Potřebujete nové autosklo? Využijte služeb zahrnující prodej autoskel, montáž, tónování, opravy a výměny čelních, bočních i zadních skel pro osobní automobily, včetně smluvního servisu pojišťoven, pojištění čelního skla a likvidace pojistných událostí

Petr Valek se zaměřuje na mechanické, karosářské a autoelektrikářské práce, na přípravu vozidel na STK, výměnu autoskel a měření emisí.

Autosklo Ostrava Radvanice - Autoservis působí na českém trhu od roku 2006. Stále si upevňuji místo na trhu oprav osobních automobilů a snažím se zvyšovat kvalitu nabízených služeb, za velice rozumných cen dostupných každému motoristovi a snažím se v maximální míře vyhovět zákazníkům, kterých si velice vážím. Provádím výměny autoskel osobních a ...

Společnost AUTO GOLDCAR, a.s. je autorizovaný prodejce a servis vozů značky Škoda. V našem autosalonu nabízíme nové i ojeté vozy. Disponujeme mechanickou dílnou, karosárnou, lakovnou či myčkou vozidel. Provádíme servis vozů všech značek. Vybrat si u nás můžete také z širokého sortimentu autodoplňků a příslušenství.

AMS Autosklo Ostrava se zabývá výměnou čelních a ostatních autoskel. Provádíme veškerou administraci spojenou s vyřízením pojistných událostí. Spolupracujeme s většinou pojišťoven na trhu. Dále nabízíme tónování autoskel fólií.

Provádí: -opravy karoserie -prodej náhradní díly -prodej a montáž tažná zařízení -prodej a výměna oleje -výměny, prodej autoskla -opravy, výměny, prodej výfuky -nástřik dutin.

Servis vozů všech značek, pneuservis, měření geometrie, diagnostika vozů, příprava k technické prohlídce, karosářské práce, výměna autoskel, servis klimatizací, zajištění odtahu, prodej náhradních dílů.

Autoservis, autoopravna - opravy karosérií všech značek osobních a užitkových vozidel - drobné mechanické opravy - výměna autoskel - výměna a opravy výfukového potrubí - lakování.

Velkoobchodní, maloobchodní prodej: -náhradní díly pro všechny značky západoevropských a japonských osobních i užitkových automobilů -autoskla pro tuzemská i zahraniční vozidla -včetně montáže -smluvní partner pojišťovny -výfuky, tažná zařízení -motorové oleje SUNOCO, DIVINOL, CASTROL -ostatní náplně -chladící brzdové kapaliny -směsi do ...

Služby: -servis osobních, dodávkových a nákladních vozidel všech značek -odtahová služba -výměna autoskel -realizace STK -prodej náhradních dílů.

Služby: -prodej, montáž -autoskla, autoskel -pneuservis (os.auta)

Služby: -autoservis -veškeré opravy osobních automobilů, lakýrnické práce, výměny čelních skel a montáže tažných zařízení -příprava, zajištění STK.

Prodej: - pneumatiky. Výměna: - čelní autoskla. Servis a plnění: - autoklimatizace. Autoservis: - diagnostika - příprava na STK - výměna výfuků. Pneuservis.

Autoservis: -servis všech značek -výměna autoskel -opravy motorů, karoserií -svařování -renovace veteránů.

Sociální družstvo. Zaměstnávání zdravotně znevýhodněných občanů. Montáže pro německé firmy SIEMENS a WEIDMULLER: - elektrosoučástek, elektrosoučástky. Kontrola odlitků. Výměna: - prasklých čelních autoskel. Ruční mytí. Provozování: - dvě myčky interiérů i karoserií v Brně.

Autoservis, oprava: - výměna autoskel, autoskla, na všechny značky vozidel včetně nákladních a autobusů a to zdarma z pojištění - autoservis - opravy všech značek - likvidace pojistných událostí - sjednávání pojištění motorových vozidel Prodej: - autoskla, autosklo - náhradní díly, autodíly - originální i za výhodné ceny - opravy ...

Zajišťujeme prodej, oprava, servis pro: - vodní čerpadla - kalová, oběhová, ponorná čerpadla - průmyslová, domácí čerpadla - průmyslové, domácí vodárny - ruční pumpy - náhradní zdroje j čerpadlům - tlakové nádoby Kompletní servis pro průmyslové podniky a vodohospodářské správy. Zastoupení firem: SIGMA, PEDROLLO 250VE, SVA, CVX, CTX, ...

Tónování: - autoskla. Výroba: - polepy aut, výloh. Reklama.

Společnost AUTOSKLO TS, s.r.o. zajišťuje výměnu a tónování autoskel a provozují autopůjčovnu.

Společnost Auto Toman s.r.o. provozuje Autosalon a autoservis Škoda v Havířově a Třinci. Realizujeme prodej, autoservis i autopůjčovnu vozů Octavia, Fabia, Kamiq, Karoq, Kodiaq, Scala, Roomster, Yeti, Rapid a dalších. Vybrat si můžete i ojeté vozy z programu ŠKODA PLUS.

Společnost Auto Toman s.r.o. provozuje Autosalon a autoservis Škoda v Třinci v okrese Frýdek-Místek. Realizujeme prodej nových vozů a autoservis Octavia, Fabia, Kamiq, Karoq, Kodiaq, Scala, Roomster, Yeti, Rapid a dalších.

Pneuservis : - montáž, demontáž pneumatik pro osobní a lehké nákladní vozy - vyvažování pneumatik i motorkových - opravy pneumatik a duší - prodej motorkových pneu - prodej pneumatik na osobní, nákladní, traktorové a speciální vozy. MATADOR, MICHELIN, BRIDGESTONE, DUNLOP, DEBICA, GOOD YEAR, BARUM, MITAS, SAVA, FULDA - protektorované ...

Služby: - autoservis. - pneuservis - karosářské práce - montáž autoskel

AUTOSKLO SERVIS Prodej a montáž: -autoskel, autoskla na všechny druhy domácích i zahraničních aut (čelní, boční i zadní). -bezpečnostní kódování vyleptáním VIN. Opravy prasklin. Smluvní partner pojišťoven - při výměně autoskla jednáme s pojišťovnou za vás.

Zvedací zařízení Autolift. Montáž: -zvedací zařízení -zabezpečení vozidel Construct -tažné zařízení -výfuky. Pneuservis: -osobní automobily -pneumatiky značky Barum, BF Googrich, Bridgestone, Continental, Dunlop, Fulda, Goodyear, Hankook, Heidenau, Kumho, Maxxis, Michelin, Mitas, Nexen, Pirelli, Toyo. Náhradní díly: -osobní ...

Zbyněk Mareš se zaměřuje na servis automobilů, přípravu na STK, výměnu pneu, opravy klimatizací, čištění interiéru a na výměnu skel.