AIR SPRINGS - CZ s.r.o.
DETAIL CZ s.r.o.

Nakupte všechny potřebné náhradní díly či příslušenství pro váš automobil. Nárazníky, světlomety, pneumatiky, brzdové systémy, čepy řízení, palivová čerpadla, filtry, chlazení a tlumiče v bohatém sortimentu dodavatelů originálních i neoriginálních dílů.

Auto Slavíček s.r.o. - autodíly za skvělé ceny
Hledáte pro svůj vůz kvalitní autodíly za skvělé ceny? Potom je pro vás tím správným řešením obrátit se na firmu Auto Slavíček s.r.o. Naše firma nabízí tisíce výrobků pro osobní a dodávkové automobily, autopříslušenství i vybavení pro servis a dílnu od evropských a světových výrobců. Objednejte online nebo navštivte naše pobočky.
Auto Slavíček s.r.o. - autodíly za skvělé ceny
AIR SPRINGS - CZ s.r.o. - specialista na vzduchové pružiny
Specializací firmy AIR SPRINGS - CZ s.r.o. je výroba a následný prodej vzduchových pružin pro automobilový průmysl a průmyslové aplikace. Náš výrobní program zahrnuje pružiny pro tuzemské trolejbusy, nákladní vozy, autobusy, ale i pro zahraniční přívěsy, návěsy a nákladní automobily. Vyrábíme také pružiny dle individuálních požadavků.
AIR SPRINGS - CZ s.r.o. - specialista na vzduchové pružiny
Velkoobchod, maloobchod, prodej: -autodíly pro všechny osobní i nákladní vozy -žárovky Osram, autoskla, pneumatiky, autobaterie. -opravárenské autolaky RM -karosářské potřeby -kompletní sortiment materiálů, pomůcek a zařízení pro autolakovny. -autodoplňky, oleje, olejové filtry, tlumiče pérování.

Výroba: -víceoborová společnost s více než osmdesátiletou tradicí strojírenské výroby -výroba komponentů pro automobilový průmysl -výroba plnících turbodmychadel pro přeplňování spalovacích motorů o výkonu 25 - 400 kW. -výroba odlitků ze šedé a tvárné litiny -výroba odlitků z hliníku odlévaných pod tlakem -výroba nářadí ...

On-line obchod s nabíječkami, startovacími boostry, příslušenstvím k nabíječkám a autobateriím, poradenství ohledně nabíjení autobaterií a nabíječek.

Dodávka - náhradní díly pro motocykly - autopříslušenství Nákladní autodoprava - do 3, 5t

Půjčovna: - obytné přívěsy nové i zánovní - kompletní vybavení na výlety i dovolenou.

Autorizovaný dealer NISSAN. Prodej, leasing, pojištění, záruční, pozáruční servis a opravy: -osobní a užitkové automobily NISSAN -záruka tři roky Maloobchod, prodej: -originální náhradní díly NISSAN -autodoplňky -autopříslušenství. Služby: -měření emisí benzínových a naftových motorů -opravy havarovaných vozidel -osobní i ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -autopříslušenství -náhradní díly -autobaterie -nářadí elektrické, ruční -pneumatiky -zahradní technika.

Výroba, obrábění: -výrobky z lehkých slitin litých pod vysokým tlakem -výrobky určené pro automobilový, elektrotechnický a nábytkářský průmysl.

Dodávka, prodej: -autobaterie AKUMA, VARTA. Služby: -autoškola -skupiny A, B, C, T + E.

Služby: -pneuservis BARUM, KLEBER, KORMORAN -prodej autodílů -autodoprava -výměna oleje u všech automobilů -výměna výfuků do 24hod. -autopůjčovna -výhodné sazby při opravě auta klienta.

Prodej a opravy: -turbodmychadla pro všechny typy vozidel.

Prodej: -autodíly na všechny typy osobních automobilů -náhradní díly -autoskla -karosářské díly.

Služby: -autodoprava. Prodej: -náhradní díly na automobily.

Služby: -servis a prodej autobaterií.

Prodej, montáž: -tažná zařízení na vozidla všech značek -doplňky a příslušenství -střešní nosiče -nosiče jízdních kol -TUNING -autokosmetika, koberce. Prodej: -náhradní díly na osobní vozidla všech značek -náhradní díly na motocykly -motorové a převodové oleje. Služby: -opravy a servis automobilů -příprava a provedení ...

Prodej, servis: -osobní automobily -náhradní díly -dodávkové automobily Oficiální zástupce firmy FORD.

Služby: -autorizovaný dealer olejů a maziv SHELL. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -autokosmetika B 2000 -veškeré filtry -nové pneumatiky -protektorované pneumatiky za studena -teplé protektory obřích rozměrů -střešní systémy AUTOMAXI -klínové řemeny -lepidla, tmely -údržbářská chemie CANNING -oleje a maziva SHELL.

Autorizovaný prodej, servis: -automobily Volkswagen. -příslušenství, náhradní -záruční, běžné mechanické i rozsáhlé opravy po haváriích -autoklempířské a autolakýrnické práce -pneuservis -oprava užitkových vozidel -možnost poskytnutí náhradního vozidla po dobu opravy -pomoc v případě poruchy na cestě -pohotovostní servisní ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -autodíly -náhradní díly -autodoplňky -karosářské díly pro osobní vozy a dodávky -autobaterie -autoskla -výfuky -střešní nosiče -pneu, disky a ráfky -motorové oleje a maziva.

Služby: -úprava osobních, dodávkových vozů a minibusů pro tělesně postižené -úpravy sedaček -otočné sedačky -elektrický posuv sedačky -výškové nastavení -Invaroll systém -zvedací sedačka Myopat -úprava dveří -mechanické -elektrické -přesedací zařízení -invalift -mechanické přesedací zařízení -nakladače ...

Služby: -individuální a zvláštní úpravy vozidel zejména pro tělesně postižené. Výroba a montáž: -otočné a výsuvné sedačky -posuvné dveře -ruční ovládání vozidla -vícefunkční sedačky se speciálním podvozkem -elektrické jeřábky -další úpravy dle přání zákazníka.

Autovrakoviště: -prodej nových i použitých náhradních dílů -ekologická likvidace automobilů -náhradní díly.

Prodej i na protiúčet, leasing, pojištění, záruční, pozáruční servis a opravy: -osobní automobily ŠKODA. Maloobchod, prodej: -ojeté osobní automobily (autobazar) -náhradní díly -autopříslušenství. Prodej, montáž: -autodoplňky. Služby: -lakýrnické práce -opravy a rovnání karoserií na stolici CELLETE -pneuservis, ...

Servis, opravy: -chladírenské zařízení -autoklimatizace, klimatizace.

Služby: -autoservis -pneuservis -pro osobní automobily všech značek -servis FIAT, RENAULT, HYUNDAI -stavba a pronájem soutěžních vozů RENAULT -prodej závodních pneu i disky -odtahová služba -autodoprava osobní i nákladní -prodej závodních dílů RENAULT SPORT.