Využijte široké nabídky dámského oblečení ve velikostech XS, S, M, L, XL a XXL, která zahrnuje šaty, košile, overaly, legíny, trička, svetry, teplákové soupravy, spodní prádlo, čepice, tuniky, saka, blejzry, župany, šály, šátky, halenky, kabáty a bundy.

Výroba a potisk originálních textilních výrobků. Firma dodává dámská, pánská a dětská trička, mikiny, tílka s potiskem. Potisk hrnků a dalších produktů.

E-shop s originálním oblečením. Výroba legín, mikin, triček, sukýnek pro děti a dospělé. Návrhy oblečení a kostýmů pro představení nebo taneční skupiny.

Firma Milujeme koně se zabývá výrobou a prodejem triček, mikin, ponožek s tematickým potiskem pro milovníky koní.

Firma Pivní fanda se zabývá výrobou a prodejem triček, mikin, ponožek s pivní tématikou. prodej pivní kosmetiky.

Stylový e-shop se značkovým oblečením za super ceny.

Maloobchod, prodej: -oděvy -textilní zboží -módní oděvní doplňky -jeansové (riflové) oděvy.

Internetový prodej a e-shop, kamenná prodejna, půjčovna: - společenské šaty -svatební šaty - letní šaty na svatbu - svatební doplňky - dámská taneční obuv - kravaty - čištění a žehlení.

Peels s.r.o. se zaměřuje na prodej dámských, pánských a dětských rychleschnoucích ponč.

NajaLou fashion s.r.o. provozuje internetový obchod s dámskou módou a bohatým výběrem oblečení, jako jsou kabáty, šaty, svetry a další.

Vyrábím a tvořím textilní výrobky pod značkou Tsunami handmade a Big&Chic. Tsunami handmade - především kabelky, které od návrhu přes střih až po finální úpravu pochází výhradně z mé dílny. Dalším sortimentem jsou obaly na knihy, kosmetické etue, organizéry, prostírání, potahy na polštáře, textilní dekorace, obojky aj. Big&Chic - dámské oděvy ...

Nabízíme výrobu na maloprůmyslových pletacích strojích s možností tvarového pletení a na plochých pletacích strojích dělení 12, 10, 8. Výrobky můžeme doplnit háčkováním nebo ručním pletením doplňků. Pletárna, pletená móda, prodej pletených oděvů, pletené módy. Pletení: -pletené svetry, čepice, halenky, pánské svetry, vesty -dámská ...

Maloobchod, prodej: - těhotenská móda - dětská móda - kočárky - deky - fusaky - postýlky aj.

Eshop V hadru má ve svém sortimentu nosící pomůcky pro maminky s malými dětmi jako jsou šátky a nosítka. Také na eshopu najdete funkční a softshellové oděvy pro děti. Provozují také půjčovnu nosítek a šátků.

Enjoy Style s.r.o. provozuje e-shop s širokým výběrem oblečení, od šatů a halenek po mikiny a trička, které jsou dostupné v různých barvách a stylech.

Firma se zabývá internetovým prodejem dámské módy, doplňků a plus size módy. Možnost nákupu přes e-shop nebo v některé z kamenných prodejen v Olomouci a Jeseníku.

NakupTextil provozuje eshop s textilem pro pány, dámy, doplňky jako jsou šály a čepice, batohy a další.

Maloobchod, velkoobchod: -sportovní oděvy pro aerobic, fitness -oblečení pro sport a volný čas. E-shop. 12 prodejen v ČR

Ajra s.r.o. se zaměřuje na výrobu originálního oblečení a doplňků pro děti, ženy i muže.

Milan Ošmera se zaměřuje na prodej textilu a galantérie.

Miroslava Doležalová se zaměřuje na zakázkové krejčovství, výrobu oblečení a doplňků.

Internetový obchod, eshop s módou. Prodej dámského a pánského oblečení, obuvi a módních doplňků - kabelky, batohy, peněženky, šály a šátky, brýle. .

Svatební salon a svatební studio Juliana nabízí veškerý kompletní svatební servis. Můžete si od nás vypůjčit svatební a společenské šaty, společenský oblek, šaty do tanečních a další doplňky. V našem studiu vám zprostředkujeme svatbu, zajistíme hostinu, prsteny, květiny, cukroví, dort, fotografa, kadeřnici či kosmetičku a také limuzínu. ...

Pavlína Hynštová se zaměřuje na půjčování svatebních a společenských šatů, obleků i šatů pro družičky.