Kompletní oprava aut zahrnuje výměnu oleje, filtrů a rozvodů, výměnu brzdových systémů, plnění klimatizací a výměnu tlumičů. Poradí si také s defekty po dopravní nehodě, včetně opravy karoserie, výměny autoskla a opravy poškozených dílů.

Autoservis Dolina - specializace na americké vozy, dekarbonizace motorů, opravy převodovek
Dopřejte svému autu pravidelnou kontrolu v Autoservisu Dolina - zaměřujeme se na americké vozy, kompletní servis však zajišťujeme pro vozy všech značek. Naší specializací je dekarbonizace, která může zabránit škodám způsobeným zaneseným motorem, docílí se jí zvýšení výkonu motoru a snižění spotřeby. Nejedná se o žádný reklamní podvrh. Nechceme z ...
Autoservis Dolina - specializace na americké vozy, dekarbonizace motorů, opravy převodovek
Autoservis, autooprava: -veškeré mechanické opravy osobních vozidel všech typů a značek včetně japonských -výměny olejů -opravy užitkových vozidel včetně AVIA -montáže hands-free -montáže-autorádia, imobiliséry, alarmy, centrální zamykání aj. -prodej náhradních dílů osobních vozidel všech značek včetně japonských ...

Opravy osobních i nákladních automobilů. Prodej náhradní díly.

Autosalon HONDA. Prodej, servis: -automibily značky HONDA -kompletní sortiment nových vozidel HONDA -ojeté automobily, auta značky HONDA -náhradní díly. Servis, oprava osobních automobilů: -kompletní servis vozidel Honda a Mitsubishi -servis ostatních značek -komplexní technické prohlídky, STK -měření emisí ...

Služby: -autoservis, autoopravna. -výměna autoskel. -plnění autoklimatizace. -odtah vozidel. -čištění interiéru vozidel. Maloobchod, prodej: -náhradní díly pro automobily. -autodíly. -náhradní díly BMW. Dovoz a prodej ojetých automobilů BMW.

Dovoz, prodej, oprava, servis: - vozy značky Volkswagen, Audi, Škoda a Seat Služby: - autoservis - pneuservis

-Velkoobchod a maloobchod -Umělecko-řemeslné zpracování kovů -Pronájem a půjčování věcí movitých -Výroba motorových a přípojných vozidel a karoserií -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Chov zvířat a jejich výcvik (s výjimkou živočišné výroby) Klempířství a oprava ...

Zednictví Opravy silničních vozidel Klempířství a oprava karoserií

Tereza Vrbická provozuje autoservis, zaměřuje se na opravu a údržbu osobních a užitkových vozidel a na měření emisí.

Zbyněk Mareš se zaměřuje na servis automobilů, přípravu na STK, výměnu pneu, opravy klimatizací, čištění interiéru a na výměnu skel.

Lubor Štěpán provozuje autoservis, pneuservis, provádí výměnu autoskel a montáž tažných zařízení.

Společnos Šerý AUTO se zaměřuje na opravu vozidel, výkup havarovaných vozidel, prodej náhradních dílů a prodej a půjčování automobilů.

TRUCKECOPOWER LTD. - pobočka je odštěpný závod zahraniční právnické osoby, která se zaměřuje na diagnostiku a elektronické systémy nákladních vozidel a autobusů.

AUTOPRESTO.CZ s.r.o. se zaměřuje na karosářské, lakýrnické a servisní práce, dovoz a prodej automobilů, náhradních dílů a pneumatik a provádí odtah vozidel.

AutoServis Karlík s.r.o. se zaměřuje na servis vozidel různých značek, dekarbonizaci motorů, chiptuning a čištění DPF filtrů.

Petr Valík se zaměřuje na opravy a servis osobních a užitkových vozidel.

Aleš Zikmund poskytuje služby pro osobní vozidla a dodávky všech značek, zaměřuje se na servis, opravy a výměnu pneu.

Společnost Car Mechanic Guys s.r.o. se zaměřuje na servis osobních a užitkových vozidel všech značek, pneuservis, renovaci laku, keramickou ochranu, renovaci světel, čištění interiéru a mnoho dalšího. Provozovna: Znojemská 2380/82, 586 01 Jihlava

Společnost HUSTÁK servisní, s.r.o. provozuje autoservis pro osobní vozidla všech značek, dodávky, autobusy i nákladní vozy. Zaměřuje se na výměnu olejů, brzdových destiček, geometrii kol, pneuservis a mnoho dalšího.

Společnost OBŮRKA s.r.o., provozuje autoservis, prodává náhradní díly, zaměřuje se na montáž tažných zařízení, pneuservis, autoelektroniku a mnoho dalšího.

Pavel Vrbický s.r.o. se zaměřuje na opravy a servis automobilů, pneuservis, montáže tažných zařízení, měření emisí a poskytování ubytování nejen pro zákazníky servisu.

Služby: -výkup automobilů -dovoz automobilů -prodej nových vozů -servis vozů -ruční mytí -půjčení náhradního vozidla -odtahová služba.

Prima-Auto s.r.o. je pneuservis poskytující služby: - běžný autoservis - čištění interiéru - renovace světel - STK služby - výměna skel do 24hodin

Autoopravna, autooopravny, autoservis. Oprava, servis, seřízení: -nákladní automobily AVIA, LIAZ -generální opravy (GO**) motorů, převodových skříní, kabin, náprav, skříněk řízení, diferenciálů, celých vozidel AVIA -výměna olejů. Prodej: -nákladní automobily AVIA 31**, 31T*, 60**, 75**, 80 -náhradní díly AVIA, ...

Jediný autorizovaný dealer vozů VOLKSWAGEN (VW) na Vysočině, kraj Vysočina. Prodej, servis(oprava): -všechny vozidla (auta) VOLKSWAGEN -nové i ojeté vozy -značkový servis AUDI -leasingové služby -poradenská činnost -ocenění, oceňování vozidel. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -náhradní díly na VW a AUDI. Servis, oprava: -pro vozy ...

Pneuservis, autoservis: - výměna+vyvážení pneumatik - pneumatiky skladem - oprava vozidel všech značek - mechanické práce non stop - karosářské práce - lakýrnické práce - drobné opravy na počkání Nonstop.