JASS a. s.

Portálové, věžové, konzolové a kolejové jeřáby, elektrická zdvihací zařízení, navijáky a vrátky, pracovní, montážní a sloupcové plošiny, kladkostroje, vázací materiál a uchopovací technika nesmí chybět v žádném větším skladu nebo při práci ve výškách.

Dodávka, modernizace, servis: - výtahy, výtahů - výtahy Orona

Ryze česká společnost IZOLTECHNIK CZECH s.r.o. se zabývá výstavbou administrativních budov a občanských staveb (jídelny, školky, školy). Dále revitalizací a rekonstrukcemi zděných a panelových bytových domů. Sídlíme v Praze a Českých Budějovicích, působíme tedy ve Středočeském a Jihočeském kraji a především v Praze. V našich službách naleznete ...

Činnost: - bezpečnost práce - požární ochrana - školení PO, BOZP - koordinátor BOZP na staveništi - revize zdvihacích zařízení, dětských hřišť.

Služby - revize a zkoušky zdvihacích zařízení - kontroly, zkoušky manipulační techniky, pracovních plošin.

Prodej, servis: - komunální technika - speciální letištní technika - vysokozdvižné pracovní plošiny.

Pronajímáme vysokozdvižné montážní pracovní plošiny (dosah až 38m, boční 12m, do 7t).

Prodej, serivs - vysokozdvižné plošiny - pracovní plošiny - montážní plošiny - teleskopické plošiny - ramenové plošiny - nůžkové elektrické plošiny a další.

Dodáme: - vysoce kvalitní zdvihací plošiny - zaměřením na jednoduchou a rychlou montáž - bezpečná manipulace při provozu - rozmanitost výbavy pro téměř každou oblast použití a optimalizovaná konstrukce. Naše produkty: - FreeAccess - Standard - Falt - Retfalt 1 x složený - Retfalt / Hydfalt 2 x složený - Zvláštní ...

Pronajímáme pracovní plošiny na automobilovém podvozku s dosahem od 19 až do 46 m pracovní výšky! Plošinu si můžete pronajmout dle potřeby na několik hodin, dnů, týdnů i měsíců, při dlouhodobém pronájmu za zvýhodněnou cenu.

Revize vyhrazených technických zařízení - revize elektrických zařízení - revize hromosvodů - revize tlakových a plynových zařízení - revize spalinových cest - revize a revizní zkoušky zdvihacích zařízení. Pobočka Ústí nad Labem - adresa: Hrbovická 117/61, 400 01 Ústí nad Labem

Dodávka, prodej: - hydraulicky ovládane přístroje stavební strojů - drapáky, adaptéry pro autojeřáby, stavební stroje - sklopné vidlice - nůžky na beton.

Dodávka, montáž, revize - výtahy na klíč - eskalátory - zdvihací plošiny.

Nabídka kalových čerpadel, kompresorů, dávkovacích čerpadel a spojek.

Naše činnost v oblastech: - elektrotechnika - jeřáby a kladkostroje - internetový marketing.

Lešení, plošiny, lávky: - prodej lešení - pronájem lešení - pronájem schodišťových robotů - prodej plošin - bazar - schodišťové roboty - pianoplan. Prodej: - pojízdné lešení CUSTERS 0, 7 - pojízdné lešení CUSTERS 1, 3 - skládací lešení Chico Economy - lešenové podpěry - samopojízdné schodišťové roboty - pracovní ...

Podemcrane je jedním z předních světových dodavatelů komponentů jeřábů, určené pro výrobce jeřábů a koncové uživatele. Rozšířili jsme nabídku našich služeb v jeřábu průmyslu zřízením průmyslových jeřábů oddělení, které působí v Bulharsku a regionu. .

Výroba, distribuce: - výtahové komponenty - výtahové díly.

Firma Vesta servis s.r.o. MONTÁŽE : - zdvihací zařízení, mostové jeřáby - kladkostroj Balkancar, Stahl, Abus, Demag - radiové dálkové ovládání jeřábu - speciální rozváděče - vzduchotechnické zařízení - rozváděče dle projektu zákazníka.

Dodávky: -zařízení pro plynárenský průmysl -ocelové výrobky -zvedací zařízení -zařízení pro chemický a potravinářský průmysl.

Pronájem montážních plošin. Nabízíme nůžkové pracovní plošiny, autoplošiny dále kontejnerová doprava a výškové práce.

Stavební práce: - odstraňování staveb - změny staveb - výkopové práce - kanalizace - pokládka kabeláže - výroba, montáž, rekonstrukce - výtahové věže, výtahy, zábradlí, strojovny - výškové práce - malířské a natěračské práce. Reklamní a mediální činnost: - indoor i outdoor reklama - televize, rozhlas - tiskové služby.

CARL STAHL – RODINNÁ FIRMA S INDIVIDUÁLNÍM PŘÍSTUPEM K ZÁKAZNÍKOVI Společnost Carl Stahl založil v roce 1880 Jakob Stahl. V současnosti disponuje více než šedesáti pobočkami na pěti kontinentech světa. Svým zákazníkům poskytujeme komplexní služby v oblasti lanové, zdvíhací, bezpečnostní a vázací techniky. Na českém trhu působíme od roku ...