Dodávky, valníky i menší nákladní automobily a jiná užitková vozidla je možné využít ke stěhování, dopravě nákladu ale také k výletu s přáteli. Motorová užitková vozidla je možné i na určitou dobu pronajmout, a to jak krátkodobě, tak dlouhodobě.

TOP Class Cars CZ, s.r.o. - luxusní vozy
Chystáte se zakoupit nový či ojetý luxusní vůz a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit společnost TOP Class Cars CZ, s.r.o. Tato firma se již od roku 2008 specializuje na dovoz a zprostředkování prodeje nových i ojetých luxusních vozů pocházejících ze států Evropské unie. Nečekejte a navštivte náš showroom. Rádi vás uvidíme.
TOP Class Cars CZ, s.r.o. - luxusní vozy
Služby: - autobazar - autoservis - autolakovna

Prodej - užitková a osobní vozidla Dovoz - užitková a osobní vozidla

Autorizovaný dealer vozů Ford. Kompletní nabídka osobních a užitkových automobilů Ford. Specifický autoservis se zaměřením: Emisní stanice: - meření emisí (emise). Autoelektrikářské práce: - Hands-Free - centrální zamykání - elektrické ovládání oken - zabezpečovací zařízení: - alarmy - imobilizéry - autorádia.

Autorizovaný koncesionář vozů PEUGEOT: -prodej nových osobních a užitkových vozidel -prodej ojetých vozidel -bazar Peugeot a Citroen -půjčovna vozů -prodej náhradních dílů a příslušenství -diagnostika motoru a příslušenství -kontrola účinnosti brzd na diagnostické stolici.

Dovoz na zakázku, prodej dodávek, vozidla do 3, 5t. Pojištění vozidel.

Výroba: -zástavby sanitních a užitkových vozidel

Autorizovaný prodejce vozů MAZDA: - prodej osobních a užitkových vozů - servis záruční i pozáruční - náhradní díly. Autorizovaný servis vozů FORD: - servis záruční i pozáruční - náhradní díly. Ruční mytí osobních vozů.

Autobazar, nákup, komisní prodej: -nákladní a užitková vozidla -autobusy -zemědělská a lesní technika. Prodej: -stavební stroje. Autovrakoviště. Ekologická likvidace vozidel. Pronájem nemovitostí. Výkup kovového odpadu.

Služby: - autoservis, autoopravna - pneuservis - montáž tažných zařízení - výměna autoskel - prodej autodílů

Oprava a servis užitkových vozů Multicar Služby: - odtahy - prodej náhradních dílů - pronájem zimních a letních strojů - oprava v místě zákazníka.

Autoservis. Servis osobních a užitkových vozů všech typů a značek. Poskytujeme kompletní pneuservis pro osobní vozy, dodávky, lehké nákladní vozy.Zajištujeme prodej pneumatik, opravy defektů a montáž pneu.

Nabízíme Vám tyto služby: levné stěhování levná autodoprava nákladní taxi půjčovna dodávky odvoz nepotřebných věcí do sběrného dvora vyklízení bytů spediční služby převezení motorek, čtyřkolek, zahradní techniky atd. možnost dlouhodobé spolupráce

Klempířské práce Lakýrnické práce - osobní i nákladní vozy, autobusy, tahače, návěsy i průmyslové stroje Kompletní opravu vozů po nabourání Kompletní opravu vozů po nabourání

Servis - automobily Servis - automobily

Služby: - autoservis - pneuservis - přestavby vozů na LPG a E85

Maloobchod, servis: -zahradní technika. -lesní technika. Autoservis, oprava, servis: -osobní, užitkové automobily. -pneuservis.

Prodej, bazar, servis, půjčovna: -dodávkové automobily, dodávky. Prodej: -nové, použité náhradní díly. Odtahová služba.

Opravy - karosérie Běžná údržba motorových vozidel

Autorizovaný prodej, oprava, servis: -užitkové vozy PEUGEOT -osobní vozy PEUGEOT

Autorizovaný prodej a servis: - užitkové vozy RENAULT a DACIA - osobní vozy RENAULT a DACIA Autobazar: -prodej ojetých automobilů Maloobchod, prodej, eshop: -náhradní díly

Opravy autobusů Opravy nákladních vozidel Povrchová úprava kovů (pískování) Zámečnické práce

Bazar dodávek: -použité užitkové vozy. -použitá dodávková vozidla. -ojeté automobily. Půjčovna: -užitkové vozy.

Prodej - ojeté automobily - náhradní díly Autorizovaný prodej - užitkové automobily RENAULT a DACIA - osobní automobily RENAULT a DACIA Autorizovaný servis - užitkové automobily RENAULT a DACIA - osobní automobily RENAULT a DACIA