Nabídka levných ojetých vozů, autorizovaný prodej bazarových aut značek Škoda, Audi, BMW, Volkswagen, Hyundai - prověřené vozy s garancí záruky na původ auta a počet najetých kilometrů. Nabízí tak možnost pořízení ojetého automobilu za zlomek původní ceny.

Autorizovaný prodej vozů Mercedes-Benz, osobních, užitkových i nákladních automobilů, nových i ojetých. Nabídka záručního i pozáručního servisu. Prodej originálních náhradních dílů, příslušenství a doplňků k automobilům Mercedes-Benz.

Nákup a prodej automobilů AVIA. Opravárenská činnost, prodej náhradních dílů na vozy AVIA, generální opravy motorů, převodovek, zadních náprav pro vozy LIAZ. Výroba tlakových hydraulických hadic. Dealer-SLOVAVIA Žilina. Opravy včetně OTP pro AVIA. Půjčování: -autojeřáb PU3-8t -sklápěč A31.

Autobazar. Dovoz vozidel ze zahraničí. Autopůjčovna. Autozastavárna. Odtahová služba.

RENAULT smluvní partner. Firma nabízí: -prodej osobních a užitkových vozů RENAULT i na leasing -záruční a pozáruční servis -prodej náhradních dílů a autodoplňků. Autobazar: -výkup vozů na protiúčet všech značek. Odtahová služba NONSTOP. RENAULT assistance 0800-161220. Měření emisí.

Kompletní servis vozů Mazda, nákup a prodej nových a hlavně použitých náhradních dílů. Prodej zánovních vozů Mazda se zárukou 1 rok a výkup.

Autorizovaný dealer značky Citroën dodává nové vozy, originální náhradní díly a doplňky, předváděcí vozy. Citroën Leasing. Pro všechny značky aut nabízí servis, autoklempířství, emise, STK, opravy elektro, čelních skel.

Nákup a prodej ojetých vozů. Prodej použitých dílů Škoda. Nabídka havarijního pojištění.

Autobazar: -provoz autobazaru všech osobních vozů -výkup za hotové -zprostředkování protiúčtu, leasingu a úvěru.

Autobazar: -prodej ojetých vozů všech značek -příjem vozů do komisního prodeje -stání vozidel zdarma -prodej na splátky -Česká spořitelna -úvěry, leasing -GE MONEY AUTO -povinné ručení -ČPP, ALLIANZ, GENERALI, KOOPERATIVA -aktuální nabídka vozů na http://www.bucar.cz

Prodej, leasing a servis: -nové i ojeté automobily PEUGEOT. Autobazar: -pouze auta PEUGEOT -výkup starých vozů protiúčtem. Prodej: -vypalovací autolaky -náhradní díly -autodoplňky -autorádia včetně montáže. Autolakovna: -Příbram, V Lukách, tel.318626547.

Autobazar: - Komisní prodej - Výkup za hotové - Super leasing od 10% - Protiúčet .

Autorizovaný dealer: -automobily MAZDA a MITSUBISHI, HYUNDAI. Prodej, leasing, úvěry: -dovoz vozů z USA s kompletním servisem -nové osobní a užitkové automobily -ojeté automobily -výkup protiúčtem -náhradní díly na všechny evropské a japonské vozy -oleje CASTROL a TOTAL a jiné. Prodej a montáž: -autorádia SONY -bezpečnostní ...

Prodej: - náhradních díly na osobní vozy. Služby: - autobazar - autopůjčovna - autoservis, pneuservis.

Značková prodejna a opravna PEUGEOT. Prodej: -nové vozy (možnost leasingu) -ojeté vozy. Záruční a pozáruční servis. Karosářské práce - včetně laku. Prodej náhradních dílů. Prodej a montáž: -alarm systémy -autorádia -tažná zařízení. Výměny olejů značky CASTROL. Odtahová služba. Autoservis: tel.: 325 635 715 775 207 ...

AUTOBAZAR: - komisní prodej vozů - provize pouze 3% - žádné poplatky za parkování. PNEUSERVIS: - služby pro osobní vozy i vozy AVIA - prodej nových pneumatik, ojetých pneumatik, protektorů.

Prodej, opravy, servis: -automobily KIA Opravy, servis: -osobní automobily všech značek. Autobazar.

Autabezbazaru.cz je inzertním serverem zaměřeným na prodej a nákup vozů od soukromých majitelů a nejen to - vyřídíme úvěr, pojištění, prověření vozidla. Dále nabízíme vzory právních dokumentů, informace o financování vozidel, rady pro motoristy a další služby.

Autobazar, autoservis - odtahové služby Prodej náhradní díly

Autobazar: -příjem vozů do prodeje -výkup vozů za hotové -možné protipůjčky.

Výkup, prodej: -vozy české i zahraniční výroby -komisní prodej Služby: -pojištění -povinné ručení -leasing.