Prodej a ochutnávky bílých i červených vín ve vinných sklípcích, kde můžete ochutnat vína polosladká, polosuchá nebo suchá. Vyzkoušejte osvědčená vína, jakými jsou Frankovka, Ryzlink vlašský, Modrý Portugal, Sauvignon, Tramín červený a mnohá další.

Prodej, pekařství: -chléb -pečivo jemné, vícezrnné, tmavé, trvanlivé -dalamánky -potraviny -káva a čaj -nápoje alkoholické i nealko.

Bylinky u Karin zajišťují prodej: - kosmetika SALUS - keramika - zdravá výživa - sojové a vegetariánské lahůdky - potravinové doplňky - sypané a bylinné čaje - bylinné směsi - sušené ovoce - medovina - plantážní káva - tabák do vodních dýmek - vonné tyčinky - mandaly - esoterika

E-shop s ovocnými víny. Doplňkový prodej alko a nealko drinků, pochutin k alkoholu. Provoz vináren v Praze a Frýdku-Místku.

Brigita Zajíčková provozuje vinotéku.

Vinařství Prokop je tradiční rodinné vinařství, které se nachází v malebné jihomoravské obci Krumvíř. Vinařství Prokop má více než 25 letou tradici a zkušenosti, které si předává po generacích. Pěstují a výrábí 16 odrůd vín, z nichž každá má svůj jedinečný charakter a osobitost. Vinařství Prokop nabízí široký sortiment bílých i červených vín, ...

Výroba - čistírny odpadních vod Výroba - minipivovary - minipastery základní vybavení stáčecích linek je myčka lahví, kegů, stáčecí stroj a zařízení na tepelnou úpravu piva - pastéry buď průtokové nebo tunelové Výroba - pěstitelské pálenice Výroba - zábradlí Výroba - potrubí Zpracování ...

Velkoobchod - nápoje Prodej - tabák

Pavel Šoustek provozuje vinařství a zaměřuje se na výrobu a prodej přívlastkových a jakostních vín - červených, bílých a růžových.

Vinařství ŠPACÍR s.r.o. provozuje vinařství a specializuje se na výrobu a prodej různých druhů jakostních a přívlastkových vín.

Vinný sklep. Vinotéka. Odborné degustace. Degustace bílého a červeného vína.

Rodinné vinařství Krejčiřík: -vinařství -výroba vín -prodej vín -degustace -ubytování 20 lůžek. -vinárna cca pro 20 osob- možnost školení, oslavy, firemní a společenské akce.

Vinařství Mezi Horami, s.r.o. se zabývá pěstováním a výrobou kvalitních moravských vín, především červených odrůd, které vynikají svou plností a kořenitostí.

Ing. Jiří Kurka provozuje Vinařství Kurka - malé rodinné vinařství, které se zaměřuje především na bílá vína vyrobená z kvalitních moravských hroznů.

Lednické vinařství s.r.o. vyrábí a prodává různé druhy jakostních a přívlastkových vín a provozuje vinný sklep.

Vinotéka na Charbulce Specializujeme se na prodej sudových i lahvových vín a arménského brandy. Dárkové zboží Brno Specializujeme se na internetový prodej a výrobu dárkových košů. Nabízíme skleněné vázy, otvíráky na víno, doutníky a podobně.

Vinařství, vinohradnictví. Výroba, prodej vína, víno, vín. Lahvové víno. Odrůdové víno, přívlastkové, predikátní víno, burčák. Možnost ochutnávka, degustace vína. Vinný sklep, sklípek, ubytování: -kapacita 35 osob -degustace vín s odborným výkladem -občerstvení forma teplá i studená kuchyně -možnost odkoupení lahvového vína, ...

Nákup a prodej sudového a lahvového vína. Prodáváme moravská i zahraniční vína z Rakouska, Moldávie, Chile a další země, Zapůjčujeme výčepní zařízení včetně kompletní montáže a servisu. Váno rozvážíme po celé ČR. Možnost zakoupení vína v některé z našich vinoték.

Společnost GARSPOL, s.r.o. se sídlem v Hlohovci se zaměřuje na služby v zemědělské oblasti, a to především zemědělskou výrobu a pěstování ovoce. Pěstujeme: - obiloviny (obilí) - pšenici - kukuřici - slunečnici - ovoce (švestky) - zeleninu - vinnou révu Na českém trhu se pohybujeme již od roku 1994 a máme bohaté pěstitelské ...

Vinařství Konitz, které se nachází ve vinařské znojemské oblasti, poskytuje posezení s řízenou degustací a gastronomickým zážitkem v pískovcovém sklepě. vybrat si můžete některé z našich degustačních menu, které zahrnují ochutnávku/degustaci vína a teplý nebo studený pokrm dle výběru. Možnost ubytování v našem penzionu.

MB42 s.r.o. se zaměřuje na prodej gruzínských bílých, červených, růžových a šumivých vín a degustačních setů.

Pokud máte rádi víno, pak byste měli navštívit Vinařství U Kundratů v Miloticích. Jedná se o malé rodinné vinařství, které se zaměřuje na výrobu naturálních vín tradičními postupy. Vinařství U Kundratů nabízí širokou škálu odrůd. Mezi hlavní pěstované odrůdy patří Pálava, Müller Thurgau, Tramín červený, Ryzlink rýnský a Cabernet Sauvignon. ...

Vinařství se nachází v obci Popice u Znojma ve Znojemské vinařské podoblasti. Vína vyrábíme především z našich hroznů, která pocházejí z vinic na kterých je uplatňován citlivý přístup k ekologii a při jejich výrobě respektujeme přirozené procesy. Vína poté zrají v dubových a akátových sudech ve starém historickém sklepě. Nabízíme vína bílá, růžová ...

Maloobchod, e-shop: -vinotéka -vína, víno -sýry -dárkové koše -dárkové sklo -proutěné zboží.