Stroje pro textilní a kožedělný průmysl zahrnují textilní razicí stroje, pytlovací stroje, knoflíkovací stroje, vyšívací automaty, navíjecí stroje a odvíjecí zařízení, tkací, pletací, šicí a obuvnické stroje, textilní stavy a další textilní pomůcky.

Dovoz a distribuce šicích a vyšívacích domácích i průmyslových strojů. Nabídka vyšívacích nití King Star, vyšívacího software Barudan TES.

Prodej, oprava, servis: -šicí stroje. Zabývám se servisem šicích strojů domácích i průmyslových už více jak 30 let. Nabízím také šicí stroje ověřených značek jak domácí tak i průmyslové a to za ceny internetové s mojí zárukou a předvedením. S výběrem šicího stroje rád poradím.

Dovoz, prodej: - náhradní díly na šicí stroje. Oprava, servis: - šicí stroje.

Prodej, servis, leasing: -šicí stroje a textilní technika BROTHER, VERONICA, overlocky aj. -průmyslové šicí stroje Velkoobchod: -průmyslové šicí stroje dle přání zákazníka servis do 48 h.

Prodej, oprava, servis: - šicí stroje - vyšívací stroje - žehlící a střihárenská technika - galanterie.

Prodej: - nové, použité průmyslové šicí stroje.

Prodej - textilní stroje ( tkací technika )

Prodej, distribuce: - stroje pro podšívkové tkaniny.

Výroba velkoprůměrových textilních strojů

Maloobchod, prodej: - metráž - záclony - galanterie - šicí stroje - ručníky, osušky, polštáře. Šicí dílna, výroba, šití: - bytový textil.

Opravy, servis: -šicí stroje všech značek. Prodej: -šicí stroje OVERLOCK -náhradní díly + příslušenství -záruční i pozáruční servis.

Nákup a prodej bavlnářských přízí, nákupem a prodejem textilních surovin, textilních polotovarů, textilních odpadů a v neposlední řadě také textilních strojů. V návaznosti na potřeby našich zákazníků jsou příze pro naši

Velkoobchod a maloobchod. Zprostředkování obchodu a služeb. Výroba a prodej náhradních dílů pro textilní stroje.

Prodej - šicí stroje - náhradní díly a příslušenství. Opravy - šicí stroje.

Prodej, servis: -šicí stroje, všech typy -stříhací a žehlicí technika. Práce provádíme po celé ČR.

Prodej: -šicí stroje. Oprava: -šicí stroje všech typů (po dohodě i u zákazníka).

Velkoobchod, maloobchod, prodej, dovoz, import: -italské podšívky, mezipodšívky, membrána typu SYMPATEX, ztužovací materiály, tužinky, opatky, lepidla, hřebíky, molitany, latexy, reflexní prvky, stélkové materiály pro výrobu a opravu obuvi -obuvnické stroje, nářadí, komponenty pro výrobu obuvi -suché zipy v široké barevné i šířkové ...

Prodej, servisem -domácích a průmyslových šicí a vyšívací stroje.

Nákup a prodej použité a nové stroje: - šicí pro kůži a textil - pro výrobu obuvi - pro zpracování kůže všeobecně - pro zpracování pryže.

Prodej, dodávka: -systémy pro oděvní, automobilovou a nábytkářskou výrobu -žehlicí technika -žehlicí lisy -fixační lisy -vyvíječe páry -nakládací stoly.