Autoškoly zajišťují výuku nových řidičů a získání řidičského průkazu na motorku, auto a nákladní automobil. Poskytují výuku dopravních pravidel, výcvik na trenažéru, kondiční jízdy, rekvalifikaci a vrácení řidičského průkazu.

Autoškola - řidičské průkazy na motocykly a osobní automobily - rychlokurzy - kondiční jízdy

Vyučujeme na zkoušky pro řidičský průkaz skupiny B. Naši instruktoři se přizpůsobí schopnostem studentů. Nabízíme také kondiční jízdy a školení referenčních řidičů.

Autoškola - výcvik skupiny B - kondiční jízdy - školení řidičů

Autoškola a školení řidičů.

V Praze 3 u M Jiřího z Poděbrad. Výcvik skupin A1, A, B, C, D, E, BE, CE, DE. Školení řidičů na profesní osvědčení a školení referentů. Kondiční jízdy. Výcvik sk. B můžete absolvovat s automat. převodovkou. Výcvik pro cizince anglicky a rusky.

Autoškola - skupiny A, B, BE, C, CE, D, DE, T - kondiční jízdy - školení řidičů, referentů - profesní průkazy

Autoškola: - provádíme výcvik skupiny B (osobní automobil) - doškolování řidičů pro firmy i jednotlivce - kompletní cizojazyčný servis pro cizince - možnost úhrady výcviku ve splátkách.

Autoškola. Školení řidičů, kondiční jízdy, výcvik pro skupiny řidičských oprávnění Am, A1, A, B.

- - autoškola skupiny A, B, C, D, E, T - profesní průkazy - kondiční jízdy - školení řidičů Prodej - učebnice pro autoškoly

Autoškola pro všechny skupiny - B, C, E, D, A. Výcvik dle požadavků uchazečů, individuální přístup ke každému. Střediska po celé Praze a ve středočeském kraji.

Autoškola Trio je soukromá firma, která se již od roku 1992 zabývá výukou budoucích řidičů. Svou činností pokrýváme východní část Prahy (Prahu 7, 8 a 9) a oblast okresu Praha-východ (Brandýs nad Labem - Stará Boleslav). Nabídka: - výcvik na osobní automobil, malé i velké moto - provádění povinného školení řidičů z povolání - ...

Autoškola. V Autoškole Čásenský dostanete za velmi výhodnou cenu po slevě již od 6.790, -Kč řidičský průkaz skupiny "B". Praktická výuka probíhá na vozech Škoda Fabia - autoškola Praha 10 a 4.

Autoškola poskytuje výcvik řidičů všech skupin. Školení řidičů referentů a profesionálů. K dispozici výukový program na PC, trenažér. Profesionální a individuální výuka. Kondiční jízdy. Možnost splátek. Výhody pro studenty. Certifikace ISO 9001.

Autoškola - osobní automobily (sk. B) - kurzy - dálkový výcvik - zapůjčení učebnic zdarma

Autoškola ABM Praha s.r.o. nabízí školení řidičů a možnost získat řidičský průkaz B, AM, A1 a A, autoškola sídlí v Podolí – Praha 4.

Autoškola: - výcvik řidičů pro sk. B do 3, 5t. - povinné školení řidičů a referentů - vstupní praktické přezkušování řidičů pro firmy - povinné školení řidičů na profesní osvědčení včetně závěrečného přezkoušení. Obsah kondičních jízd je vždy přizpůsoben konkrétním potřebám a požadavkům klienta. Součástí hodin může být nácvik jízd od ...

Autoškola, autoškoly: -výcvik řidičů: -skupina A, B, C, T, D, C+E -školení řidičů, přezkoušení řidičů skupiny C -i soboty dopoledne. Nepravidelná přeprava osob: -9 místný bus.

Autoškola: -výcvik-všechny skupiny -kondiční jízdy -možnost individuální výuky. -řidičské průkazy všech kategorií -povinné poučování řidičů -kvalita výcviku garantována BESIP -kolení řidičů referentů (referentská vozidla ve firmách) -více než 10 let tradice -příjemné ceny -studentské slevy -možnost splátek bez ...

Naše autoškola provádí výcvik skupin: - AM - motocykly do max. konstrukční rychlosti 45km/h - A1 - motocykly do 125cm3 a do výkonu 11 kW - Aomez - motocykly do výkonu 25 kW a do 0, 16 kW/kg - A - motocykly s výkonem nad 25 kW a nad 0, 16 kW/kg - B - osobní vozidla - C - nákladní vozidla - D - autobusy - E - přípojná vozidla nad ...

Autoškola: -řidičské průkazy skupin A, B, C, D, E -školení řidičů osobních, nákladních vozidel a autobusů.

Nabízíme: - výcvik řidičů k získání řidičského oprávnění skupin: - AM, A1, Ao, An, B, BE, C, CE, D, DE - školení řidičů z povolání - přezkušování řidičů.