Využijte širokou síť prodejců, kteří dodávají náhradní díly, motorové oleje, autobaterie, katalyzátory, náplně a maziva. Vyberte si z originálních i repasovaných dílů, ať už se jedná o díly motoru, brzdové nebo podvozkové díly, či o chlazení a klimatizaci.

MANAP KM s.r.o. - prodej a servis všech přívěsů
Společnost MANAP KM s.r.o. se zabývá servisem všech typů přívěsů a přívěsných vozíků pro zákazníky především na Moravě. Zajistíme náhradní díly. Jako akreditovaný prodejce firmy HUMBAUR máme na prodej celý sortiment přívěsů nad 3,5t i pro přepravu těžkých a rozměrných nákladů - HS, HTK nad 5t, HS nad 8,9t, vlek typu HBT BE a HBT BS nad 10t, HBTZ ...
MANAP KM s.r.o. - prodej a servis všech přívěsů
Mihocar s.r.o. - náhradní autodíly Volkswagen, Škoda, Audi
Společnost Mihocar s.r.o. se zabývá prodejem použitých autodílů všech automobilových značek, především Volkswagen, Škoda a Audi. V našem eshopu naleznete zboží od předních světlometů a sání, přes řídící jednotky, spojky, různé demontovatelné části karoserie a klimatizace, až po tažná zařízení, palivové a pohonné systémy i doplňky interiéru. Můžete ...
Mihocar s.r.o. - náhradní autodíly Volkswagen, Škoda, Audi
Prodej - náhradní díly Servis - dodávkové vozy Servis - osobní vozy Pneuservis

Služby: -mechanické a klempířské opravy osobních a dodávkových automobilů -diagnostický počítač pro vozy všech značek -opravy vstřikovacích čerpadel všech značek -pneuservis a prodej pneu -opravy klimatizací, plnění, čištění -zajištění STK a ME včetně přípravy -garanční prohlídky vozidel -prodej a montáž tažných zařízení ...

Bazar: - autopříslušenství. Prodej: - truck doplňky - autopříslušenství. Servis: - nákladní a přípojná vozidla.

Karosářské práce(včetně rovnání na stolici). Lakýrnické práce (osobní dodávky moto veterán). Výměna čelních skel (osobní dodávky). Prodej: -autobaterie -karosářské díly -tmely plniče barvy -plnění barev do spreje.

Výroba: -kabelové svazky, ovládací panely a bateriové kabely pro automobilový průmysl -manipulační a stavební stroje.

Služby: -svařování plastů -opravy autoplastů -opravy plastových dílů automobilů, LKW, moto, traktorů, čtyřkolek.

Prodej matkových indikátorů pro nákladní vozy a autobusy.

Prodej, servis, bazar: -nákladní a užitkové automobily RENAULT -kompletní servis a prodej náhradních dílů -výkup ojetých vozidel -možnost leasingu.

Prodej, montáž: -chladící zařízení na nákladní vozidla, autobusy -agregáty CARRIER TRANSICOLD Servis a náhradní díly -klimatizační zařízení CARRIER -chlazení, chladící boxy.

Prodej, autorizovaný dealer: -automobily ŠKODA -náhradní díly a příslušenství -nákup i prodej ojetých vozidel Opravy: -osobních automobilů -elektrických instalací a zařízení. Práce: -karosářské -klempířské. Prodej, montáž: -zabezpečení a ochrana vozidel. Půjčovna: -osobní automobily. Odtahová služba.

Servis, opravy: -brzdové soustavy nákladních automobilů -seřizování brzdových soustav -diagnostika, montáže, opravy ABS, ASR, EBS -repase brzdových přístrojů. Prodej náhradních dílů: -kompletní sortiment náhradních dílů pro brzdové systémy WABCO -kompletní sortiment náhradních dílů pro brzdové systémy KNORR -kompletní ...

Autoservis, autoopravy: -osobní a nákladní vozidla -emise, diagnostika, geometrie, pneuservis -prodej a montáž výfuků -prodej a servis autobaterií VARTA -regionální zastoupení VALVOLUBE -oleje, maziva.

Prodej: -náhradní díly - ND na automobily -oleje MOGUL, CASTROL -mazivo, tuky -brzdová kapalina, destilovaná voda -autokosmetika -autodoplňky -TUNING, VELVANA, AGRIMEX.MOTIP-BARUM, VALVOLINE, TEXACO.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -filtry pro osobní automobily -filtry pro nákladní automobily, zemědělské stroje, lesnické stroje -autodoplňky.

Autoservis: -opravy, servis osobních automobilů -příprava vozidel na STK. Služby: -odtahová služba -autodoprava -pronájem autojeřábů.

Autovrakoviště, vrakoviště: -použité i nové náhradní díly-ND Škoda, Fiat, Opel, Citroen, Ford a dodávkové vozy -prodej tažných zařízení na všechny typy automobilů -výkup havarovaných či jinak poškozených automobilů -provádíme ekologické likvidace autovraků -autodíly.

Maloobchod, velkoobchod, prodej: -náhradní díly-ND na automobily -výfuky včetně montáže -světla -čepy -brzdové díly -lité disky-litá kola -filtry, oleje -karosářské díly.

Prodej: -autodoplňky -tuning -sportovní úprava vozidel.

Výroba: -autoelektronika -elektronické součástky -tlumivky pro stejnosměrné motory.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -náhradní díly - ND všechny typy osobních a užitkových automobilů -provozní kapaliny -autochemie. Hlavní sídlo: -Vodňany, Zeyerovy sady 46, tel.:383382812, 721379880.

Služby: -přestavby vozidel české výroby na LPG -měření emisí -montáž závěsných zařízení.

Pojízdné prodejny - prodej, servis, pronájem Výroba pro všechny druhy užitkových vozidel: -nástavby užitkových automobilů -valníkové nástavby -skříňové nástavby speciální nástavby podle individuálních požadavků včetně návrhu -vestavby zařízení do užitkových vozidel -montáže doplňků spoilery, spací nástavby, nezávislé ...

Autorizovaný prodejce značky SUZUKI a ISUZU. Prodej, servis: -osobní a terénní automobily SUZUKI a ISUZU -náhradní díly, ND -příslušenství. Práce: -karosářské -opravy autoelektro. Půjčovna vozidel. Služby: -zajišťování měření emisí a STK -servis vozidel všech značek.

Výroba, prodej: -nákladní přívěsy pro osobní automobily -specialní přívěsy pro transport motocyklů, vodních skútrů, lodí -náhradní díly a příslušenství. Půjčovna: -přívěsy jednonápravové bez plachty nebo s plachtou -přívěsy dvounápravové Pobočka: -Praha Dolní Měcholupy, Kutnohorská 2 -tel.:602125075

Maloobchod, prodej: -autodíly -náhradní díly na automobily, motocykly.