Soustruhy, frézky, vrtačky či jiné obráběcí stroje tvoří nedílnou součást naprosto každé kovoobráběcí dílny. Tyto stroje je možné zakoupit jako nové anebo použité. V sortimentu dále najdete ohýbačky plechů, svěráky, lisovací stroje anebo také strojní pily.

Firma POLY, spol. s r.o. působí v oblasti prodeje nářadí a nástrojů. V sortimentu naleznete kovoobráběcí a obráběcí stroje, elektrické ruční nářadí, frézy, vrtáky a vrtačky, které dodává také výrobním podnikům. Dále spolupracuje s velkoobchody a prodejci nářadí a nástrojů. Prodejna s výběrem kvalitních nástrojů a nářadí: - vrtáky do ...

Prodej a servis - portálové frézky - sklíčidla - obráběcí centra - CNC soustruhy

Společnost FERMAT je profesionálním výrobcem horizontálních vyvrtávaček v České republice. FERMAT vyrábí nové vodorovné vyvrtávačky, realizuje jejich dodávky a montáž v oblasti těžkého strojírenství a precizní výroby komponentů v různých odvětvích průmyslu po celém světě.

Speciální technologie pro zpracování plechu. Stroje: - software - CNC vysekávací vysekávací - odjehlovací stroje - spojovací prvky - nástroje pro vysekávací stroje.

Výroba: -formy -obráběcí centra. Prodej, servis, opravy: -CNC frézky.

Dovoz, prodej, servis: - CNC obráběcí stroje - kovoobráběcí stroje - soustruhy, frézy

Servis, opravy, montáž - obráběcí stroje - tvářecí stroje

Služby: -servis tvářecí techniky -střední a generální opravy -revize tvářecích strojů dle ČSN - EN -montáže a demontáže strojního zařízení -stěhování strojního zařízení -nákup a prodej tvářecích strojů a technologií

Výroba: - tříosé frézovací a gravírovací CNC stroje - CNC stroje pro obrábění různých druhů deskových materiálů.

Společnost S.T.C. a.s. je ryze česká společnost, která se zaměřuje na dovoz, prodej a servis nástrojů na vrtání, dělení a opracování stavebních materiálů, dřeva, kovu a upevňovací techniky. Dále v naší nabídce naleznete vybraný sortiment profesionálních strojů pro stavebnictví. Máme stabilní a ucelenou nabídku kvalitních strojů, nástrojů a nářadí. ...

Modernizace, rekonstrukce: - brousící a obráběcí stroje

Obchodní zastoupení, dodávka: - nástroje pro obrábění - řezné nástroje - karbidové válce, polotovary, dílce - wolframový prášek.

Maloobchod, prodej: -nástroje pro: -kovoobrábění -dřevoobrábění -nářadí: -pneumatické -elektrické ruční -svářecí technika -kotvící technika -zahradní technika. Půjčovna, půjčování, servis, oprava: -elektrické ruční nářadí.

Prodej, e-shop: - nástroje pro třískové obrábění kovů - certifikovaný dodavatel nástrojů WALTER

Prodej, e-shop: - nástroje pro obrábění otvorů - kovoobráběcí a dřevoobráběcí stroje - ruční nářadí - elektrické a pneumatické nářadí - spojovací materiál.

Dodávka, prodej: - nástroje pro CNC obrábění - autorizovaný distributor SAU Tool.

Výroba, výrobce: - průmyslové lasery - svařovací, navařovací lasery - řezací, děrovací lasery - popisovací lasery.

Oprava, servis: - obráběcí stroje - mechanické opravy obráběcích strojů - broušení vodících ploch.

Firma ÚDRŽBA, s.r.o. nabízí opravu, servis a údržbu strojních zařízení, svařovacích i NC strojů, dále provádíme zámečnické, elektro práce i výrobu vázacích prostředků. Sídlo naší společnosti najdete ve městě Česká Lípa na ulici Příčná. Oprava, servis: - strojní zařízení - svařovací stroje - opravy NC obráběcích strojů. Provádíme tyto ...

Výroba: - svislá obráběcí centra. Modernizace, generální opravy, servis: - svislé soustruhy - obráběcí stroje - multifunkční obráběcí centra.

Dodávka, prodej - obráběcí stroje - elektrické nářadí - měřící přístroje - náhradní díly na stroje.

Průmyslová automatizace - vývoj, výroba a servi jednoúčelových strojů, robotických pracovišť, repasi CNC strojů.

Prodej: - svářecí technika, zdroje, stroje i dráty - plazmové řezací stroje, technické plyny, elektrody - samostmívací a ochranné dýchací masky i pomůcky - autogenní technika, svařovací pistole MIG/MAG, TIG - elektrocentrály, čerpadla, ruční elektronářadí, brusivo - magnetické vrtačky, kotoučové pily na kov Půjčovna: - ...

Prodej: -nástroje na ohraňovací lisy -vysoká kvalita nástroje, krátké dodací termíny, velmi dobré ceny. Zastupujeme špičkové italské výrobce Euram a Rolleri.