Potřebujete nové autosklo? Využijte služeb zahrnující prodej autoskel, montáž, tónování, opravy a výměny čelních, bočních i zadních skel pro osobní automobily, včetně smluvního servisu pojišťoven, pojištění čelního skla a likvidace pojistných událostí

Jiří Tomášek se zaměřuje na servis a opravy osobních a dodávkových automobilu, přípravu a zajištění STK, plnění klimatizací, výměnu skel a geometrii kol.

Naše firma AUTOSERVIS KRUL Vám již od roku 1991 poskytuje veškeré servisní práce pro všechny značky vozidel. V našem autoservisu a pneuservisu nabízíme kromě bežného servisu i veškeré mechanické práce, karosářské práce, lakýrnické práce, autoelektriku, výměny čelních skel, plnění čištění a opravy klimatizací.

Čištění intirérů vozů hloubkovou technikou kosmetikou - čištění stropů, pantů dvěří, vyčištění a ošetření plastů - mytí karosérií disků - voskování Čištění - čalouněný nábytek Čištění - koberce (v kancelářích) Výměna - autoskla (stavební stroje) Výměna - autoskla (u zemědělských strojů)

Petr Valek se zaměřuje na mechanické, karosářské a autoelektrikářské práce, na přípravu vozidel na STK, výměnu autoskel a měření emisí.

Provádí: -opravy karoserie -prodej náhradní díly -prodej a montáž tažná zařízení -prodej a výměna oleje -výměny, prodej autoskla -opravy, výměny, prodej výfuky -nástřik dutin.

Velkoobchodní, maloobchodní prodej: -náhradní díly pro všechny značky západoevropských a japonských osobních i užitkových automobilů -autoskla pro tuzemská i zahraniční vozidla -včetně montáže -smluvní partner pojišťovny -výfuky, tažná zařízení -motorové oleje SUNOCO, DIVINOL, CASTROL -ostatní náplně -chladící brzdové kapaliny -směsi do ...

Služby: -servis osobních, dodávkových a nákladních vozidel všech značek -odtahová služba -výměna autoskel -realizace STK -prodej náhradních dílů.

Služby: -prodej, montáž -autoskla, autoskel -pneuservis (os.auta)

Služby: -autoservis -veškeré opravy osobních automobilů, lakýrnické práce, výměny čelních skel a montáže tažných zařízení -příprava, zajištění STK.

Prodej: - pneumatiky. Výměna: - čelní autoskla. Servis a plnění: - autoklimatizace. Autoservis: - diagnostika - příprava na STK - výměna výfuků. Pneuservis.

Autoservis: -servis všech značek -výměna autoskel -opravy motorů, karoserií -svařování -renovace veteránů.

Sociální družstvo. Zaměstnávání zdravotně znevýhodněných občanů. Montáže pro německé firmy SIEMENS a WEIDMULLER: - elektrosoučástek, elektrosoučástky. Kontrola odlitků. Výměna: - prasklých čelních autoskel. Ruční mytí. Provozování: - dvě myčky interiérů i karoserií v Brně.

Služby: - autoservis. - pneuservis - karosářské práce - montáž autoskel

AUTOSKLO SERVIS Prodej a montáž: -autoskel, autoskla na všechny druhy domácích i zahraničních aut (čelní, boční i zadní). -bezpečnostní kódování vyleptáním VIN. Opravy prasklin. Smluvní partner pojišťoven - při výměně autoskla jednáme s pojišťovnou za vás.

Zvedací zařízení Autolift. Montáž: -zvedací zařízení -zabezpečení vozidel Construct -tažné zařízení -výfuky. Pneuservis: -osobní automobily -pneumatiky značky Barum, BF Googrich, Bridgestone, Continental, Dunlop, Fulda, Goodyear, Hankook, Heidenau, Kumho, Maxxis, Michelin, Mitas, Nexen, Pirelli, Toyo. Náhradní díly: -osobní ...

Zbyněk Mareš se zaměřuje na servis automobilů, přípravu na STK, výměnu pneu, opravy klimatizací, čištění interiéru a na výměnu skel.

Martin Petr provozuje autoservis, pneuservis a provádí lakýrnické, karosářské práce, výměnu autoskel, přípravu na STK a servis klimatizací.

Autoservis BERT s.r.o. provozuje autoservis a pneuservis vozů různých značek, prodává náhradní díly a oleje, provádí karosářské práce, výměnu autoskel, diagnostiku vozidel a geometrii kol.

Lubor Štěpán provozuje autoservis, pneuservis, provádí výměnu autoskel a montáž tažných zařízení.

Nabízíme opravy a výměny autoskel u osobních automobilů, dodávek, nákladních vozidel, autobusů. Výměnu i opravu autoskla z připojištění nebo z povinného ručení viníka vyřídíme s pojišťovnou za Vás - ušetříme Vám peníze, čas i starosti. Kvalitní autoskla od předních světových výrobců, žádné náhražky z Číny.

Služby: -opravy motorových vozidel -pneuservis -servis automobilů a malých dodávek všech značek -prodej pneu -lepení autoskel -montáž tažného zařízení -montáž zabezpečovacího zařízení

AUTODOPRAVA NÁKLADNÍ, SPEDICE, LOGISTIKA: - přeprava nákladů do všech zemí EU i mimo ni - hlavní destinací firmy jsou SRN, Nizozemí, Belgie, Rakousko - letecká i námořní doprava kusového zboží nebo velkého kontejneru z celého světa (spedičně) - nadrozměrné náklady - dovoz zboží s označením ADR (nebezpečné) - skladování ve vlastní skladové ...

Jiří Roupec se zaměřuje na servis a opravy motorových vozidel, mechanické a karosářské práce, výměnu skel, přípravu vozidel na STK a mnoho dalšího.

Autotrio Vícha s.r.o. se zaměřuje na opravy a servis osobních a užitkových vozidel všech značek. Společnost provádí mechanické, karosářské a lakýrnické práce, opravy a výměny skel, servis klimatizací, pneuservis, diagnostiku a mnoho dalšího.

Společnost TrebCars provádí kompletní servis vozidel všech značek a je schopna připravit vozidlo k STK. Mezi činnosti společnosti se také řadí výměna a montáž pneu, výměna autoskel, klempířské práce, diagnostika a plnění klimatizací.