Nabídka levných ojetých vozů, autorizovaný prodej bazarových aut značek Škoda, Audi, BMW, Volkswagen, Hyundai - prověřené vozy s garancí záruky na původ auta a počet najetých kilometrů. Nabízí tak možnost pořízení ojetého automobilu za zlomek původní ceny.

Autobazar. Služby: -pojištění vozidel -výkup vozidel za hotové -úvěr - leasing -protiúčet -dovoz vozidel z EU na zakázku -prodej náhradních dílů (nové i použité).

Služby, prodej: -dovoz automobilů a motocyklů -autodoprava po celé EU -nonstop autoodtah -autodíly nové i použité -čištění a leštění vozidel -zajištění STK + ME -autoservis -zajištění všech úkonů na úřadu evidence vozidel. od 01.12.2012 do 01.12.2032

Autocentrum. Maloobchod, prodej: -motorová vozidla i ojetá. -součástky, příslušenství. Oprava karoserií. Oprava, servis, pronájem(půjčovna): -vozidla, auta. Autodoprava nákladní: -vnitrostátní -mezinárodní. od 01.06.2009 do 31.12.2099

Prodej nových i ojetých vozů se zárukou: -leasing, úvěr -splátky, výkup -servis a pneuservis (geometri, diagnostika Bosch, plnění klimatizací) -skútry -travní sekačky -čtyřkolky -možnost sjednání povinného pojištění.