Kompletní oprava aut zahrnuje výměnu oleje, filtrů a rozvodů, výměnu brzdových systémů, plnění klimatizací a výměnu tlumičů. Poradí si také s defekty po dopravní nehodě, včetně opravy karoserie, výměny autoskla a opravy poškozených dílů.

Autoservis Dolina - specializace na americké vozy, dekarbonizace motorů, opravy převodovek
Dopřejte svému autu pravidelnou kontrolu v Autoservisu Dolina - zaměřujeme se na americké vozy, kompletní servis však zajišťujeme pro vozy všech značek. Naší specializací je dekarbonizace, která může zabránit škodám způsobeným zaneseným motorem, docílí se jí zvýšení výkonu motoru a snižění spotřeby. Nejedná se o žádný reklamní podvrh. Nechceme z ...
Autoservis Dolina - specializace na americké vozy, dekarbonizace motorů, opravy převodovek
Klempířství a oprava karoserií -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím -Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství Opravy silničních vozidel

-Výroba motorových a přípojných vozidel a karoserií -Velkoobchod a maloobchod -Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím -Ubytovací služby -Pronájem a půjčování věcí movitých -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené -Zprostředkování obchodu a služeb -Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství

Prodej: -osobní a užitkové automobily FORD -autopůjčovna -ojeté vozy -velkoobchod-náhradní díly -autodoplňky -autopříslušenství -odtahová služba -skladové vozidla -asistenční služba -pojištění -likvidace pojistných událostí -prodloužená záruka -servis, oprava.

Provádíme svařování a opravy autoplastů a příslušenství. Lehké tuningové úpravy nárazníků, vestavba denního svícení.

Provozovna ukončena. Prodej a montáž pneumatik. Provoz autoservisu. Výměna olejů, brzdových destiček. Diagnostika aut. Půjčování střešních boxů.

přerušení: od: 26.8.2009. Autoservis. Autoopravna, oprava: -automobilů, vozidel.

zánik poslední živnosti: 28.4.2011. Autoopravna, autoservis: -lakýrnické, karosářské práce všech značek. Opravna: -automobilů. Prodej, montáž: -italská střešní okna.

Autoservis, autoopravna. Opravy a servis osobních automobilů všech značek, včetně diagnostiky elektronických systémů automobilů.

zánik poslední živnosti: 15.1.2014 Opravy a renovace veteránů. Karosářské práce na historických i dnešních automobilech. Provádíme: -vaření plastu -tunningové úpravy vozidel -výmněna autoskel. Poradenství při koupi nebo prodeji ojetého automobilu - inzertně i bazarově.

Autoopravna, autoservis, servis vozidel.

vedeno již jako s.r.o. J-T Leasing, s.r.o.. Zprostředkování, koupě a prodej zahraničních automobilů, motorových vozidel. Dovoz automobilů FORD. Autoservis, opravy, karosárna, lakování.

Zabýváme se výbrusy válců a opravami klikových hřídelí, vložkováním bloků motorů.

Autoservis, autoopravna: -opravy silničních motorových vozidel -oprava automobilů ŠKODA.

Autoservis, autobazar. Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství. Opravy silničních vozidel. Pekařství, výroba bezlepkové mouky. Vinohradní 516, Vnorovy.

Autoservis, pneuservis. Nabízíme mechanické i karosářské práce a geometrii.