AIR SPRINGS - CZ s.r.o.
DETAIL CZ s.r.o.

Nakupte všechny potřebné náhradní díly či příslušenství pro váš automobil. Nárazníky, světlomety, pneumatiky, brzdové systémy, čepy řízení, palivová čerpadla, filtry, chlazení a tlumiče v bohatém sortimentu dodavatelů originálních i neoriginálních dílů.

AIR SPRINGS - CZ s.r.o. - specialista na vzduchové pružiny
Specializací firmy AIR SPRINGS - CZ s.r.o. je výroba a následný prodej vzduchových pružin pro automobilový průmysl a průmyslové aplikace. Náš výrobní program zahrnuje pružiny pro tuzemské trolejbusy, nákladní vozy, autobusy, ale i pro zahraniční přívěsy, návěsy a nákladní automobily. Vyrábíme také pružiny dle individuálních požadavků.
AIR SPRINGS - CZ s.r.o. - specialista na vzduchové pružiny
Auto Slavíček s.r.o. - autodíly za skvělé ceny
Hledáte pro svůj vůz kvalitní autodíly za skvělé ceny? Potom je pro vás tím správným řešením obrátit se na firmu Auto Slavíček s.r.o. Naše firma nabízí tisíce výrobků pro osobní a dodávkové automobily, autopříslušenství i vybavení pro servis a dílnu od evropských a světových výrobců. Objednejte online nebo navštivte naše pobočky.
Auto Slavíček s.r.o. - autodíly za skvělé ceny
Regionální zastoupení pro Jižní Čechy: -tažná zařízení značky BRINK, ATLUX, WESTFALIA A SVC Náchod.

Prodej - náhradní díly na automobily Prodej - pneumatiky Zajištění - STKměření emisí

Prodej - střešní boxy - střešní nosiče Půjčovna - střešní autoboxy Prodej - elektrokola - dětské cyklovozíky za kolo Výroba - dvojkola - tandemová kola - tandemy Půjčovna - dvojkola - tandemová kola (tandemy) - elektrokola - dětské cyklovozíky za kolo

Montáž - automobilové, nákladní a autobusové skla boční, čelní, zadní opravy - autoskla prasklinky, očka tónování autoskel metodou pokovení s homologací

Autoelektrikářské práce vozy ŠKODA OCTAVIA, FORD ECOSR a MONDEO, BMW E39 Montáž - centrální zamykání - alarmy - hadsfree

Autobazar: -ojeté automobily -příjem automobilů na prodej -nové přívěsné vozíky.

Prodej. -pohonné hmoty -maziva -provozní kapaliny -autokosmetika.

Prodej - náhradní díly Servis - dodávkové vozy Servis - osobní vozy Pneuservis

Služby: -mechanické a klempířské opravy osobních a dodávkových automobilů -diagnostický počítač pro vozy všech značek -opravy vstřikovacích čerpadel všech značek -pneuservis a prodej pneu -opravy klimatizací, plnění, čištění -zajištění STK a ME včetně přípravy -garanční prohlídky vozidel -prodej a montáž tažných zařízení ...

Bazar: - autopříslušenství. Prodej: - truck doplňky - autopříslušenství. Servis: - nákladní a přípojná vozidla.

Karosářské práce(včetně rovnání na stolici). Lakýrnické práce (osobní dodávky moto veterán). Výměna čelních skel (osobní dodávky). Prodej: -autobaterie -karosářské díly -tmely plniče barvy -plnění barev do spreje.

Výroba: -kabelové svazky, ovládací panely a bateriové kabely pro automobilový průmysl -manipulační a stavební stroje.

Služby: -svařování plastů -opravy autoplastů -opravy plastových dílů automobilů, LKW, moto, traktorů, čtyřkolek.

Prodej matkových indikátorů pro nákladní vozy a autobusy.

Prodej, servis, bazar: -nákladní a užitkové automobily RENAULT -kompletní servis a prodej náhradních dílů -výkup ojetých vozidel -možnost leasingu.

Prodej, montáž: -chladící zařízení na nákladní vozidla, autobusy -agregáty CARRIER TRANSICOLD Servis a náhradní díly -klimatizační zařízení CARRIER -chlazení, chladící boxy.

Prodej, autorizovaný dealer: -automobily ŠKODA -náhradní díly a příslušenství -nákup i prodej ojetých vozidel Opravy: -osobních automobilů -elektrických instalací a zařízení. Práce: -karosářské -klempířské. Prodej, montáž: -zabezpečení a ochrana vozidel. Půjčovna: -osobní automobily. Odtahová služba.

Servis, opravy: -brzdové soustavy nákladních automobilů -seřizování brzdových soustav -diagnostika, montáže, opravy ABS, ASR, EBS -repase brzdových přístrojů. Prodej náhradních dílů: -kompletní sortiment náhradních dílů pro brzdové systémy WABCO -kompletní sortiment náhradních dílů pro brzdové systémy KNORR -kompletní ...

Autoservis, autoopravy: -osobní a nákladní vozidla -emise, diagnostika, geometrie, pneuservis -prodej a montáž výfuků -prodej a servis autobaterií VARTA -regionální zastoupení VALVOLUBE -oleje, maziva.

Prodej: -náhradní díly - ND na automobily -oleje MOGUL, CASTROL -mazivo, tuky -brzdová kapalina, destilovaná voda -autokosmetika -autodoplňky -TUNING, VELVANA, AGRIMEX.MOTIP-BARUM, VALVOLINE, TEXACO.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -filtry pro osobní automobily -filtry pro nákladní automobily, zemědělské stroje, lesnické stroje -autodoplňky.

Autoservis: -opravy, servis osobních automobilů -příprava vozidel na STK. Služby: -odtahová služba -autodoprava -pronájem autojeřábů.

Autovrakoviště, vrakoviště: -použité i nové náhradní díly-ND Škoda, Fiat, Opel, Citroen, Ford a dodávkové vozy -prodej tažných zařízení na všechny typy automobilů -výkup havarovaných či jinak poškozených automobilů -provádíme ekologické likvidace autovraků -autodíly.

Maloobchod, velkoobchod, prodej: -náhradní díly-ND na automobily -výfuky včetně montáže -světla -čepy -brzdové díly -lité disky-litá kola -filtry, oleje -karosářské díly.

Prodej: -autodoplňky -tuning -sportovní úprava vozidel.