Klempířské práce na osobních vozidlech - nabízí výměnu originálních i neoriginálních dílů, rovnání karoserie na stolici a vyvařování. V autoklempířství opraví vaše bourané auto po nehodě, auto s poškozenou karosérií nebo postižené korozí.

Karosářské a autoklempířské práce Autolakýrnické práce Prodej - potřeby pro lakýrníky - tmely Prodej - brusné materiály

Autoservis, pneuservis. Prodej, údržba, výměna pneumatik. Oprava automobilu, auta. Autoklempířství.

datum zániku: 3.12.2010 Oprava a servis osobních a nákladních vozidel: -cejchování tachografů Kienzle, Veder-Root -KNORR – brzdy, ABS -topení Eberspächer, Webasto -měření emisí vznětových motorů osobních i užitkových vozidel, odstranění závad -příprava a provedení STK osobních a nákladních vozidel a autobusů -diagnostika stavu ...

ukončena činnost Autoopravna, autoservis. Práce: -karosářské, lakýrnické.

Klempířství a oprava karoserií, izolatérství Pokrývačství, tesařství. Zrušeno 03/2014 s likvidací.

zánik poslední živnosti: 15.1.2014 Opravy a renovace veteránů. Karosářské práce na historických i dnešních automobilech. Provádíme: -vaření plastu -tunningové úpravy vozidel -výmněna autoskel. Poradenství při koupi nebo prodeji ojetého automobilu - inzertně i bazarově.

Autoopravna: -klempířské práce -nástřiky podvozků -tažná zařízení -startéry a alternátory včetně všech náhradních dílů. Odtahová služba. Prodej: -náhradní díly AUTOBENEX -nové i starší náhradní díly na automobily všech značek (tuzemské, zahraniční) -autochemie WYNNS -oleje SHELL, EUROL. Zajištění: -lakovací práce -STK, ...

Autoopravna, autoservis, servis: -specialista na japonské vozy: -Mitsubishi, Nissan, Honda, Toyota -karosářské, lakýrnické práce -příprava na STK.

Autoservis, autoopravna. Služby: -klempířské práce -příprava, vyřízení STK -autolakovna -antikorozní nátěry -mechanické práce -generální oprava motoru -oprava přední nápravy -geometrie -seřizování(seřízení) motorů -výměna oleje -prodej, míchání barev.

Klempířství a oprava karoserií

vedeno již jako s.r.o. J-T Leasing, s.r.o.. Zprostředkování, koupě a prodej zahraničních automobilů, motorových vozidel. Dovoz automobilů FORD. Autoservis, opravy, karosárna, lakování.

Duplicitní záznam na 3502002692000 Autoservis: -pneuservis -autolakovna -karosárna -výměna autoskel - ruční mytí aut -diagnostika -geometrie -klimatizace -STK. Opravy přes pojišťovny. Silniční a odtahová služba. Autopůjčovna.

Autoservis. Provádíme: -veškeré opravy osobních a užitkových automobilů -pneuservis -karosářské práce -STK

Autoservis, pneuservis. Nabízíme mechanické i karosářské práce a geometrii.