Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.

Elektřinu a plyn vyrábí a dodávají elektrárny a plynárny, které dále poskytují služby jako vytápění a provoz zařízení. Mezi služby patří výroba, respektive těžba energií, nakládání s energiemi a jejich výhodné nákupy, samozřejmé jsou i poradenské služby.

TES s.r.o.
TES s.r.o. je česká společnost, která se od roku 1992 specializuje na inženýrské služby a technickou podporu v oblasti jaderné energetiky. Nabízí například servis a údržbu zařízení jaderných elektráren, monitorovací a diagnostické systémy, podporu jaderného dozoru nebo deterministické bezpečnostní analýzy. Spolupracuje také s vysokými školami a ...
TES s.r.o.
Služby - jsme součástí koncernu řízeného společností ČEZ, a. s. - zajišťujeme provoz zauhlování a skládkování paliva a zadního palivového cyklu.

Služby: - ekonomické rozbory, zpracování podnikatelských záměrů a projektové dokumentace obnovitelných zdrojů energie

Výroba, dodávka, elektrárna Kladno: - elektrická energie, elektřina. Poruchová linka: - tel.: 312 645 173

Služby: -energetický management -energetický audit -poradenství v energetice -optimalizace cen dodávek elektrické energie a plynu pro podnikatele.

Služby: -výroba, dodávka pitné vody -odvádění a čištění odpadních vod -provoz, údržba, opravy, rekonstrukce a modernizace vodohospodářských zařízení -poradenská, konzultační činnost ve vodním hospodářství -provádění staveb, jejich změn a odstraňování -montáž, opravy vyhrazených plynových zařízení.

Zákaznické centrum ČEZ. Energetika. Dodavatel elektrické energie. Poruchová linka: Tel:840850860

Služby: - energetické poradenství - snižování nákladů za energie.

Zajišťujeme služby související s energiemi v objektech a jejich dispečink.

Distribuce a prodej: -elektrická energie -zemní plyn -pitná i průmyslová voda. Instalace fotovoltaických elektráren.

Naše služby: - provoz zdrojů tepla - výroba tepelné energie - monitoring zdrojů - revize a zkoušky vyhrazených technických zařízení - revize komínů a spalinových cest.

Dodávka alternativní elektrické energie.

Stavební činnost, výstavba: - rodinné a bytové domy - rekonstrukce - zemní práce

Vlastník a provozovatel české části ropovodu Družba a ropovodu IKL. Přeprava ropy ropovodem a skladování ropy. Provozování ropovodů, organizace a řízení výstavby ropovodů.

Lisování, výroba: - řepkový olej Výroba: - elektrické energii pomocí spalování čisté biomasy

Provozování vodovodů a kanalizací a úprava a rozvod vody.

Jsme odborníci na prodej a nákup elektřiny na českém velkoobchodním trhu, kde úspěšně operujeme od jeho vzniku v roce 2002. Nyní vstupujeme i na maloobchodní trh s elektřinou pod značkou Nano Energies Trade. Podporujeme výrobu elektřiny z obnovitelných zdrojů, především z energie Slunce. Dodáváme zelenou energii za standardní ceny, navíc ...

Provozování, údržba a rekonstrukce: - teplárenské zařízení. Montáž a opravy: - elektroinstalace - měření - regulace. Velkoobchod: - topenářský materiál. Tel. 325 531 157 (dispečink rozvodu tepla)

Zpracování energetických auditů, průkazu energetické náročnosti budovy, štítku, posudku a jiných dokumentů např. ohledně zateplování budov.

Provozování vodovodů a kanalizací.

Specializujeme se na dodávky elektřiny a plynu fyzickým a právnickým osobám na základě monitoringu odběrných míst. Zajišťujeme lokální distribuční soustavy pro obchodní centra a logistické areály. Služby v oblasti elektroenergetiky: - expertní analýzy a energetické audity - poradenství v oblasti dosažení úspor v nákladech za odběr ...