Kompletní oprava aut zahrnuje výměnu oleje, filtrů a rozvodů, výměnu brzdových systémů, plnění klimatizací a výměnu tlumičů. Poradí si také s defekty po dopravní nehodě, včetně opravy karoserie, výměny autoskla a opravy poškozených dílů.

Autoservis Dolina - specializace na americké vozy, dekarbonizace motorů, opravy převodovek
Dopřejte svému autu pravidelnou kontrolu v Autoservisu Dolina - zaměřujeme se na americké vozy, kompletní servis však zajišťujeme pro vozy všech značek. Naší specializací je dekarbonizace, která může zabránit škodám způsobeným zaneseným motorem, docílí se jí zvýšení výkonu motoru a snižění spotřeby. Nejedná se o žádný reklamní podvrh. Nechceme z ...
Autoservis Dolina - specializace na americké vozy, dekarbonizace motorů, opravy převodovek
Služby: -vyprošťovací, odtahová služba. Autoservis, oprava, servis: -osobní automobily. -nákladní automobily. -pneuservis. -autoklempířské práce. Autodoprava: -trasport automobilů, stavebních strojů.

Služby: -mezinárodní nákladní autodoprava. -expresní přeprava zásilek do 3500kg. Autoservis: -opravy osobních automobilů.

Autoservis. Opravy osobních, nákladních motorových vozidel a traktorů, příprava osobních i nákladních automobilů na STK.

Firma AUTOSPOL PLUS Horažďovice je autorizovaný prodejce vozů Škoda. V tomto oboru úspěšně podnikáme od roku 1995. Nabízíme nové vozy Škoda, nové vozy na protiúčet, autobazar Škoda Plus, prodej vyzkoušených ojetých vozů, záruční a pozáruční servis vozů Škoda, klempířské práce, lakování vozidel, servis klima, pojištění nových a ojetých vozů u ...

Práce: -autolakýrnické -lepení plastů, nárazníků -elektrikářské -klempířské -karosářské opravy. Bazar a pneuservis.

Opravy karosérií. Nástřik podvozků. Ubytovací služby, ve dvou-pěti lůžkových pokojích, apartmánu.

Autoservis, autoopravna. Opravy karoserií. Karosářské práce.

Služby: - odtahová služba nonstop - osobních, dodávkových a nákladních vozidel - přeprava nadměrných nákladů po celé Evropě - pro motoristy poškozené u nehody náhradní vozidlo, odtah vozidla a oprava vozidla zdarma - odtahová služba - opravy automobilů - přeprava vozidel, strojů a materiálu bez plachty - přeprava převážně do Belgie ...

Prodej, servis: -automobily.

Půjčovna aut (autopůjčovna): -auta -karavany -přívěsy. Autoopravna, autoservis.

Autoservis, autoopravna. Autoklempířské práce.

Opravy a servis motorových vozidel. Příprava vozů na technickou kontrolu, pneuservis.

Autoservis, autoopravna. Karosářské práce.

Prodej: -autodíly, -příslušenství, -autodoplňky. Objednávkový prodej na všechny typy vozidel. Dealer SKF ložiska. Prodej: -karosářské díly, -světla, -blikače, -výfuky, -tlumiče pérování, -spojky, -oleje PETRO-CANADA. Opravy motorových vozidel.

Opravy motorových vozidel. Autodoprava.

Automobily-prodej náhradních dílů. Autodoprava zahraniční. Oprava automobilů.

Prodej: -automobily -motocykly -skútry -mopedy -náhradní díly. Opravy motorových vozidel.

Autoservis, opravy: -silniční motorová vozidla -karoserie.

Autoservis, autoopravna: -opravy automobilů -opravy karoserií.

Autosevis, autoopravna: -opravy motorových vozidel -diagnostika -prodej náhradních dílů -zajištění STK a emisí -provoz pneuservisu.

Skladování a prodej: -tuhá průmyslová hnojiva -kapalná průmyslová hnojiva -chemické látky a pesticidy. Aplikace hnojiv a práce v zemědělství: -tuhá průmyslová hnojiva -kapalná průmyslová hnojiva -ochrana rostlin. Pohonné hmoty: -dovoz, rozvoz a prodej. Nákladní automobilová doprava včetně zahraničí. Pronájem výrobních a ...

Provozujeme profesionální autoservis se specializací na nejrozšířenější vozy Škoda, Volkswagen, Audi, Seat, Peugeot, Renault, Citroen, Fiat, Toyota a další. K dalším činnostem patří pneuservis, diagnostika motorů, servis klimatizací, čištění interiérů vozidel a další.