Kompletní oprava aut zahrnuje výměnu oleje, filtrů a rozvodů, výměnu brzdových systémů, plnění klimatizací a výměnu tlumičů. Poradí si také s defekty po dopravní nehodě, včetně opravy karoserie, výměny autoskla a opravy poškozených dílů.

Autoservis Dolina - specializace na americké vozy, dekarbonizace motorů, opravy převodovek
Dopřejte svému autu pravidelnou kontrolu v Autoservisu Dolina - zaměřujeme se na americké vozy, kompletní servis však zajišťujeme pro vozy všech značek. Naší specializací je dekarbonizace, která může zabránit škodám způsobeným zaneseným motorem, docílí se jí zvýšení výkonu motoru a snižění spotřeby. Nejedná se o žádný reklamní podvrh. Nechceme z ...
Autoservis Dolina - specializace na americké vozy, dekarbonizace motorů, opravy převodovek
Renovace: -veterány. Odtahová služba.

Prodej, servis automobilů Renault. -automobily značky -nové i ojeté vozy -prodej náhradních dílů -odtahová služba -servis všech osobních automobilů -second-servis.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -oleje, tuky PARAMO SYNTOL, FRIDEX -gufera, manžety, O kroužky, stírací kroužky RUBENA -hadice na vodu, vzduch, palivo, olej, kyslík, acetylen PE, PA, PVC, pryž -klínové řemeny -spojky HARDY, BKN -desky těsnící KLINGERIT -šňůry těsnící TEMAC -kroužky Cu, Al, FIBR, SEGER -pružiny ...

Prodej, leasing a servis: -nové i ojeté automobily PEUGEOT. Autobazar: -pouze auta PEUGEOT -výkup starých vozů protiúčtem. Prodej: -vypalovací autolaky -náhradní díly -autodoplňky -autorádia včetně montáže. Autolakovna: -Příbram, V Lukách, tel.318626547.

Autorizovaný dealer: -automobily MAZDA a MITSUBISHI, HYUNDAI. Prodej, leasing, úvěry: -dovoz vozů z USA s kompletním servisem -nové osobní a užitkové automobily -ojeté automobily -výkup protiúčtem -náhradní díly na všechny evropské a japonské vozy -oleje CASTROL a TOTAL a jiné. Prodej a montáž: -autorádia SONY -bezpečnostní ...

Balírny a pražírny. Pražení: -káva. Autodoprava. Autoservis: -opravy osobních i dodávkových vozidel -pneuservis -autodiagnostika -sváření plastů.

Autoopravna-autobaterie Prodej: -autobaterie pro motocykly, osobní a nákladní vozy včetně jejich proměření. Práce: -opravy elektrických zařízení startéry, alternátory včetně prodeje náhradních dílů -veškeré mechanické práce -celkové opravy motory, převodovky, nápravy -příprava vozidel a zajištění STK -pneuservis ...

Autoservis. Opravy v dílně i v terénu: -osobní a dodávkové automobily všech značek -karosářské práce na rovnací stolici -autoelektrikářské -příprava vozů na STK včetně vyřízení. Prodej: -veškeré náhradní díly Montáž: -autorádia. Pneuservis: -kompletní služby -prodej nových pneumatik.

Prodej a servis vozů RENAULT: -pozáruční servis -prodej náhradních dílů, ND -prodej příslušenství -diagnostika.

Autoservis, opravy: -mechanické -karosérií včetně rovnání -motory diagnostika, seřizování -geometrie náprav -autolakovna kompletní služby. IFA s hydraulickou rukou: -nákladní autodoprava. Příprava vozidel na STK, provedení. Prodej: -náhradní díly na vozy tuzemské i zahraniční -autokosmetika.

SERVICE CAR Autoservis, opravy: -mechanické -karosářské -příprava a zajištění STK -geometrie náprav. Dovoz veteránů z USA.

Autoservis pro osobní a dodávková auta: -generální opravy GO motory Škoda, převodovky, nápravy -servis příslušenství -opravy zahraničních vozidel -repase motorů -přípravy na STK. Odtahová služba.

Prodej a montáž: -veškeré náhradní díly -autoradia KENWOOD -zabezpečovací zařízení IMMOBILISER. Prodej a výměna: -oleje MOBIL. Servis osobních a dodávkových aut všech značek: -mechanické opravy -karosářské -elektroinstalace. Odtahová služba. Autobazar. Dovoz a prodej: -havarované vozy, automobily ze zahraničí.

Autoopravna Opravy mechanické: -automobily -motocykly.

Prodej autodílů: -náhradní díly na nákladní automobily AVIA, LIAZ, TATRA -náhradní díly na osobní automobily objednávkovým způsobem. Opravy: -díly výměnným způsobem -chladiče všech typů -kloubové a klikové hřídele. Práce autojeřábem. Prodej: -plyny LINDE.

Montáž a opravy zdvihacích zařízení. Prodej autodílů. Drobné opravy motorových vozidel.

Autoservis. Opravy: -mechanické -karosářské. Pneuservis.

Služby: -opravy silničních vozidel a karoserií -prodej autodoplňků.

Autodílna, autoopravy: -kompletní mechanické -karosářské -rovnání na stolici. Výměna oleje AGIP.

Autoservis: -opravy motorových vozidel -odtahová služba.

Autoservis: -opravy vozidel -příprava na STK -karosářské práce -pneuservis -výměna olejů -odtahová služba NONSTOP. Dovoz vozidel ze zahraničí. Prodej: -použité náhradní díly z vraků. Vrakoviště.

Servis: -kompletní mechanické opravy -diagnostika motorů vč. GO motorů. Pneuservis: -pneumatiky montáž, demontáž -duše a bezdušové pneumatiky lepení -protektorování -prodej nové pneu BARUM, MICHELIN, MATADOR.

Autoservis, autoopravna. Kompletní údržba a servis: -kompletní opravy -výměna olejů -příprava vozů na STK.

Karoserie: -rovnání -měření -opravy. Prodej: -karosářské díly a materiály.

Jsme autopůjčovna osobních i užitkových vozů, prodáváme havarované automobily, použité skútry a náhradní díly, motocykly enduro. Provozujeme autoservis a pneuservis - prodáváme nové i použité pneu. Provoz odtahové služby.