Potřebujete nové autosklo? Využijte služeb zahrnující prodej autoskel, montáž, tónování, opravy a výměny čelních, bočních i zadních skel pro osobní automobily, včetně smluvního servisu pojišťoven, pojištění čelního skla a likvidace pojistných událostí

Autoservis, autoopravna - autoelektrikářské práce - montáž autoskel

Velkoobchod, maloobchod: -náhradní díly na evropské a japonské vozy -karosářské a mechanické díly -střešní nosiče, autoboxy -oleje a maziva, atd. Prodej, servis, výměna: -autoskla všech značek.

Velkoobchod, maloobchod: -skla-osobní, nákladní -auta, autobusy-včetně montáže (skla tuzemská i zahraniční) -střešní okna-prodej, montáž. Prodej: -autodíly na osobní automobily.

Prodej, montáž: -výměna a prodej automobilových skel -tónování skel -bezplatná likvidace pojistných událostí -rychlé dodací lhůty. Sídlo firmy: -37001 České Budějovice -Husova 39 -tel.: 385310195

Velkoobchod, maloobchod: -skla -osobní, nákladní automobily -auta, autobusy-včetně montáže(skla tuzemská i zahraniční) -střešní okna-prodej, montáž. Prodej: -autodíly na osobní automobily.

Velkoobchod, maloobchod: -skla - osobní, nákladní -auta, autobusy - včetně montáže (skla tuzemská i zahraniční) -střešní okna - prodej, montáž. Prodej: -autodíly na osobní automobily. Pobočka, sídlo: České Budějovice

Velkoobchod, maloobchod: -skla-osobní, nákladní -auta, autobusy - včetně montáže(skla tuzemská i zahraniční) -střešní okna - prodej, montáž. -autodíly na osobní automobily.

Služby: - autoservis - pneuservis - výměna, oprava autoskel - čištění vozidel, ruční mytí vozidel

Služby: - autoservis - pneuservis - výměna autoskel Maloobchod: - pneumatiky - autobaterie - autopříslušenství

Služby: - autoservis - pneuservis - výměna autoskel Maloobchod: - pneumatiky - autobaterie - autopříslušenství

Autobazar. Velkoobchod, maloobchod, montáž: - autoskla

Zabýváme se a nabízíme: -polepy aut -tónování autoskel -okenní fólie -péče o vůz - design -reklama a tisk.

Autoservis, pneuservis: - servis, plnění autoklimatizací - montáž tažných zařízení - výměna autoskel - příprava na STK Prodej: - nové náhradní díly

Autoservis a pneuservis. Provádíme: - mechanické a klempířské práce - odtah, STK - opravy motorů - vyřízení pojistných událostí - výměnu autoskel.

Autoservis, autoopravna - opravy vozidel všech značek - autoklempířské práce - výměna autoskel - opravy klimatizací. Pneuservis - geometrie náprav.

Autoservis, autoopravna - rychloservis - expresní výměna autoskel - čištění klimatizací. Pneuservis.

Prodej: -nových automobilů, -ojetých automobilů, -autodoplňků, -originálních náhradních dílů, -nových autodílů, -opravy autoskel, -autopůjčovna, autolakovna, -prodej na splátky, odtahová služba, rovnání na stolici, klempířské práce, příprava na STK + emise, opravy motorů, opravy převodovek, pojištění, leasing, autoškola, ...

Reklamní agentura: - komplexní reklamní služby - tvorba webových stránek - polepy vozidel - tónování autoskel

Autobazar a servis: - dovoz vozů na objednávku - výkup a prodej vozů - autoskla - příprava vozů na STK Zprostředkování úvěrů.

Provádíme opravy, výměny a tónování autoskel v Praze a po celé České republice. Zajistíme bezplatný převoz auta do našeho servisu i jeho opětovný odvoz na místo určení. Renovace světlometů, čištění interiéru vozu.

Opravy automobilů. Příprava na STK. Prodej náhradních dílů. Výměna čelních skel. Odtah vozidel.

Autoskla ATO - opravy, nebo výměny všech typů autoskel na profesionální úrovni, včetně vyřízení agendy s vaší pojišťovnou.

Autopůjčovna -osobní vozidla Autosklo: - oprava a výměna - vyřízení pojistných událostí. Pneuservis: - výměna a prodej pneumatik. Rychloservis -výměna olejů, opravy brzd, spojek, atd. Autoservis-diagnostika, opravy po nehodě -vyřízení poj. událostí Autodoprava do 3, 5t Obchodní činnost.

Prodej - osobní automobily dovoz automobilu z Německa na zakázku. Autoservis - příprava na STK a emise - opravy automobilu - autoskla - plnění autoklimatizace. - montaž tažných zařízení. Pneuservis. Odtahová služba.