AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Milan Dvořák se zaměřuje na opravy a servis osobních a užitkových vozidel, dopravních strojů a zahradní techniky.

Miroslav Kopeček se zaměřuje na opravy a servis silničních - osobních a užitkových vozidel.

Autoservis, oprava, servis: -osobní automobily -autokarosárna, karoserie -příprava na STK*. Práce: -mechanické opravy: -brzdy, motory.

Autoškola Pelikán se sídlem v Brně se již od roku 1990 zaměřuje na výcvik a výuku řidičů, kondiční jízdy i profesní školení.

Výkup a prodej, e-shop: -ojetých automobilů -internetový prodej -prodej náhradních dílů.

Sběrné suroviny Pliska zajišťují výkup: - kovový odpad, kovošrot, šrot - papír - sběrné suroviny - ekologická likvidace aut

Dealer automobilů Ford. Převzetí a výdej auta na servisu, po-pá 6-18, so 8-13hod. Prodej: -nové i ojeté vozy, automobily Ford -hotově, na leasing i protiúčtem -náhradních díly. Autorizovaný servis, autorizovaná karosárna. Služby: -odtahová služba, při havárii volejte 775 775 200 -autopůjčovna -měření emisí.

Klempířství a oprava karoserií Opravy silničních vozidel

Pokud hledáte spolehlivého partnera pro vaše potřeby v oblasti dopravy, pneuservisu, stavebnictví nebo ubytování, můžete se obrátit na PM & SA s.r.o. Jedná se o dynamickou a rozvíjející se společnost se sídlem v Praze. Společnost má k dispozici moderní vozový park, kvalitní techniku a zařízení, a nabízí širokou škálu služeb pro soukromé i ...

Roman Havlík se zaměřuje na prodej osobních, užitkových a terénních vozidel.

Sofi plus, s.r.o. se zaměřuje na ruční mytí vozidel a půjčování nářadí a drobné stavební mechanizace.

Prvotřídní servis pro všechny typy vozidel: - diagnostika motoru - výměna oleje, filtry - rozvody - geometrie metodou 3D - servis brzd - pneuservis a servis kol -příprava a zajištění STK. Servis koncernových vozů a dodávek. Zajišťujeme však servis i ostatních značek

Společnost CAMELA AUTOPLACHTY s.r.o. Vám nabízí jen ty nejkvalitnější služby v oblasti výroby, potisku a montáže autoplachet. Do našeho širokého sortimentu dalé patří plachty na valníky, vozíky, krycí plachty různých tvarů a rozměrů s oky i bez či obaly na žíněnky. Rovněž provádíme opravy a expresní opravy plachet. Sídlo naší firmy naleznete na ...

Péče o Vaše auto - autodetailing: - strojní leštění, ochrana laku - čištění vozidel - automyčka - ruční mytí.

Mobilní čištění vozidel pomocí parního přístroje. Čistíme osobní automobily, SUV, MPV, mikrobusy, dodávky, tahače a kamiony. Ozónová dezinfekce, renovace světlometů, plnění a čištění klimatizace v Brně.

Asistenční služba. Komplexní řešení dopravních nehod. Soudní znalec v oborech: - ekonomika - ceny a odhady motorových vozidel. Bezplatné zapůjčení náhradního vozidla.

Prodej vozů Hyundai - 572556517. Servis vozidel Hyundai - 577700668.

Klempířství a oprava karoserií Opravy silničních vozidel

Specializovaný e-shop na autobaterie AKUMA, EXIDE, motobaterie YUASA, FIAMM a záložní akumulátory CSB a BB. Prodáváme i nabíječky a startovací zdroje BOSCH, DECA a GYS. Provádíme také prodej, repasování a montáže alternátorů a startérů pro osobní a nákladní vozy. Montujeme světla denního svícení, xenony, bixenony a autorádia.Dodávky náhradních ...

Vojtěch Ptáček se zaměřuje na prodej a výkup ojetých osobních i užitkových vozů.

Mezinárodní a vnitrostátní automobilová nákladní doprava. Mezinárodní a vnitrostátní spedice (zasilatelství). Logistické poradenství. Prodej pohonných hmot - čerpací stanice. Pneuservis. Opravy nákladních automobilů. Ruční mytí automobilů.

Autoservis Nelly cars se nachází v Zelinkovicích u Frýdku-Místku.