Kompletní oprava aut zahrnuje výměnu oleje, filtrů a rozvodů, výměnu brzdových systémů, plnění klimatizací a výměnu tlumičů. Poradí si také s defekty po dopravní nehodě, včetně opravy karoserie, výměny autoskla a opravy poškozených dílů.

Autoservis Dolina - specializace na americké vozy, dekarbonizace motorů, opravy převodovek
Dopřejte svému autu pravidelnou kontrolu v Autoservisu Dolina - zaměřujeme se na americké vozy, kompletní servis však zajišťujeme pro vozy všech značek. Naší specializací je dekarbonizace, která může zabránit škodám způsobeným zaneseným motorem, docílí se jí zvýšení výkonu motoru a snižění spotřeby. Nejedná se o žádný reklamní podvrh. Nechceme z ...
Autoservis Dolina - specializace na americké vozy, dekarbonizace motorů, opravy převodovek
TĚŠÍK MOTORSPORT s.r.o. provozuje autoservis a pneuservis se zaměřením na opravy aut, diagnostiku, klempířské práce, geometrii náprav a klimatizaci.

RES MOTORS s.r.o. provozuje autoservis pro osobní užitková vozidla, provádí mechanické práce, diagnostiku a další související činnosti.

Společnost 328 s.r.o. se specializuje na renovace vozů BMW 328 a 327.

NP Motor s.r.o. se zaměřuje na opravy a servis automobilu, mechanické, karosářské a lakýrnické práce, diagnostiku, montáže tažných zařízení, výměnu pneumatik a mnoho dalšího.

PROFI SPEED s.r.o. se zaměřuje na prodej a výměnu pneumatik, geometrii kol a opravy a servis klimatizací.

Czech Cars Brno spol. s r.o. se zaměřuje na opravy a servis osobních a užitkových vozidel a zajišťuje prohlídky STK.

AUTO-UNIVERSAL BRNO s.r.o. se zaměřuje na prodej autodoplňků a dílů, provádí opravy a testování vstřikovačů, čištění filtrů a katalyzátorů a další související činnosti.

Autoservis: - karosářské práce - elektrikářské práce - mechanické práce - diagnostika - servis klimatizací Dodavatelsky zajišťujeme: - lakýrnické práce - výměna čelních skel - příprava a realizace STK - měření emisí - odtah vozidla Pneuservis: - přezouvání vozidel - uskladnění pneu

AUTO AMBROS s.r.o. se zaměřuje na servis vozidel, klimatizací, diagnostiku, geometrii kol a prodává náhradní díly.

Společnost 1a autoservis s.r.o. se zaměřuje na kontroly vozidel, brzdové soustavy, provádí servis klimatizací, výměnu skel, diagnostiku a další činnosti.

HOKRmotors s.r.o. se zaměřuje na servis, opravy a kontroly automobilů různých značek, výměnu provozních kapalin, na diagnostiku a výměnu pneumatik.

ADOCAR s.r.o. se specializuje na opravy a servis osobních, dodávkových a nákladních vozidel, na poradenskou činnost a zajišťuje mezinárodní i vnitrostátní nákladní přepravu.

WORK IN EUROPE s.r.o. se zaměřuje na servis osobních, nákladních a popelářských vozů a na zajištění a provedení STK.

Autoservis OC MAX se zaměřuje na mechanické opravy užitkových vozidel, plnění, opravy a montáž klimatizací, diagnostiku vozidel a na zajištění STK.

Autosklo Maja se zaměřuje na prodej, montáž a výměnu autoskel, plnění, čištění a opravy klimatizací a výměnu pneumatik.

CARMEDIC s.r.o. se zaměřuje na opravy silničních vozidel, diagnostiku, servis klimatizací, klempířské a lakýrnické práce a na přípravu a zajištění STK.

Tomáš Novák se zaměřuje na opravy a servis naftových i benzínových vozidel, provádí výměnu pneumatik, plnění a opravy klimatizací a čištění vozidel.

Autorizovaný prodejce vozidel ŠKODA. Prodej, nákup: -nové, ojeté vozy se zárukou -prodej za hotové, leasing -originální náhradní díly, příslušenství -pneu -pronájem - dlouhodobý a krátkodobý Služby: -mycí linka automatická, ruční mytí, venkovní včetně vysavače -pojištění vozidel -zaevidování vozidel -dovybavení vozů -kompletní ...

Společnost BEST PNEU s.r.o. se zaměřuje na opravy vozidel, výměnu pneumatik, geometrii kol a na ruční mytí a čištění.

Motorik Servis s.r.o. se zaměřuje na opravy a servis osobních a užitkových vozidel, výměnu pneu, čelních skel, olejů a mnoho dalšího.

BENEFIT.tec s.r.o. se zaměřuje na hostinskou činnost a opravy silničních vozidel.

Autoservis, autoopravna, pneuservis: -kompletní servis FORD, ŠKODA a jiné značky -karosářské práce, opravy laků -měření emisí diesel, test tlumičů, odtahová služba. -kompletní pneuservis Při výměně pneumatik Vám na požádání bezplatně provedeme: - test a kontrolu chladicí kapaliny - test a kontrolu brzdové kapaliny - test ...

Společnost AUTO CARDION s.r.o. je autorizovaný partner VOLVO CAR pro prodej, servis, ojeté vozy. První dealerství v ČR podle zcela nových celosvětových standardů značky Volvo. Nabízíme širokou nabídku nových, předváděcích i ojetých vozů Volvo. Nabízíme - nové, předváděcí i ojeté vozy Volvo - kompletní servis pro vozy Volvo, včetně zajištění ...

Autoservis: - pravidelná servisní prohlídka - generální oprava motoru - seřízení motoru - dekarbonizace motoru - vyšší výkon za méně paliva díky přípravkům značky BG - mechanické opravy osobních a dodávkových vozidel všech značek - výměna autoskel - opravy karoserií - geometrie - autoelektrika - diagnostika