Kompletní oprava aut zahrnuje výměnu oleje, filtrů a rozvodů, výměnu brzdových systémů, plnění klimatizací a výměnu tlumičů. Poradí si také s defekty po dopravní nehodě, včetně opravy karoserie, výměny autoskla a opravy poškozených dílů.

Autoservis Dolina - specializace na americké vozy, dekarbonizace motorů, opravy převodovek
Dopřejte svému autu pravidelnou kontrolu v Autoservisu Dolina - zaměřujeme se na americké vozy, kompletní servis však zajišťujeme pro vozy všech značek. Naší specializací je dekarbonizace, která může zabránit škodám způsobeným zaneseným motorem, docílí se jí zvýšení výkonu motoru a snižění spotřeby. Nejedná se o žádný reklamní podvrh. Nechceme z ...
Autoservis Dolina - specializace na americké vozy, dekarbonizace motorů, opravy převodovek
Autoservis, autoopravna. Oprava, servis: -automobily osobní, pneuservis Penzion. Ubytování: -na pokojích rádio, televize, sprcha -parkoveště -fitnes -tenisové kurty -kuchyňka k dispozici -12 lůžek, 2x pokoj, 1x apartmán, wifi připojení -bazén

Oprava motorových vozidel: -chladiče.

Autoopravna, autoservis: -opravy silničních vozidel všech značek -výměna výfuků -STK -výměna olejů -specializace- PEUGEOT. Pneuservis.

Opravy, servis: -automobily osobní.

Autoservis: -kompletní servis osobních automobilů + dodávek -pneuservis -autosklo -autolak.

Autoopravna. Oprava, servis: -osobní automobily, dodávky -příprava a zajištění STK -geometrie kol -měření kapalin -opravy v místě bydliště nebo u okruhu.

Prodej: -náhradní díly -autodoplňky -autobaterie -střešní nosiče -tažné zařízení -autopotahy -autožárovky -autokosmetika -oleje -pneumatiky. Autoservis, opravy: -autoopravna všech typů automobilů.

Autoopravna, autoservis. Oprava, servis: -automobily.

Služby: -autoopravna -autoservis všech značek osobních automobilů do 3, 5 t -pneuservis -autopůjčovna -odtahová služba -autolakovna.

Autorizovaný prodej, servis: -automobily Volkswagen. -příslušenství, náhradní -záruční, běžné mechanické i rozsáhlé opravy po haváriích -autoklempířské a autolakýrnické práce -pneuservis -oprava užitkových vozidel -možnost poskytnutí náhradního vozidla po dobu opravy -pomoc v případě poruchy na cestě -pohotovostní servisní ...

Autoopravna, autoservis: -osobní automobily všech značek.

Prodej, leasing: -vozy FORD, FIAT -ND-náhradní díly, příslušenství FORD. Servis: -vozy FORD, FIAT -osobní a dodávková vozidla všech druhů a značek. Autobazar: -výkup za hotové -protiúčtem.

Dopravní technika-tahače, návěsy Prodej, servis: -nákladní automobily značky MAN -přívěsová a návěsová technika -záruční a pozáruční servis v moderně vybavených dílenských prostorech -prodej ojetých nákladních vozidel, ojeté návěsové a přívěsové techniky -prodej náhradních dílů. Provoz mycí linky

Služby: -vnitrostátní a mezinárodní zasilatelství -autodoprava -silniční nákladní doprava -tahače + sklápěcí návěsy o objemu 35-50m3 -doprava betonových směsí autodomíchávači (MIX) -terénní sklápěcí vozy -doprava paletového zboží, sypkých materiálů -opravy motorových vozidel. Zemní práce: -běžné stavební úpravy.

Služby: -opravy osobních a dodávkových vozidel -mechanické a karosářské práce včetně zajištění laku -seřizování geometrie kol -seřizování světlometů -generální opravy motorů, převodovek -prodej, výměna olejů a maziv MOGUL -příprava a zajištění STK -prodej originálních dílů ŠKODA -náhradní díly na japonské i evropské automobily.

Oprava automobilů: -mechanické práce -karosářské práce -lakování vozidel -seřizování motorů -výměny olejů, filtrů -odtahová služba -pneuservis.

Služby: - opravy nákladních a dodávkových vozidel a traktorů v rozsahu: běžné, střední i generální - opravy dieselových motorů běžné, střední, generální - diagnostika elektronických řídících systémů nákladních, dodávkových a přípojných vozidel a průmyslových motorů, nález a mazání závad, nastavování servisních ...

Služby: -montáž, opravy, servis, zkoušky a revize plynových zařízení na LPG a CNG k pohonu motorových vozidel -opravy a servis motorových vozidel -revize a zkoušky vyhrazených plynových zařízení -revize a zkoušky vyhrazených tlakových zařízení -autoservis -pneuservis -montáž LPG.

Služby: -autoopravář -opravy automobilů -autoservis -pneuservis.

Služby: -úprava osobních, dodávkových vozů a minibusů pro tělesně postižené -úpravy sedaček -otočné sedačky -elektrický posuv sedačky -výškové nastavení -Invaroll systém -zvedací sedačka Myopat -úprava dveří -mechanické -elektrické -přesedací zařízení -invalift -mechanické přesedací zařízení -nakladače ...

Služby: -individuální a zvláštní úpravy vozidel zejména pro tělesně postižené. Výroba a montáž: -otočné a výsuvné sedačky -posuvné dveře -ruční ovládání vozidla -vícefunkční sedačky se speciálním podvozkem -elektrické jeřábky -další úpravy dle přání zákazníka.

Autoservis: -opravy automobilů. Autobazar. Čerpací stanice LPG.

Autodílna: -opravy osobních automobilů -emise -benzínové motory, plyn -příprava na STK -karosářské práce -seřizování světel -diagnostika automobilů -geometrie náprav -zkušebna brzd -servis klimatizací. Prodej: -náhradní díly.

Autoopravna. Oprava, servis: -automobily -pneuservis.

Práce: -karosářské -lakování. Servis, opravy, autoservis: -osobní automobily.