Čerpací stanice nabízí možnost tankování paliva, především naftu a benzín. Některé stanice disponují i stojany na plyn LPG. Poskytují přehled vývoje cen Naturalu 95 a Dieselu. Kromě pohonných hmot nabízí občerstvení pro motoristy a prodej autodoplňků.

Tankujte levně na čerpací stanici v ZDV Fryšták
U Čerpací stanice Zemědělského družstva vlastníků Fryšták můžete tankovat výhodně naftu i benzín. Jezděte levně, nízké ceny jsou u nás po celý rok. Čerpací stanice je přímo v areálu družstva, na konci města Fryšták - při směru jízdy ze Zlína na Holešov odbočíte vpravo na Lukoveček.
Tankujte levně na čerpací stanici v ZDV Fryšták
Provozování: -čerpací stanice. Prodej: -pohonné hmoty (PHM*, palivo, paliva).

Čerpací stanice. Prodej: -pohonné hmoty, palivo.

Čerpací stanice. Prodej: - pohonné hmoty.

Výroba, dovoz, import, zpracování: - chemické látky a chemické přípravky: - hořlavé - zdraví škodlivé - žíravé - dráždivé - senzibilující. Výroba, zpracování, dovoz, import, prodej: - paliva a maziva.

Zásobování čerpacích stanic. Velkoobchod,maloobchod,prodej: -paliva,maziva.

Čerpací,benzínová stanice. Výběr mýtného. Maloobchod,prodej: -kvalitní pohonné hmoty -myčka umožňující ruční mytí osobních automobilů -wc**,sprcha,telefon a fax* -bohatě zásobený shop: -maziva,oleje,autokosmetika -nápoje,cukrovinky apod. V objektu je dále RESTAURACE: -prov.doba: po-pa: 6.00-22.00 hod; so-ne: ...

Čerpací stanice SILMET. Maloobchod,prodej: -pohonné hmoty (PHM*) -oleje,maziva -doplňkový sortiment. Ruční mytí aut,autoumývárna,myčka.

Datum zániku:01.10.2013 Čerpací stanice pohonných hmot.