Nabídka levných ojetých vozů, autorizovaný prodej bazarových aut značek Škoda, Audi, BMW, Volkswagen, Hyundai - prověřené vozy s garancí záruky na původ auta a počet najetých kilometrů. Nabízí tak možnost pořízení ojetého automobilu za zlomek původní ceny.

Prodej: - osobní auta - užitkové vozy - bourané vozy

Autoservis, autobazar. - opravy nových i starších vozidel všech značek - servisní prohlídky nových vozidel - sezónní a inspekční prohlídky - kompletní autoservisní služby - veškeré mechanické opravy - opravy motorů, brzdových systémů, podvozků vozidel, atp. - provádění SKT a měření emisí - kompletní diagnostika motoru a načítání ...

Autobazar, bazar, prodej, výkup za hotové: -nákladní, užitkové a osobní automobily, vozy. Dovoz, import: -vozidel na zakázku. Autoservis, autoopravna, pneuservis. Autozastavárna.

Autobazar,bazar,komisní prodej,výkup, prodej i na splátky,dovoz ze zahraničí: -ojeté osobní automobily (auta,vozy, vozidla). Provozování: -Auto BAR.

AUTOMONT ZLÍN - DAEWOO. Prodej, na splátky, leasing, pojištění: -nové a ojeté vozy DAEWOO, CHEVROLET -originál náhradní díly, příslušenství. Servis, oprava: -zajištění STK a ME (emise). Provádění: -CEBIA-ECR.

Autobazar, bazar, výkup, prodej, leasing: -osobní a užitkové automobily (vozy).

Autobazar, bazar, dovoz, výkup, prodej, leasing, zprostředkování: -automobily.

Autobazar, bazar: -ojeté osobní, užitkové auta Služby: -komisní prodej -výkup vozů za hotové -možnost koupě na protiúčet -leasing automobilů -Cetelem úvěr -GE Money Bank.

Autobazar, bazar, prodej, výkup: -ojeté osobní, dodávkové automobily -prodej vozidel na splátky -levné zákonné i haharijní pojištění -výkup vozidel v hotovosti.

Autobazar, pneuservis, pojištění vozidel, zprostředkování úvěru - leasing

Velkoobchod, maloobchod, prodej. Autobazar. Prodej: - automobily - náhradní díly.

- zprostředkování obchodu a služeb - velkoobchod a maloobchod - údržba motorových vozidel a jejich příslušenství - pronájem a půjčování věcí movitých - poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků

Prodej: -osobní a užitkové automobily, vozidla: -Volkwagen, Škoda, Mercedes-Benz, Seat, Hyundai a Honda. Autobazar. Oprava, servis: -osobní automobily: -klempířské, karosářské práce -autolakýrnické práce -opravy motorů -příprava a provedení STK a emisí.

Bazar - auto a moto příslušenství Bazar - mobilní telefony - elektrocentrály - domácí spotřebiče Bazar - hudební nástroje a příslušenství Bazar - jízdní kola - sportovní potřeby Bazar - ruční a elektrické nářadí - zahradní technika Bazar - výpočetní technika Zastavárna - autopříslušenství ...

Výkup - havarované vozy Lakýrnické práce Repasování - návěsy Servis - havarované vozy Výroba - nástavby pro odvoz dřeva

Autobazar: -leasing -parkování zdarma -zprostředkování prodeje -výkup za hotové a na protiúčet. Autopůjčovna,půjčovna,půjčování: -automobil FELICIE, FAVORIT.

Autobazar. Prodej: -nové,předváděcí i ojeté osobní a užitkové automobily.

Prodej: -ojeté automobily osobní a užitkové -náhradní díly na osobní a užitkové automobily -osobní a užitkové automobily. Dovoz: -ojeté automobily (osobní a užitkové).

k 31.10.2019 H MOTOR končí s prodejem Hyundai. Prodej, servis vozů: -Hyundai -ojeté vozy -financování -pojištění -montáže LPG.