Zemědělská výroba zahrnuje kromě produkce olejnin, kukuřice, slunečnice, vinné révě především produkci obilnin, jako je pšenice, oves, ječmen a žito. Důležitá pro chov je i kvalitní a dobře sušená sláma, a stejně tak píce, což je objemové rostlinné krmivo.

Služby: -rostlinná výroba -živočišná výroba

Zemědělská družstvo: -živočišná výroba -rostlinná výroba. Prodej: - brambory sadbové, konzumní, průmyslové. - pšenice potavinářská, sladovnický ječmen, potravinářské žito, - mák setý, řepka olejka, - hovězí maso,

Živočišná a rostlinná výroba. Chov a pěstování: - skot (pro mléko i maso) - prasata - obiloviny - pícniny - mák. Služby: - prodej a servis nakladačů Faresin Handler.

Velkoobchod, prodej, obchodní činnost, sušení, čištění skladování: - zemědělské komodity - obiloviny, olejniny, luštěniny. Velkoobchod, prodej, aplikace: - chemie pro zemědělství, chemické přípravky: - průmyslová hnojiva, pesticidy.

Skladování, výkup, prodej: - obilí.

Prodej: - krmiva, šroty - hnojiva - motorová nafta.

Společnost BIO AMETYST, a.s. je firma podnikající v zemědělství.

Služby: -zemědělství -rostlinná výroba -sladovnický ječmen, oves, potravinářský hrách, lněné semeno, bílý mák -brambory-sadba, konzum -živočišná výroba -jatečný skot -lihovar.

Velkoobchodní prodej: Zpracované a nezpracované rostliné výrobky -obolí, řepka, ječmen, mák, kukuřice -mouka Zpracované a nezpracované živočišné výrobky -skot, prasata -mléko Zemědělské komodity Sušení a čištění: -zemědělské produkty -posklizńová úprava Průmyslová hnojiva Agroslužby Poradenská činnost: -zemědělství.

Společnost TOP OSIVA, s.r.o. poskytuje k prodeji především osivo kukuřice, řepky ozimé, pšenice ozimé a dalších plodin.

Komplexní zemědělské služby: - Služby rostlinné výroby: nákup a prodej zemědělských komodit / posklizňová úprava zemědělských komodit a skladování / prodej přípravků na ochranu rostlin / poradenství pro zemědělské prvovýroby - Služby živočišné výroby: výroba krmných směsí pro drůbež, prasata, skot a ostatní hospodářská zvířata / porážka drůbeže ...

Zemědělská výroba: - rostlinná-obiloviny, řepka, cukrovka a pícniny (vojtěška, kukuřice) - živočišná: - mléko, mléka. Chov: - skot holštýnského plemene - krávy - telata, jalovice, dojnice.

Společnost GARSPOL, s.r.o. se sídlem v Hlohovci se zaměřuje na služby v zemědělské oblasti, a to především zemědělskou výrobu a pěstování ovoce. Pěstujeme: - obiloviny (obilí) - pšenici - kukuřici - slunečnici - ovoce (švestky) - zeleninu - vinnou révu Na českém trhu se pohybujeme již od roku 1994 a máme bohaté pěstitelské ...

Zemědělská výroba: - rostlinná výroba: - mák, řepka - obiloviny - pšenice, ječmen - luštěniny.

Výkup, prodej, velkoobchod: - zemědělské produkty (olejniny, obiloviny...) - zemědělská hnojiva.

Společnost AGROSEED TRADE s.r.o. se zabývá distribucí kvalitních zemědělských komodit a proteinových krmiv. Produkty jsou určeny pro výrobce krmných směsí, chovatele zvířat a také pro odvětví potravinářské.

Zemědělství: -pěstování brambor, obilí, řepky a máku -chov kachen, skotu a výroba mléka.

Výroba: -rostliná a živočišná výroba.

Zemědělství: -rostlinná výroba -živočišná výroba. Opravy zemědělských strojů.

Hlavní činností našeho zemědělského družstva je rostlinná výroba kombinovaná se živočišnou. Specializujeme se na pěstování obilovin, zejména ječmene, pšenice, potravinářského žita, ovsa a brambor. Živočišná výroba nabízí vepřový i hovězí dobytek včetně produkce mléka. K našim dalším činnostem patří truhlářská a tesařská výroba. Vyrábíme a ...

Zemědělství: -pěstování obilí -rostlinná i živočišná výroba -terénní úpravy zahrad, parků, sadů.

Prodej: -obilí potravinářské -obilí krmné -pozdní konzumní brambory -agrochemikálie -hutní materiál -profily -trubky -plachty -elektromateriál -hromosvody -čistící prostředky -pracovní oděvy -ruční elektrické nářadí -stroje.

Zemědělství: -rostlinná výroba -živočišná výroba. Stroje pro zemědělství, lesnictví.