Okna-dveře Vorel s.r.o.
Vodohospodářská montážní, servisní a obchodní společnost s.r.o.
ELZAS technik s.r.o.
EkviTech s.r.o.

TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Stavební firma Patrik Horák se sídlem v Přerově se zabývá zednickými, obkladačskými, sádrokartonářskými a malířskými pracemi, zateplením fasád, montáží oken a dveří a dalšími službami spojenými se stavebnictvím. Firma Patrik Horák Přerov má dlouholeté zkušenosti a spokojené zákazníky, kteří oceňují její profesionalitu, rychlost a férové ceny.

Tiles4you s.r.o. se zaměřuje na prodej velkoformátových italských obkladů a dlažeb různých rozměrů.

David Bargl se zaměřuje na plynoservis, montáže kotlů, tepelných čerpadel, kotelen a na instalatérské práce.

Prodej: - stavebniny, stavební materiál - betonové výrobky - izolace - obklady, dlažby - zdivo

Eshop: - TV technika, LCD televize - audio - video - fotoaparáty - GPS navigace - výpočetní technika - kuchyňské a domácí potřeby - instalační materiál.

Natěračské, lakýrnické práce. Malířské práce. Tapetářské práce. Renovace van akrylátovou vložkou - bez bourání stáré vany.

Společnost MONTÁŽE JESENÍK S+G s.r.o. zajišťuje práce: - jeřábnické - natěračské - malířské - klempířské - zámečnické Hydroizolace průmyslových objektů - hydroizolace proti zemní vlhkosti - hydroizolace plochých střech Dodávka - hliníkové fasády - sendvičové panely´ - střešní pláště Dodávka a montáž - ...

Výroba, prodej: - elektrické topné systémy.

Prodej: - nábytek. Pobočka: - Palackého 179, Jeseník, 584401089; 777727326 - Dukelská 717/2, Jeseník; 777762941

Společnost Kámen Becke Moravia, s.r.o. se sídlem v Jeseníku v Olomouckém kraji se zabývá prodejem přírodního kamene, které importuje z Číny a Indie. Také težíme břidlici ve vlastním ložisku moravské břidlice. Zakoupit u nás můžete téměř jakýkoliv formát přírodního kamene z materiálů břidlice, žula, mramor, kvarcit a pískovec. Nabízíme také ...

Prodej: - stavebniny - hutní materiál - rozvoz zboží - půjčovna nářadí.

Provádíme zateplení budov a panelových domů, čištění řas a plísní ze zateplených fasád, ochranné nátěry, antigraffiti. Mícháme probarvené omítky a barvy. Prodáváme sanace zdiva, fasádní nátěry KEIM a systémy i produkty KEIM, Visco, Baumit, Profi baustoffe, Wurth, Topstone, Quick-mix, Tubag.

Truhlářství, výroba: - nábytek na míru - kuchyně - ložnice - vestavěné skříně - dveře

Velkoobchod, maloobchod: -dlažba -keramické obklady -obkladačky -dlaždice -lepidla -sprchové kouty, vany, umyvadla -silikony, stavební chemie.

Výroba, montáž: - plastová okna, dveře - hliníková okna, dveře - zimní zahrady - nerezová zábradlí - garážová vrata - brány dvoukřídlové a pojezdové.

Naše společnost Svět oken, s.r.o. patří mezi přední české výrobce a prodejce výrobků prvotřídní kvality Nabízíme zejména: - plastová okna - hliníková okna - vchodové dveře - garážová vrata - stínící techniku a mnoho dalších doplňků. Česká výroba oken a dveří je zárukou nejvyšší kvality.

INFRA LIGHT s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej infrapanelů, sálavých panelů a infrazářičů.

Firma PW interier Jaroslav Horák s.r.o. v Olomouci poskytuje komplexní služby v navrhování interiérů a exteriérů. V této oblasti máme dlouholetou praxi a zaměřujeme se na rekonstrukce, vizualizace a projektování atypických interiérů. Také si u nás vyberete ze širokého sortimentu dveří značky Sapeli. Projekční činnost, projektování: - ...

Společnost KLIMATIKA jknp s.r.o. se zaměřuje na předizolované potrubí a klimatizaci značek Airwell a Panasonic.

Velkoobchod, maloobchod: Projekty, rekonstrukce, virtuální návrhy, stavební úpravy. Realizace koupelen. Laufen studio. Zaměřeno na luxusni vybavení koupelen a interiéru. Dovozce obkladů a dlažeb. Autorizovaný servis prodávaných značek. Prodej a realizace velkoformátových obkladů a dlažeb.

Revize - vyhrazená elektrická zařízení do 35kV - elektroinstalace - elektro v průmyslové výstavbě bez nebezpečí výbuchu - hromosvody - trafostanice - elektrické ruční nářadíelektroinstalační práce Montáž, dodávka - hromosvody - fotovoltaické systémy

-Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Velkoobchod a maloobchod

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - izolace - stavební materiály, stavebniny. Dlažby, obklady, sanita. Dveře, zárubně. Hydroizolace, folie, membrány. Kovy, spojovací materiál, plechy. Nářadí a příslušenství. Stavební chemie.

Dodávka, instalace: - úpravny vody - vyvíječe páry - dávkovací čerpadla.

Velkoobchod, maloobchod: -barvy tuzemské výroby -malířské, natěračské hmoty -fasádní barvy -penetrace -tmely, lepidla -zateplovací systémy Služby: -míchání autolaků -míchání barev.