Zemědělská výroba zahrnuje kromě produkce olejnin, kukuřice, slunečnice, vinné révě především produkci obilnin, jako je pšenice, oves, ječmen a žito. Důležitá pro chov je i kvalitní a dobře sušená sláma, a stejně tak píce, což je objemové rostlinné krmivo.

Valentová Trade s.r.o. zprostředkovává nákup a prodej zemědělské komodity

Zemědělská výroba: - rostlinná - živočišná.

Zemědělské družstvo. Výroba: -zemědělská.

Zemědělské družstvo. Rostlinná výroba. Výroba, prodej: -brambory -konzumní hrách -pšenice potravinářská -ječmen sladovnický. Práce: -zámečnické -svářečské -opravárenské. Opravy, servis: -nákladní auta.

Zemědělské družstvo. Rostlinná výroba: -semeno len* řepka hrách krmný obilí brambory. Živočišná výroba: -dobytek hovězí -prasata. Bioplynová stanice -výroba a prodej elektrické energie Oprava: -stroje zemědělské Autodoprava: -valník -speciál na dobytek -jeřáb ADO* 70** -čelní nakladač UNK 320*, ...

Zemědělské družstvo: - rostlinná výroba - živočišná výroba. Jatka.

Zemědělské družstvo: - rostlinná a živočišná výroba.

Zemědělská výroba: -rostlinná výroba: obiloviny, řepka, len olejný, krmné plodiny, krmivo -živočišná výroba: skot, prasata. Opravárenský servis: zemědělská technika. Výroba: -zdvihadla (spouštědla) na přepravu zboží -rakve, rakev z pozinkovaného plechu.

Zemědělská činnost. Rostlinná výroba. Živočišná výroba: - chov skotu a prasat.

Rostlinná a živočišná výroba.

Výroba rostlinná: -obiloviny -řepka -krmiva Výroba živočišná: -jalovice chovné

Zemědělská výroba a prodej zemědělských výrobků. Výroba a opravy zemědělských strojů. Služby mechanizačními prostředky. Truhlářství. Montáž, oprava, údržba vyhrazených elektrických zařízení. Silniční motorová doprava nákladní. Provozování čerpací stanice s palivy a mazivy.

Zemědělské družstvo. Rostlinná a živočišná výroba.

Činnost: - rostlinná a živočišná výroba

Služby: - zemědělská produkce - zámečnická výroba - zabezpečovací, ochranné a docházkové systémy

Zemědělská prvovýroba: - obiloviny - olejniny - řepa - produkce mléka, hovězího masa. Služby pro zemědělce: - příprava půdy - setí - aplikace přípravků na ochranu rostlin. Provoz automatů na čerstvé mléko. Prodej: - zahrádkářské potřeby a produkty pro zemědělce - stavební materiály a potřeby. Provoz bioplynové ...