HB ALARM spol. s r. o.

Elektronická zabezpečovací signalizace, uzavřené kamerové okruhy, elektronická požární signalizace, systémy na ochranu zboží a kontroly vstupů do objektu – to jsou zařízení, která pomohou ochránit váš majetek před nežádoucím vstupem a jiným nebezpečím.

Montáž a opravy: - vyhrazených elektrických zařízení - elektronických zařízení - telekomunikačních zařízení - silnoproudých rozvodů. - protipožární signalizace EPS. Vedení: - účetnictví - daňové evidence.

Nabízíme servis a prodej výpočetní techniky. Dále Vás připojíme k internetu v Kroměříži a okolí Zabezpečíme Váš majetek či firmu pomocí kamerového systému.

Bezpečnostní agentura: -ostraha objektů a osob -ochrana převozu hotovosti -informační a detektivní služby -zabezpečovací elektrické systémy -zajištění bezpečnosti i v zahraničí.

Instalace a servis - zabezpečovací systémy - kamerové systémy. Příjem televizních programů v rodinných domech: - zajišťujeme všechny možnosti příjmu (DVB-T, DVB-S, VKV). Příprava a instalace TV příjmu v novostavbách již v průběhu stavby. Internet: - zpracováváme projekty strukturovaných i bezdrátových datových sítí, provádíme ...

Prodej a montáž alarmů do bytů, rodinných domů i kanceláří. Servis a zapůjčení alarmů. Provádění slaboproudých elektroinstalací. Nabídka služeb v informačních technologiích - poradenství, instalace, odvirování, záloha a záchrana dat, správa sítí.

Instalace, montáže, opravy, servis: - datové sítě - zabezpečovací systémy - elektronické požární systémy.

Zabezpečovací systémy. - EZS alarmy - EPS požární systémy - CCTV kamerové systémy - EVS přístupové systémy

Prodej, montáž, oprava, servis: - anténní a satelitní technika - zabezpečovací technika

Služby: - správa a úklid nemovitostí Montáž, servis: - zabezpečovací systémy EZS a EPS - přístupové a docházkové systémy - domácí telefony Správa datových sítí.

Slaboproudé systémy: - EZS elektronické zabezpečovací systémy - zabezpečení objektů - IP kamerové systémy - ACS, DDS přístupové systémy. LAN, WIFI, IT řešení. Montáže: - trezory, sejfy - Led osvětlení.

Automatizace domácnosti: - osvětlení - stínění - vytápění - energie - vzduchotechnika - zabezpečení - přístupový systém - multimedia - bazén, sauna - zavlažování.

Montáže, revize, opravy i porevizní: -elektroinstalace, elektrická zařízení -hromosvody. Montáž a opravy: -elektrické vytápění -domácí telefony -elektrické zámky a vratníky. Domovní instalatérské práce, instalační: -VODOinstalatérské, instalace vody -TOPO, topenářské, instalace topení -PLYNařské, instalace plynu.

Dodávka, montáž: - zabezpečovací systémy - kamerové systémy - internetové připojení - služby v oblasti IT.

Elektroinstalace, revize elektro. Zabezpečovací systémy. Informační technologie. Centrální vysavače.

Montáž, servis: - informační, komunikační technologie. - telekomunikační systémy - kamerové systémy.

Prodej - montáž - servis : - homologované antiradary, handsfree, navigace, autohifi, alarmy, vyhledávací zařízení pro automobily, tažné zařízení, pakovací kamery a asistenty, záznamové kamery silničního provozu - satelitní, elektronické, mechanickéí zabezpečení vozidel - radarové detektory s Atestem Ministerstva dopravy - prodej a eshop ...

Reklamní činnost: - reklamní spoty - reklamní předměty - gravírování. Činnost: - elektroinstalace slaboprodu, silnoproud - elektronické požární signalizace - elektronické zabezpečovací systémy - kamerové systémy - projekce - revize.

Projekce, dodávky, montáž, opravy a servis: - docházkové, přístupové, evidenční a bezpečnostní systémy - systémy na bezkontaktní karty - biometrické systémy - zabezpečovací a požární systémy EZS, EPS - kamerové IP i analogové systémy - průmyslová televize - počítačové sestavy, notebooky, periferie, příslušenství - servis - ...

Návrhy, projekce, dodávka, montáže, instalace: -řídicích systémů zejména v oblasti CZT*, TZB* a energetice. Inženýrské služby v oblasti řízení, měření a regulace. Aplikační programy řídicích a monitorovacích systémů.

Společnost GLOBAL SECURITY s.r.o. se zabývá ostrahou a ochranou majetku a osob, instalacemi zabezpečovacích a kamerových systémů. Poskytuje komerční bezpečnostní služby pro podniky, organizace či instituce. Služby: -ostraha a ochrana majetku a osob -fyzická ostraha objektů a firem -Patrol systém - opakovaná kontrola střeženého místa ...

Návrh, montáž, revize: - slaboproudé elektroinstalace - zabezpečovací, kamerové systémy - telefonní ústředny - strukturovaná kabeláž.

Firma TELEST, spol. s r.o. se zabývá prodejem telekomunikační techniky, telefonů, ústředen a výpočetní techniky. TELEKOMUNIKAČNÍ SYSTEMY, SÍTĚ, VYBAVENÍ. Prodej, projekce, instalace, opravy, montáž, servis. TELEKOMUNIKAČNÍ TECHNIKA: -telefonní ústředny SIEMENS, PANASONIC -koncová telefonní zařízení - STA (společné televizní antény) ...

Služby: - internetové připojení - hlasové služby VOIP - webhosting - vybudování a rekonstrukce datových sítí, zabezpečení objektu kamerovým a zabezpečovacím systémem - prodej i opravy počítačů

Prodej, montáže, instalace: - hifi technika, - audiofilská poslechovka, - TV, audio, video showroom, - satelitní technika, - klimatizace, - kamerové zabezpečovací systémy, - inteligentní elektroinstalace (Loxone). Poskytujeme poradenství v oboru.

ALSYMON, s.r.o. Vsetín Oprava, servis, údržba: - obráběcí stroje - běžné, střední, havarijní a generální opravy - preventivní prohlídky. Modernizace, generální opravy: - výměna a aplikace řídících systémů - výměna a aplikace pohonů a měničů - montáže indikací polohy. Výkup, nákup, prodej, obchodní činnost, maloobchod, bazar: ...