Kompletní oprava aut zahrnuje výměnu oleje, filtrů a rozvodů, výměnu brzdových systémů, plnění klimatizací a výměnu tlumičů. Poradí si také s defekty po dopravní nehodě, včetně opravy karoserie, výměny autoskla a opravy poškozených dílů.

Autoservis Dolina - specializace na americké vozy, dekarbonizace motorů, opravy převodovek
Dopřejte svému autu pravidelnou kontrolu v Autoservisu Dolina - zaměřujeme se na americké vozy, kompletní servis však zajišťujeme pro vozy všech značek. Naší specializací je dekarbonizace, která může zabránit škodám způsobeným zaneseným motorem, docílí se jí zvýšení výkonu motoru a snižění spotřeby. Nejedná se o žádný reklamní podvrh. Nechceme z ...
Autoservis Dolina - specializace na americké vozy, dekarbonizace motorů, opravy převodovek
Autovrakoviště: - vozy značky Hyundai. Autoservis.

Autoservis: - mechanické práce - diagnostika vozidel - výměna autoskel Pneuservis. Odtahová služba.

Služby: - autoservis - pneuservis - autopůjčovna (osobní, užitkové vozy, dodávky)

Autorizovaný prodejce vozidel Škoda nabízí servisní služby, autopůjčovnu a odtahovou službu. Prodej ojetých vozů, náhradních dílů, autodoplňků. Předváděcí jízdy, financování a leasing, příprava pro STK. Mycí linka a čerpací stanice Shell, jídelna.

Autovrakoviště: - náhradní díly na vozy značek Volkswagen VW, Audi, Škoda a Seat - ekologická likvidace autovraků - výkup automobilů Služby: - autoservis - pneuservis.

Autorizované servisní středisko Delphi Diesel: - opravy naftových motorů - testování, opravy vstřikovačů, čerpadel.

Volvo Group Czech Republic poskytuje komplexní dopravní řešení. Naše činnost: - prodej nových i použitých nákladních vozidel - autorizovaný servis nákladních vozidel a návěsové techniky Volvo - prodej originálních náhradních dílů Volvo - preventivní údržba vozů Volvo - měření emisí, diagnostika, ověřování tachografů - školení ...

Feritrans s.r.o. je firma s působností 10 let na českém trhu a její aktivity se stále rozšiřují. Momentální aktivity společnosti jsou pneuservis, autoservis, kamionová doprava a odvoz odpadů. Cílem firmy je co nejvíce se podílet na ochraně životního prostředí-lidí a měnit jejich sny v krásnou a čistou skutečnost.

Truck servis - autorizovaný servis RENAULT TRUCKS - opravy a servis nákladních vozidel všech značek, návěsů a chladírenských jednotek - prodej originálních i neoriginálních náhradních dílů, olejů a dalšího příslušenství. Pneuservis - pneuservis pro nákladní i osobní vozidla.

Autorizovaný dealer Kia a servis vozů Kia.

Autoservis, autoopravna - údržba a opravy motorových vozidel - opravy brzd, výfukových systémů, tlumičů - autoelektrikářské práce - pneuservis.

Prodej - pneumatiky Opravy - karoserie rovnací rám CELETTE Výměna - autoskla Drobné mechanické práce - výměny olejů, tlumičů, filtrů

Naším hlavním sortimentem jsou vozidla značky IVECO. Prodáváme nová i ojetá vozidla z leasingu. Veškeré vozy prochází prohlídkou v autorizovaném servisu IVECO, provádíme i celkovou diagnostiku vozidel. Bazar ojetých nákladních aut. Prodej ojetých nákladních aut. Použitá vozidla - prodej: - Iveco Euro Star LD440E42 T/P - Iveco ...

Služby: - autoklempířské, karosárna - montáž tažných zařízení - výměna brzdových destiček, olejů.

Neautorizovaný autoservis. Komplexní služby pro automobily. Služby - opravy vozidel - diagnostika poruch a - doplňkové služby - asistenční služby, pojištění auta. Prodej ojetých vozů.

Klempířství a oprava karoserií

Prodej - nové i použité náhradní autodíly na BMW - tuning. Autodílna - opravy automatických převodovek - renovace BMW veteránů.

Autorizovaný prodej a servis vozů CHEVROLET a ISUZU. Autorizovaný servis vozů Opel, Hummer a Cadillac. Zakázkový prodej a servis vozidel z USA a EU, mezinárodní nákladní přeprava vozidel v rámci USA a EU.

BREMA TK poskytuje servis transportního chlazení a servis klimatizací do dopravních prostředků.

Autoškola - výuka řízení vozidel - profesní školení. Autobusová doprava. Pneuservis.

Společnost Truck Centrum Ladman s.r.o. zajišťuje servis nákladních vozidel všech značek a prodej náhradních dílů pro tato vozidla. Součástí servisu je opravna a lakovna. Služby: - servis nákladních vozidel všech značek a typů - klempířské a lakýrnické práce - montáž doplňků - výměny olejů a maziv - zajištění odtahů nepojízdných ...

Autoservis: - oprava, servis vozy BMW - prodej náhradní dílů nové i použité