V rámci naší činnosti nabízíme také samostatná zařízení k přípravě demineralizované vody pro analytické i technické účely demineralizační stanic a pro reverzně-osmotické ...

Adam Krejčiřík se zaměřuje na výrobu klíčů a autoklíčů, dělení, ohýbání a stříhání plechů a na míchání barev.

TymServis.cz se zaměřuje na realizaci dveří, podlah a stěhování.

Prodej, eshop - stavební: - stavebniny, materiály - izolační, fasádní materiály - zdivo - střešní krytiny - stavební lepidla, omítkoviny - sádrokarton - obklady, dlažby - sanitární keramika - nářadí - barvy - interiérové, venkovní dveře.

Montáž oken, dveří, žaluzií, hliníkových rolet a garážových vrat. prodejce oken německé značky Aluplast. Dováka palstových, hliníkových a dřevěných oken.

Specializovaná prodejna materiálu pro všechny typy střech v Olomouci. Odborný poradenský servis - pomoc s výběrem krytiny, okapového systému, realizační firmy. Technická podpora na místě stavby. Vypracování cenové nabídky zdarma. Zhotovení kladečských a kotevních plánů.