Stravování na cestách nejčastěji zajišťují motoresty. Rychlé občerství, tradiční česká jídla i zahraniční pokrmy a to včetně kvalitních nápojů, které na dlouhých cestách určitě osvěží a nabijí řidiče i posádku energií. Některé motoresty nabízí i ubytování.

MOTOREST. Pohostinství, kuřácká i nekuřácká restaurace: -restaurace 30 míst -pivnice 60 míst -bowling 60 míst -bar -catering. Pronájem sálu 100 míst -zahrádka 20 + 40 míst

Romantická restaurace v centru Prahy nedaleko Václavského náměstí.

Restaurace. Realitní kanceláře, Zprostředkovatelská činnost, dřevozpracující výroba, výrobky z ovoce a zeleniny a cukrovinky. Domácí spotřebiče.

Penzion Šenk Pardubice Kavárna, restaurace: tel: 466304312 -hotová jídla, minutky -restaurace 70 míst, bar* 30 míst -salonek možno objednat i pro uzavřenou společnost 30 míst -zimní zahrada 12 míst -letní zahrada 25 míst -internet pro veřejnost -kulečník, ping-pong -parkování v uzavřeném areálu. Penzion, pension, ...

Motorest. Restaurace: - stravování - kapacita 50 míst. Venkovní terasa. Možnost pořádání: - firemní i společenské akce. Sídlo firmy: - Milotice nad Opavou 106.

Motorest, hostinec. Restaurace: - stravování - salonek - pořádání oslav, firemních večírků a školení. Pohostinství.

Restaurace, restaurant, pohostinství: -příjemné posezení v restauraci pro 50 osob -posezení venku pro 50 osob -stravování, večeře, obědy -nabízí 150 druhů jídel z ryb, drůbeže, zvěřiny, vepřového a hovězího masa, tradiční krajové speciality a jídla z těstovin, klasická česká kuchyně -zvěřinové speciality, zvěřina ...

Motorest: - svatby - promoce - firemní večírky - školení - rodinné oslavy.

tel.č.neověřeno Pivnice u Bicana

Pohostinství: -restaurace, pizzeria: -kapacita 70 osob -možnost pořádání rodinných oslav, rauty, svatby -možnost dohodnutí slevy.

Ubytování: - 2-4 lůžkové pokoje - pořádání svateb, smutečních hostin. Motorest: - polední menu - teplá jídla - dětský koutek.

Restaurace. Telefonní číslo je na telefonní automat, který je umístěn na chodbě.