Využijte širokou síť prodejců, kteří dodávají náhradní díly, motorové oleje, autobaterie, katalyzátory, náplně a maziva. Vyberte si z originálních i repasovaných dílů, ať už se jedná o díly motoru, brzdové nebo podvozkové díly, či o chlazení a klimatizaci.

Mihocar s.r.o. - náhradní autodíly Volkswagen, Škoda, Audi
Společnost Mihocar s.r.o. se zabývá prodejem použitých autodílů všech automobilových značek, především Volkswagen, Škoda a Audi. V našem eshopu naleznete zboží od předních světlometů a sání, přes řídící jednotky, spojky, různé demontovatelné části karoserie a klimatizace, až po tažná zařízení, palivové a pohonné systémy i doplňky interiéru. Můžete ...
Mihocar s.r.o. - náhradní autodíly Volkswagen, Škoda, Audi
MANAP KM s.r.o. - prodej a servis všech přívěsů
Společnost MANAP KM s.r.o. se zabývá servisem všech typů přívěsů a přívěsných vozíků pro zákazníky především na Moravě. Zajistíme náhradní díly. Jako akreditovaný prodejce firmy HUMBAUR máme na prodej celý sortiment přívěsů nad 3,5t i pro přepravu těžkých a rozměrných nákladů - HS, HTK nad 5t, HS nad 8,9t, vlek typu HBT BE a HBT BS nad 10t, HBTZ ...
MANAP KM s.r.o. - prodej a servis všech přívěsů
Prodej: -osobní a užitkové automobily FORD -autopůjčovna -ojeté vozy -velkoobchod-náhradní díly -autodoplňky -autopříslušenství -odtahová služba -skladové vozidla -asistenční služba -pojištění -likvidace pojistných událostí -prodloužená záruka -servis, oprava.

Prodejnáhradní díly na automobily AUDI, SEAT, ŠKODA, VOLKSWAGEN.

přerušení: od: 14.12.2011. Maloobchod, prodej: -náhradní autodíly ŠKODA.

Provozovna ukončena. Prodej a montáž pneumatik. Provoz autoservisu. Výměna olejů, brzdových destiček. Diagnostika aut. Půjčování střešních boxů.

zánik poslední živnosti: 28.4.2011. Autoopravna, autoservis: -lakýrnické, karosářské práce všech značek. Opravna: -automobilů. Prodej, montáž: -italská střešní okna.

Ukončení provozování dne:31.12.2014 Maloobchod, prodej: -náhradní autodíly -autopříslušenství.

Datum zániku:26.03.2014 Prodej: -nové i použité náhradní díly na automobily: AUDI, VW ŠKODA, SEAT, PEUGEOT, RENAULT, OPEL, MAZDA, FIAT -výkup celých automibilů i jejich částí havarované, jinak poškozené, bez poškození, a to i bez registrační značky -tuning. Autovrakoviště.

zánik poslední živnosti: 16.4.2003. Stanice technické kontroly, STK: Technické prohlídky, technická prohlídka: -osobní automobily, motocykly -dodávkové, užitkové, nákladní automobily 3, 5t -traktory -přívěsy. Prohlídky: -dovozové -technické -po přestavbě na plyn. Ověřování původu vozidel. BOSCH CAR SERVIS. Měření emisí, ...

Strojírenská výroba, strojírenství. Kovovýroba, kovoobrábění. Výroba automobilové součásti, automobilový průmysl.

Prodej - náhradní díly Pneuservis Autovrakoviště Odtahová služba Výkup - kovový odpad - barevné kovy Prodej - hutní materiál.

vedeno jako TIREX AUTOPLACHTY s.r.o.