Dodávky, valníky i menší nákladní automobily a jiná užitková vozidla je možné využít ke stěhování, dopravě nákladu ale také k výletu s přáteli. Motorová užitková vozidla je možné i na určitou dobu pronajmout, a to jak krátkodobě, tak dlouhodobě.

TOP Class Cars CZ, s.r.o. - luxusní vozy
Chystáte se zakoupit nový či ojetý luxusní vůz a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit společnost TOP Class Cars CZ, s.r.o. Tato firma se již od roku 2008 specializuje na dovoz a zprostředkování prodeje nových i ojetých luxusních vozů pocházejících ze států Evropské unie. Nečekejte a navštivte náš showroom. Rádi vás uvidíme.
TOP Class Cars CZ, s.r.o. - luxusní vozy
Prodej - osobní automobily Dovoz - užitkové automobily - tahače - návěsy

Služby: - nástavby, úpravy a opravy užitkových vozidel - svařování - prodej, opravy, servis potrubních armatur - oprava, servis cisternových přepravníků

Výhradní zastoupení automobilové značky GAZ.

Prodej osobních a užitkových vozidel. Protiúčet. Výkup za hotové. Leasing do 2 hodin. Zpětný leasing na Vaše vozidlo. Pojištění leasingových splátek. Prověření vozidel - lustrace.

Půjčovna aut Remicars nabízí široké služby v oblasti pronájmů motorových vozidel. Půjčovna osobních vozidel nabízí převážně vozidla značky Škoda. Rovněž nabízíme pronájem mikrobusů a dodávek. Vozidla pronajímáme po celé Evropě.

Prodej nových osobních a užitkových vozů značky Fiat

Prodej - náhradní díly Autorizovaný prodej - užitkové vozy RENAULT a DACIA Autorizovaný prodej - osobní vozy RENAULT a DACIA Autorizovaný servis - užitkové vozy RENAULT a DACIA Autorizovaný servis - osobní vozy RENAULT a DACIA

Prodej - pneumatiky - disky Výměny, motáže, opravy - autoskla Údržba, opravy, čištění a plnění - autoklimatizace Autoservis Pneuservis

Pronájem - převážně americké historické vozy do filmu, reklam, promo akcí, na svatby, večírky a párty.

Doprava potravin. Pronájem chladírenských a mrazírenských vozů.

Třídění a kontrola práce pro automobilový průmysl a kvalitu dodavatelů.

Autorizovaný dealer vozů Ford. Kompletní nabídka osobních a užitkových automobilů Ford. Specifický autoservis se zaměřením: Emisní stanice: - meření emisí (emise). Autoelektrikářské práce: - Hands-Free - centrální zamykání - elektrické ovládání oken - zabezpečovací zařízení: - alarmy - imobilizéry - autorádia.

Oprava a servis užitkových vozů Multicar Služby: - odtahy - prodej náhradních dílů - pronájem zimních a letních strojů - oprava v místě zákazníka.

Klempířské práce Lakýrnické práce - osobní i nákladní vozy, autobusy, tahače, návěsy i průmyslové stroje Kompletní opravu vozů po nabourání Kompletní opravu vozů po nabourání

Opravy - karosérie Běžná údržba motorových vozidel

Autorizovaný prodej a servis: - užitkové vozy RENAULT a DACIA - osobní vozy RENAULT a DACIA Autobazar: -prodej ojetých automobilů Maloobchod, prodej, eshop: -náhradní díly

Bazar dodávek: -použité užitkové vozy. -použitá dodávková vozidla. -ojeté automobily. Půjčovna: -užitkové vozy.

Prodej - ojeté automobily - náhradní díly Autorizovaný prodej - užitkové automobily RENAULT a DACIA - osobní automobily RENAULT a DACIA Autorizovaný servis - užitkové automobily RENAULT a DACIA - osobní automobily RENAULT a DACIA

Automobily. Renault-prodej, servis, leasing. Firma nabízí: -prodej osobních a užitkových vozů RENAULT i na leasing -záruční a pozáruční servis -prodej náhradních dílů a autodoplňků. Autobazar: -výkup vozů na protiúčet všech značek.

Autodílna. Zajišťujeme kvalitní servis osobních a užitkových vozidel všech značek. Naše dílna je moderně vybavená a kvalifikovaný personál je připraven realizovat i ty nejnáročnější opravy. Do vozidel montujeme originální náhradní díly přímo od výrobce jednotlivých typů vozů. Provádíme běžné i pozáruční opravy.

Autoprodejna FORD. Prodej: -dovozem výhradně zánovních a předváděcích vozů -osobní auta značky FORD Fokus, C-Max, Mondeo, Fusion, S-Max, Galaxy, Fiesta, Focus Coupé Cabrio, Maverick, Kuga -užitkové automobily značky FORD Transit Van, Tourneo Connect, Transit Tourneo, Ranger, Transit Connect.

Obchodní zastoupení: - užitkové a nákladní automobily IVECO, FIAT - vstřikovací čerpadla BOSCH. Prodej: - nová vozidla - použitá vozidla (bazar, autobazar) - pneumatiky - náhradní díly - doplňky. Montáž: - nezávislé topení WEBASTO. Servis: - záruční i pozáruční - pneuservis - BOSCH-DIESEL servis.

Provozujeme autopůjčovnu v Praze 6. Půjčujeme osobní, užitková a nákladní vozidla či motocykly. K vozidlům dodáváme také veškeré příslušenství.

Nabízíme běžný úklid kanceláří a provozoven, úklid domácností, úklid po malířích, úklid novostaveb, mytí oken, stěhování a vyklízení objektů, pronájem užitkového vozidla, úklid auta, drobné řemeslné práce a opravy, odklízení sněhu, listí, udržování schůdnosti chodníků, plení záhonů, přesazování květin, masáže, venčení psa, hlídání dětí. Mob.: ...