JASS a. s.

Portálové, věžové, konzolové a kolejové jeřáby, elektrická zdvihací zařízení, navijáky a vrátky, pracovní, montážní a sloupcové plošiny, kladkostroje, vázací materiál a uchopovací technika nesmí chybět v žádném větším skladu nebo při práci ve výškách.

Prodej, oprava, servis: - servisní a dílenské opravy vysokozdvižných vozíků CLARK, BT a dalších - prodej náhradních dílů pro všechny značky VZV - prodej trakčních baterií, průmyslových pneumatik a příslušenství pro všechny VZV.

Firma SAFETY PRO s.r.o. je profesionálem v požární ochraně a bezpečnosti a ochraně zdraví při práci. Poskytne vám nejen odborné školení BOZP a PO, ale také poradenství v této oblasti. Naší specializací je také inženýrská činnost a zajištění technického dozoru staveb. Díky dlouholetým zkušenostem jsme ochotni naše služby nabídnout nejen v Ostravě, ...

Společnost VÝTAHY OSTRAVA s.r.o. se zaměřuje na projektování, výrobu, záruční a pozáruční servis a montáž výtahů.

Montáž: - výtahy - invalidní plošiny - eskalátory Práce: - elektroinstalace

Provádíme projektování elektrických zařízení silnoproud/slaboproud, elektromontáže a opravy elektroinstalací, revize elektrických zařízení včetně prostředí s nebezpečím výbuchu, revize zdvihacích zařízení, školení obsluhy zdvihacích zařízení včetně přezkoušení, zapojování a stěhování strojů. Firma GB ELEKTROSERVIS spol. s r.o. je od listopadu 2003 ...

Strojírenská výroba, oprava, servis: - zvedací, manipulační a dopravní zařízení pro hlubinné doly, důlní stroje. Tváření, lisování a ohýbání za studena, kovoobrábění, řezání, svařování a pálení.

Servisní činnost - servis, modernizace a údržba výtahů - výtahy nové - provozní prohlídky výtahu - odborné zkoušky výtahu - pravidelná preventivní údržba výtahu např. čištění, mazání, seřízení.

Půjčovna, prodej, pronájem: - lešení - zvedací technika - shozy na suť - mobilní ploty a oplocení - mobilní toalety, WC, umývárny. Montáž lešení.

Nabízíme: - Montáže nových výtahů. - Bezbariérové výtahy pro vozíčkáře a invalidy. - Revitalizace výtahů. - Rekonstrukce stávajících výtahů. - Energeticky úsporné řízení výtahů. - Dodávky nových výtahových šachet (sklo, plné materiály, plech, zděné). Výměny hlavního přívodního vedení pro výtahy: - osvětlení výtahů, výtahových šachet, ...

Zabýváme se poskytováním komplexních služeb v oblasti projektování, výroby, montáže a servisem všech typů výtahů, eskalátorů a travelátorů. Po zaslání objednávky se postaráme o komplexní dodání dané technologie, takzvaně na klíč.

Dodávky, montáž, servis: - výtahy a plošiny na území ČR včetně provádění změn u výtahů uvedených do provozu před rokem 1993 - plošiny a výtahy pro imobilní osoby. Pracoviště: Ostrava, Hranice, Přerov, Olomouc, Brno, Praha + Středočeský kraj.

Společnost Petr Zborník se zabývá poskytováním komplexních služeb v oblasti bezpečnosti práce a požární ochrany, zabezpečováním revizí a kontrol, prodejem požárního materiálu a bezpečnostních tabulek. Dále se zabýváme montáži hasicích přístrojů a požárně bezpečnostních zařízení. Služby poskytujeme ve firmách, společnostech, úřadech a organizacích. ...

BRANOMARKET, s.r.o. z Hradce nad Moravicí je prodejna specializovaná na zvedací mechanismy a zařízení. Zaměřujeme se na prodej výrobků Brano jako jsou zvedací mechanismy, ruční řetězové kladkostroje a hydraulické nebo lanové zvedáky (hupcuky), hřebenové zvedáky (hevery).

Společnost VZV EXTERNÍ SERVIS RP s.r.o se sídlem v Ostravě poskytuje služby související se zdvihací a manipulační technikou. Zaměřujeme se na prodej a servis nových i použitých vysokozdvižných i paletových vozíků. Nabízíme také školení a rekvalifikace řidičů motorových vozíků. Dále Vám zajistíme převoz vozíků či stavebních strojů. Veškeré ...

Demontáže a montáže zdvihacích zařízení.

Kontejnerová autodoprava Ostrava, Opava. Hlučín, Kozmice - odvoz a dovoz všech stavebních materiálů suť, odpad, štěrk, písek, uhlí, beton - pronájem kontejneru 3m3, 6m3, 8m3, 10m3 Dovoz paletového materiálu - disponují vozidlem AVIA D 120 - nosnost 5,5t Převoz stroje UNC, DESTA, ... Složení materiálu hydraulickým jeřábem ...

Montáže, rekonstrukce, opravy: - mostové jeřáby - otočné sloupové jeřáby. Výroba, montáž: - ocelové konstrukce.

Poradenství, školení, dokumentace: - bezpečnost a ochrana zdraví při práci, bezpečnost práce - požární ochrana - prevence závažných havárií Revize, kontroly: - vyhrazená technická zařízení (zdvihací, elektrická, plynová) - žebříky, regály.

Projekce, výroba, montáž, servis a prodej výtahů a výtahových komponentů. Dispečink pro opravu výtahů - nonstop: 800 888 966.

Výroba: - speciální zdvihací zařízení - pedestální jeřáby - námořní systémy pro pokládku a manipulaci s potrubím - zařízení pro ropný průmysl: - vrtné soupravy, vrtná souprava LOC400 - kompenzátory působení vln - součásti větších celků.

Jsme ryze česká firma vyrábějící špičkové výtahy a výtahové komponenty. Předmětem naší činnosti je výroba: - výtahů - modernizace výtahů - výtahových komponentů - plošin. Poskytujeme výtahy lanové, hydraulické, výtahy bez strojovny a další typy. Dále nabízíme hydraulické zdvihací plošiny LC mini do rodinných domů či firemních sidel.

Prodej: - hydraulické komponenty - čerpadla - ventily - nádrže - teleskopické válce.

Dodávka, montáž-výtahy: -lanové -hydraulické Rekonstrukce-výtahy v panelových domech Revize, opravy, servis: -hydraulické plošiny. Modernizace, rekonstrukce

Výroba, prodej, servis: - manipulační technika - jeřáby - plošiny

Dodávka - stroje a investiční celky - pracovní plošiny - mobilní technika - tuhá paliva.